איך לפתות אישה

soofgania

New member
איך לפתות אישה

איך לפתות אישה - קסם המגע הפיזי מאת : המרכז לאומנות הפיתוי איך לפתות אישה - מגע פיזי מביא את קסם התקשורת ביניכם לרמה אחרת לחלוטין. חברות טובות תמיד נוגעות אחת בשנייה. המגע הפיזי משדר קירבה ותקשורת ברמה הפיזית. נשים הרבה יותר רגישות מהגברים למגע פיזי. בשביל אישה המגע הפיזי מאוד חשוב, כיוון שהוא גורם לתגובות כימיות חזקות בגוף שלה. בעת מגע, גופה של אישה משחרר חומר כימי הקרוי oxytocin, הנקרא גם הורמון האהבה. לחומר זה יש תפקיד מרכזי במשיכה האנושית ובהתאהבות והוא עשוי ליצור רגשות שייכות. כמו כן השחרור של Oxytocin יכול ליצור "התמכרות" כלפי גבר מסוים. בעת שחרור oxytocin, עולה רמת הטסטוסטרון בגוף האישה, הורמון האחראי על חשק מיני. מגע פיזי, הוא הדבר שמגדיר בסביבות 50% מההצלחה שלך עם אישה מסוימת. נשים הרבה יותר רגישות למגע מאשר הגברים. קרה לך פעם שמישהי שבעבר לא חשבת עליה נגעה בך קלות ומאז התחלת לחשוב עליה בצורה אחרת? התחלת להימשך אליה? תאר לעצמך שאצל הנשים הדבר הוא פי 10 חזק יותר! כמה נגיעות קטנות וקלות יכולות לגרום לה להתחיל לחשוב עליך בצורה שונה לחלוטין ואף לגרות אותה. תזכור כמה כללים חשובים: 1. עליך לדאוג שהנגיעות יהיו לעיתים קרובות בתדירות מסוימת. אם פתאום תתחיל לגעת בה, אחרי כמה שבועות, ימים או שעות שלא נגעת בה בכלל, היא עלולה להיבהל וזה יראה לה מוזר. לכן תתחיל מהרגעים הראשונים שפגשת אותה. תבדוק את עצמך, האם אתה נוגע בה? בידיים, גב, רגל, כתף. האם היא נוגעת בך? אם לא, זה הזמן להתחיל לגעת. אם פתאום תנשק אותה בלי שהיו נגיעות בסיסיות, הדבר יהיה בשבילה הפתעה (דבר שלא תמיד עובד). מגע תמיד! (תן לה גם את ההנאה בלגעת בך). כמה שיותר מוקדם יהיה המגע הראשון, כך יותר טוב בשבילך. 2. אל תשאל אותה אם מותר לך לגעת בה. פשוט תעשה את זה. אל תפחד לגעת. זה לא יכול להרוס לך שום דבר לעולם. ההפך הוא הנכון, אי עשייה הורסת את המומנט ואת היחסים. 3. אל תסתכל למקום, בו אתה נוגע. אתה לא צריך להפנות את תשומת הלב שלך למה שאתה עושה. היא מרגישה הכל מצוין והתת מודע שלה עושה את העבודה שלו. תפנה את תשומת ליבה לכיוון אחר בעת שאתה נוגע בה. תיגע בה בעת דיבור בצורה טבעית ביותר. 4. תדאג ששפת הגוף שלך תהיה חייה ואקטיבית. זאת אומרת שלא תהיה קפוא, ללא תנועה רוב הזמן וכאשר תרצה לגעת בה, זאת תהיה התנועה הכי קיצונית שלך. תעשה את הנגיעות לחלק מהתנועות הרגילות שלך. איך לגעת בה? תתחיל עם הדברים הפשוטים. כמו חברים טובים. תסתכל על חברות הכי טובות, הן נוגעות אחת בשנייה (זה מראה על קרבה). נגיעות פשוטות, כתף כשאתה פונה אליה, צידי הגוף כשיש לך משהו חשוב להגיד. תתחיל בדברים פשוטים ותמשיך לנגיעות בידיים, בטן. תסדר לה את הבלורית, תיגע בשער ותגיד משהו עליו. תריח את הצוואר שלה ותיגע בזמן הזה בגב שלה בעדינות. זה מטריף אותן! תעשה לה מסאג'. כאשר אתם הולכים, אתה יכול לקחת אותה במותן עם היד ולכוון לכיוון ההליכה. לתפוס אותה בכתפיים ולסובב, כאשר אתם צריכים לפנות או לעצור. נשים מאוד אוהבות, כאשר גבר שולט בתנועות הגוף שלהן. אתה יכול לעשות את זה בצורה שובבה. שחק עם הרגליים שלה מתחת לשולחן. תפוס אותה ביד ותמשוך לאנשהו. תיגע בפטמה שלה דרך החולצה תן לה מכה בטוסיק<על זה אני לא ממליצה
זה רק יהרוס לדעתי> חבק אותה. כמה שיותר תיגע בה, כך יותר oxytocin ישוחרר ורמת הטסטוסטרון תעלה. עם כל בחורה, תתחיל את המגע מהרגע שפגשת אותה. זה יגרום לה להרגיש שזה טבעי. תהיה לך האפשרות לגעת בה והגוף שלה ירצה אותך. בהצלחה במגעים!

soofgania

New member
../images/Emo20.gif10 משפטים מרגיעים../images/Emo20.gif

משפטים מרגיעים, לרגעים מכעיסים לפניכם עשרה משפטים שירגיעו אתכם ויקלו על ההתמודדות עם מצבי היומיום המרגיזים: "זה בן הזוג שלי. יש לו מעלות ויש לו חסרונות והוא לא עושה זאת בכוונה כדי להרגיז אותי. זה פשוט הרגל אצלו". "לא אשנה אותו על ידי ביקורת, אוכל בעדינות כשנשוחח להזכיר לו או לבקש, וגם אם ישכח, לא אכעס עליו". "תודה על ההזדמנות לעבוד על מידת הסבלנות שלי ולאמן את השריר הרוחני הזה". "אחרי הכול זה לא מאמץ כזה גדול לסגור את הממרח או להדיח את הסכין. לא מדובר כאן בפיקוח נפש". "גם אני לא מושלמת. גם לי יש בודאי הרגלים מעצבנים, שאני מצפה שבן הזוג יחיה אתם בשלום ויקבל אותי כמו שאני". "אם נושא מסוים מאד מטריד את שלוותי (למשל נושא החשבונות), אקח זאת לידי מבלי להאשים או לשדר אכזבה". "בחרתי בבן הזוג בשל המעלות שלו, אולי כדאי שאזכיר לעצמי עד כמה הוא: נדיב, וותרן, רגוע, סלחן וכד'". "בן הזוג הזה נשלח במיוחד עבורי מהשמיים (מה שנקרא 'תפור על פי מידה'). גם אם קשה לי לקבל זאת, הרי שזה לטובתי הנצחית". "אזכיר לעצמי עד כמה קשה לי למשל לעשות דיאטה או התעמלות וכמה קשה לשנות הרגל אחד קטנטן. אלמד זכות על כך שלוקח זמן להשתנות. זה לא בין רגע". "אחשוב על כך שאני גומלת חסד עם בן הזוג, כאשר אני מבצעת עבורו שירותים. כל עשייה מצידי היא נתינה ויש לה ערך נצחי".

soofgania

New member
../images/Emo187.gifדע על עצמך../images/Emo187.gif

הזן את שמך והמערכת המשוכללת תספר לך פרטים אותם תרצה לדעת על עצמך השם שלי מיוצג על ידי הספרה: 8 * 8 = קר בחוץ וחם בפנים. טיפוס המגיע למטרתו לאט ולאחר הרבה כישלונות. באהבה הוא איטי, מתמיד ושמרני. קשוח כלפי חוץ. מאוד חם למשפחה ומפנק. צריך הרבה כסף ופינוקים כלכליים. יודע לארגן ולנהל את ביתו, כל דבר אצלו איכותי. לאחר שהוא רוחש אמון לבן הזוג, הוא משקיע בקשר ונפתח מבחינה מעשית (לאו דווקא מבחינה רגשית). מאוד נאמן. גישתו טובה לזוגיות, אחראית ושמרנית. אישה עובדת אינה משקיעה בביתה אלא בקריירה (תופעה זו אצל גבר נתפסת כטבעית). אישה שאינה עובדת משקיעה את כל מרצה בבית כאילו זו הקריירה שלה. חשוב לו להיות מקובל בחברה ולא רק בביתו. חוסר ביטחונו גורר אותו למשחקי כוח ולמניפולציות כדי לקבל מבן הזוג הרבה אישורים, פינוקים ותמיכה אוהבת. יש לו עוצמות מיניות גבוהות ואינטנסיביות מול תקופות של חוסר פעילות מינית מסיבות שונות. 8 ניקלע לפינות מהן הוא יכול לצאת רק בעזרת מאבק, לכן, הוא עלול להשתמש בכוח מיני ובשתלטנות או ליפול קורבן לתקיפה מינית. לפעמים יש לו תקיעות באהבה (נקודת שבר), משהו קורה, גורם לו להיעצר ולהתנזר ממין. עליו להישמר מקיצוניות מינית ובדרך כלל השמרנות שומרת עליו מפני זה.

השם שלי מיוצג ע"י המספר 3.

שופופו.. * 3 = משחק בחתול ועכבר. טיפוס אוהב, חם, שופע רגש וכייפי לזוגיות. מיני מאוד, בעל דמיון עשיר ואוהב גיוון. לכן, הוא מחפש מערכת יחסים מלאה במין, בעניין ובריגושים. הוא משקיע דמיון וגיוון במיניות. בני המין השני תמיד נמשכים אליו (גם להומואים). אוהב ונאהב. מעריץ את בחירת לבו. תמיר יאמר מילה טובה. אינו תובעני ואינו קנאי. אוהב רומנטיקה קלילה כמו גם עמוקה. התלהבות של בן הזוג סוחפת אותו יותר ויותר. הוא ישר ונאמן, אינו ממהר לבגוד או לפרק זוגיות גם אם הקשר אינו אופטימלי. לרוב הוא אופטימי ויודע שיוכל לפתור בעיות. יגיע למצב של בגידה לאחר זמן ממושך ובגלל שבני המין השני נמשכים אליו. ירבה באהבים לפני חתונה. בד"כ יירגע ויינשא לאהבה השלישית (גם אם צריך להתגרש לשם כך).

השם שלי מיוצג ע"י הספרה 9

9 = נותן את הנשמה ואת הלב טיפוס חם ורומנטי מאוד. מלא תשוקות ודחפים סוערים. הוא מביא את האהבה לאידיאל. בן זוג שזורם אתו זוכה בזוגיות מלאת מזל, כי הנתינה היא הסיפוק הגבוה ביותר שלו. הוא מעניק חום, גילוי לב, נדיבות ואופטימיות. הוא עילוי ברגש ובמין ומוכן לעמוד באתגרים למען בן הזוג. הוא נאמן, אלא אם לא יהיה לו למי להעניק ולתת מרגשותיו הרבים. הוא חש את בן הזוג ומקדיש לו את כל נשמתו עד כדי ויתור על צרכיו האישיים. תלותי רגשית- צריך להרגיש נחוץ ושמתייעצים אתו. אינו קנאי. מאוד רגיש באברי המין שלו (כל נגיעה "מדליקה" אותו). המין אתו סוחף ומאתגר. הוא עובר סערות ודרמות בחיי הרגש והאהבה. 9 מחפש אידיאל באהבה ובגרותו מבשילה בגיל מאוחר יחסית, לכן הוא חווה אכזבות רומנטיות קשות בגיל צעיר (פעם ופעמיים אם לא יותר) ומאבד את החשק לאהבה לתקופה מסוימת (הוא נותן את כל הלב ואח"כ מתרוקן). 9 שמוצא את האידיאל שלו בגיל צעיר, חוגג כל חייו אתו. חייו הזוגיים מלאים בוויכוחים ובהתפרצויות בגלל החיפוש אחר השלמות. יש לו עודף הורמונים, לכן, לאישה יש פחד שהזוגיות תהיה מושתתת רק על יחסי מין. 9 נותן במלוא המרץ, מרוקן את המצברים, מתעייף מהר וצריך להתאושש.

השם שלי מיצג עי"י מספר 24 (זיבי)

חם חרמן נקרופיל עובד אלילם משתגל ברבים.... נותן דופק מפמפם מקצועי.. ג'יגולו עיראקי?.. וכמו שאני אוהב להגיד... "הנאה מובטחת ניפתח לך תתחת"...לא נהנת לא שילמת!!!

נגיד

1 = מנהיג את עגלת האהבה. טיפוס נמרץ המחפש אתגרים וכיבושים מיניים. הוא אוהב אינטימיות ושואף להגיע להצלחה גם בתחום הזוגיות והמשפחה. יש לו גוף נאה. יצריו עזים. מעניק אהבה (נתינה. מוציא החוצה) בדרכו הוא ובזמנו שלו, אוהב ללא גבול ושופע חום. תמיד יהיו לו עוד מרץ ועוד אנרגיה. במין הוא אקרובט ובעל רעיונות מקוריים. הוא סגור ברגשותיו (אלא אם יש לו מספר שפותח). לרוב ידעו למה לצפות ממנו מבחינה רגשית. הוא כן, נאמן וישר. לפעמים חיצוניותו מטעה, כי הוא נראה מאופק. הוא אוהב מותרות ועינוגים כפי שכולם רוצים. מודד את ההצלחה הזוגית לפי אמות המידה שלו להצלחה. מוכן לכל בקשה וגחמה מבן הזוג ובלבד שיקבל מחמאות, הערכה והרגשה שהוא בסדר ומושלם. הכרת תודה ורחשי כבוד מבן הזוג הם צורך בסיסי אצלו ותוספת למוטיבציה. ביקורת פוגעת בגבריותו ומורידה לו את החשק המיני. הוא שמרן ביחסיו ולא פלרטטן. ההגיון והשכל שולטים אצלו (במיוחד אצל גברים). עלול לבגוד בגלל חוסר הערכה.

סליחה עם השם משפחה שלי יותר הגיוני

3 = משחק בחתול ועכבר. טיפוס אוהב, חם, שופע רגש וכייפי לזוגיות. מיני מאוד, בעל דמיון עשיר ואוהב גיוון. לכן, הוא מחפש מערכת יחסים מלאה במין, בעניין ובריגושים. הוא משקיע דמיון וגיוון במיניות. בני המין השני תמיד נמשכים אליו (גם להומואים). אוהב ונאהב. מעריץ את בחירת לבו. תמיר יאמר מילה טובה. אינו תובעני ואינו קנאי. אוהב רומנטיקה קלילה כמו גם עמוקה. התלהבות של בן הזוג סוחפת אותו יותר ויותר. הוא ישר ונאמן, אינו ממהר לבגוד או לפרק זוגיות גם אם הקשר אינו אופטימלי. לרוב הוא אופטימי ויודע שיוכל לפתור בעיות. יגיע למצב של בגידה לאחר זמן ממושך ובגלל שבני המין השני נמשכים אליו. ירבה באהבים לפני חתונה. בד"כ יירגע ויינשא לאהבה השלישית (גם אם צריך להתגרש לשם כך).

חקביןקך

New member
שלי 5 ( אם שם מישפחה או בלי?)

5 = נולד לאהוב עם מין. מאוד רומנטי ומיני. לפני הכל, חשוב שיבדוק התאמה מינית. האהבה היא חוויה חושנית בשבילו. צריך הרבה עניין וגיוון ביחסים. לא יבחל באביזרים, בשיחות וברעיונות מיוחדים בזמן יחסי מין. הסקס אצלו זריז. אינו ממהר להתחייב ולוותר על הניידות ועל החופש האישי שלו. אינו רוצה שיסגרו ויחנקו אותו. רבים מעדיפים להישאר רווקים לנצח. מתקשה לנהל מערכת יחסים יציבה לאורך זמן. יחליף בני זוג. קצת אגואיסט וזקוק לתשומת לב ואפילו "משחק אותה" פגיע כדי לזכות בכך. יודע לעורר ויכוחים ומתחים כדי להעיר ולעורר את היחסים. גמיש כלפי בן הזוג, אינו מגביל ואינו קנאי. לפעמים, הוא גורם ההצלחה לבן הזוג ע"י פתיחת דלתות של הזדמנויות ומזל. גבר מס' 5 מאוד מגנטי ומושך. יש לו מראה צעיר, שובב וסקסי. יש לו מעריצים בכל מקום. אינו יושב הרבה בבית. גבר מבוגר אוהב נשים צעירות ויש לו סיכויים לכך. אישה 5 עלולה להיות נבגדת מפני שבתת מודע היא מעבירה את מחשבותיה הבוגדניות לגבר.

חקביןקך

New member
עם שם משפחה 1

1 = מנהיג את עגלת האהבה. טיפוס נמרץ המחפש אתגרים וכיבושים מיניים. הוא אוהב אינטימיות ושואף להגיע להצלחה גם בתחום הזוגיות והמשפחה. יש לו גוף נאה. יצריו עזים. מעניק אהבה (נתינה. מוציא החוצה) בדרכו הוא ובזמנו שלו, אוהב ללא גבול ושופע חום. תמיד יהיו לו עוד מרץ ועוד אנרגיה. במין הוא אקרובט ובעל רעיונות מקוריים. הוא סגור ברגשותיו (אלא אם יש לו מספר שפותח). לרוב ידעו למה לצפות ממנו מבחינה רגשית. הוא כן, נאמן וישר. לפעמים חיצוניותו מטעה, כי הוא נראה מאופק. הוא אוהב מותרות ועינוגים כפי שכולם רוצים. מודד את ההצלחה הזוגית לפי אמות המידה שלו להצלחה. מוכן לכל בקשה וגחמה מבן הזוג ובלבד שיקבל מחמאות, הערכה והרגשה שהוא בסדר ומושלם. הכרת תודה ורחשי כבוד מבן הזוג הם צורך בסיסי אצלו ותוספת למוטיבציה. ביקורת פוגעת בגבריותו ומורידה לו את החשק המיני. הוא שמרן ביחסיו ולא פלרטטן. ההגיון והשכל שולטים אצלו (במיוחד אצל גברים). עלול לבגוד בגלל חוסר הערכה.

soofgania

New member
לדעתי זה רק שם פרטי ללא משפחה!

היה מעניין לקרוא מה שיצא לכם
אנו עכשיו גיליתי מה הפסדתי

סופגי כפרה אני כל הזמן נוגע!!!

ותמיד חוטף כאפה!!!!! רק השבוע סיימתי שנתיים על נגיעה מינית!!! מוסר בשכל!!! סימכם בשביל זיון בחינם חייבים בדוקטורט בשרמוטולוגיה רוחנית של הכחבונה המיועדת.. ולהלן שאלת השאלות שנישאלת עי"י כמובן!!! לא יותר פשוט ויותר זול להצטייד ב 50 שקל ו....לשם ודי????? מוסר השכל שני... חחקקקטטטטטטטטטטטטפוווווווווווווווווו על שחףףףףףףףףףףף יש למישו 50 בשבילי?

soofgania

New member
התגעגעתי אליך../images/Emo24.gif

אתה תמיד מצליח להצחיק אותי ולגעת לי.........בלב

למעלה