איך לרחוץ חתול?

belli80

New member
אווווף תפוז... ../images/Emo46.gif

נשלח מוקדם מידי.. היה אמור להיות שם גם סימן של "
"... מעולם לא אמרתי שאת מתעללת. המילה התעללות על הטיותיה לא עזבה את קצות אצבעותי המתקתקות על המקלדת. אני מדברת על סובלנות וכבוד לרגשותיהם של אחרים. וזה , לדעתי, מה שאת מפספסת.. הרחצה של חתול, כל עוד מצבו הרפואי תקין והוא לא מטונף בצורה חריגה מיותרת לחלוטין בהתחשב בסיטואציה שבה זה, לרוב (!) נעשה. זו לפחות דעתי. באופן אישי - החתולות שלי יודעות בדיוק מה מותר ומה אסור להן, אני פשוט בוחרת את הקרבות שלי אחרת. אבל עם כל ההיסטוריה הרפואית של חצי החתולית החולנית - בין כל הריצות איתה לוטרינר - אני ממש לא מתכוונת להכביד עליה עם סטרס נוסף ומיותר. וכן, אני לא רואה שום דבר רע ללמד ילד דחיית סיפוקים וכיבוד רצונו של האחר. זה מתחיל בשרקנים וארנבונים ומגיע אל כל אחד מאיתנו. - אחרי מאבק קצר עם נהג מונית חצוף שכנראה לא ליטף מספיק ארנבונים בילדותו...-

החתול הזה לא סובל מן הרחצה כי הוא רגיל כך שאין כאן שום קרב!! הוא אגב מאוד אוהב מים זורמים ולא פוחד ממים, הוא מוקסם ממים ושותה מהברז. אני רוחצת אותו במהירות ללא בעיות מיוחדות. היום הוא כבר יודע שלא יקרה לו כלום. אל דאגה, אני לא מפספת דבר . החתול הזה הוא החמישי שאני מגדלת , זה שלפניו שנפטר לפני שנה, חי 16 וחצי שנים שזה גיל מבוגר לכל הדעות שמתוכן 4 שנים טיפלתי בו במסירות כשחברותי אמרו לי שכדאי להרדים אותו. הוא היה חולה ולא שלט על הצרכים שלו היטב, ולגרד את הרצפה בשפכטל זה לא דבר נעים וריחני. איזה מזל שיכולתי לרחוץ אותו בקלות מדי פעם כי זה היה נורא. החתולים שלי כולם זכו ליחס מעולה, מה חבל שאי אפשר לקבל מהם מכתבי המלצה.... לא הבנתי מדוע אתה טעון שאני יורדת על השרקנים שלך (במכתב קודם) .

למעלה