איך לפזר חצי מליון?

איך לפזר חצי מליון?

אשמח לשמוע רעיונות... עד עכשו היה במקמ ועלה קצת פחות אחוז לחודש ובא לי קצת להסתכן

איך -כמה אפשרויות...

אפשרות ראשונה לחלק אותה ל 2 או 3 קרנות נאמנות . 2-לתת לברוקר לנהל לך תיק מניות הם ישמחו. 3-את יכולה לתת להם קריטריונים של הסיכון שאת צוכנה לתת מול התשואה שאת רוצה לקבל-כלומר שיחלק לך חלק באגרות חוב חלק במניות וחלק בהמירים. הלו האוםציות העיקריות אני ממליץ אם יש לך זמן לעשות קורס או שתים בשוק ההון ולהשקיע בעצמך עם יש לך את הזמן בשביל זה. זוני תקופה מצויינת להכנס לבורסה לפחות לחצי שנה הקרובה . עידו

iritustush

New member
כשאתה אומר...

למה אתה מתכוון בקרנות נאמנות? נא פרט בבקש.....

אני אומר לקנות קרן נאמנות.......

אני לא מבין את השאלה שלך........ ישנם עשרות סוגים של קרנות נאמנות לכי שבי עם יועץ השקעות והוא יסביר לך אילו ק"נ ישנם... אני אישית לא אוהב קרנות נאמנות תמיד יש שם כשל מנהלי וגם עם יש תשואה של 90 אחוז אז מנהל תיקים (ברוקר ), היה עושה יותר... אני ממליץ ללכץ לבית השקעות ולתת להם לנהל את התיק עם את לא יכולה בעצמך.

iritustush

New member
קרן נאמנות....

עידו, התכוונתי לזה שתמיין את הקרנות, זה הכל. ולא הולכת לברוקרים שינהלו לי את התיק. והיועץ ההשקעות בבנק מבין פחות ממני.

היועץ בבנק בטוח יודע פחות ממך...

אבל למיין לך את כל הקרנות? ישנם כמו שאמרתי מיליון סוגים ואת צריכה לחפש משהו שמתאים לאמונה שלך. כלומר עם את מאמינה שיהיו עליות בת"א 25 אז תקני קרן של המעוף (יש מעו"ף כפול 2 ויש כפול 4 ועוד...). עם את מאמינה בוולסטרייט אז ישנם קרנות חו"ל שונות...... קרנות יש מכל סוג שאת רק יכולה לחשוב עליו תחילטי עם עצמך באיזה ענף או מדינה את חושבת שיהיו עליות ותשקיעי שם....ישנם קרנות גמישות ויש נעולות ויש פתוחות ויש כאלו שמשלבות כמה וכמה דברים בקיצור עולם ומלואו.....

אני מאמין בעליות שערים בארץ

אז מין הסתם קרנות מעוף מעניינות אבל שוב אני לא יכול להמליץ על אחת כזו או אחרת מכיוון שאני לא אוהב את השיטה הזו..... אבל עם תכריחו אותי להמליץ על אחת אז כיוון חו"ל וכיוון גמישה המנהל של הקרנות הנ"ל לטעמי הוא מספר אחד בשוק ההון בארץ... ונראה לי שרונן יסכים איתי.

RonenM62

New member
קרנות שהייתי בוחן היום השקעה בהן

הן אלו המתמחות במדד ת"א 75, תל-טק ומניות היתר. וכן קרנות שקליות. בכל מקרה, לעולם לא להשקיע את כל הכסף - א. במניה / קרן אחת (לא פחות מ-8). ב. במקרה של קרנות - לא פחות מ- 3 מאותו סקטור (יש השפעות ניהול) ג. תמיד לחלק את הכסף כך שהחלק העקרי מושקע באפיק "סולידי" יחסית (50%), החלק "העובד" יהיה כ- 40% ואילו "שגעונות" יהיו לא יותר מ- 10% מהתיק. כל חלק לא ישען לעולם על פחות מ- 3 אפיקי השקעה (מניה/קרן וכו'). פזרו את הסיכונים. אולי לא תהיו מליונרים בשבוע הבא, אבל גם לא תהיו אביונים (הסיכון גדול מהסיכוי...) בהצלחה

למעלה