איך לפעמים אני

יניבניב

New member
איך לפעמים אני

איך לפעמים אני מתעייפת לומר את האמת הייתי קמה והולכת לכבודך לומר את האמת הייתי קמה והולכת לכבודך לכבודך! איך לפעמים אני מתעלפת שמיים אדומים מושכים מושכים אותי מושכים בכל כוחי. שמיים אדומים מושכים מושכים אותי מושכים בכל כוחי. כל כוחי!! כל אהבתי לדעת כל תאוותי להיוודע לכבודך. איך לפעמים אני מתקלפת: יושבה על הגדר יושבה חושבה אולי מחר אולי תבוא יושבה על הגדר יושבה חושבה אולי מחר אולי תבוא - בוא תבוא! איך לפעמים אני מתחלפת: רוצים אותי מכאן רוצים אותי משם רוצים אותי! מכאן משם מכל מקום רוצים אותי עכשיו רוצים אותי! בוא תבוא!! כל אהבתי לדעת כל תאוותי להיוודע לכבודך. איך לפעמים אני משתרבבת: שולחת משושים עושה טובות עם כל החצוצרה בחוץ שולחת משושים עושה טובות עם כל החצוצרה בחוץ - רע בחוץ! איך לפעמים אני מתייבבת: תוקעת ראש בכר ומתכווצת עד שזה עובר תוקעת ראש בכר ומתכווצת עד שזה עובר זה עובר!! כל אהבתי לדעת כל תאוותי להיוודע לכבודך

r66

New member
לפעמים ../images/Emo39.gif

גל רודף גל ונשבר גם אתה לפעמים יום רודף יום ונגמר גם אתה לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים שובי אלי בואי אהובה גם אם לא קל לפעמים סלחי לי על כל שגיאותיי גם אם לא קל לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים גל רודף גל ונשבר גם אתה...

יניבניב

New member
אני משם

אני ירוקה ורוויה כמו שיר שעבר בעשב אני עמוקה ורכה כמו קן ציפור. אני מתמול שלשום, מיער אשר לימדני לנשום מלאות אוהבים חבוקים ישנים בעשב. אני משם - מכפר הרוחות הקטנים, על גבעה אחרונה שם עמדה תחנת הרוח ושמיים תלו על כנפה עננים מהולים בעשן. והלך הרוח ובא הרוח. אני מכפר המקיש בכפות של עץ אני משם.

r66

New member
או שאתה שר או שזורקים אותך מפה

התאספנו כאן הערב כי לא טוב להיות בחוץ להפגיש בין חור לגרב כי זמנים קשים בארץ עוץ ואם יש צורה לילד שונה ומשונה לא חשוב מה שיהיה כאן העיקר האמונה א או א או או שאתה שר או שלוקחים אותך מפה א או א או תשיר כבר משהו רק עמדנו על רגליים הופס וכבר צריך לרוץ לייבש ביצה או שניים כי זמנים קשים בארץ עוץ אז ישבנו וחשבנו כיוונו אוזניות והקלטנו פה ביחד את המהומה הזאת א או א או או שאתה שר או שלוקחים אותך מפה א או א או נגיד לכם "כן" ותגידו לנו למה לא א או או ווי כל אחד יכול לשיר אז למה רק אני א או א או תשיר כבר משהו אז אם אנחנו כאן הערב מגלגלים עניין בוא נגיד את זה ביחד ונפיל את הבניין א או...

sjarjar

New member
איני יודעת אם השחר כבר הפציע

איני שומעת את המיית אחי ואחיותיי איני יודעת אם החורף כבר הגיע בכלוב אני יושבת כדרך אבותיי הניחו לי לעוף על פני שדות ואילנו על אפיקי מים על אגמים ועיינות שלחו אותי אולי אני יונה מבשרת שאיגרת קטנה אל כנפה מחוברת אני יונה בת יון לבית פורשי כנפיים שושלת ארוכה מאוד של אסירי הדרור אני לבנת כנף ואדומת עיניים בתוך הכלוב בלי הרף סובבת סחור סחור הניחו לי לעוף על פני שדות ואילנו על אפיקי מים על אגמים ועיינות שלחו אותי אולי אני יונה מבשרת שאיגרת קטנה אל כנפה מחוברת

למעלה