איך לעזאזל... לכל הלהקות יורדים מעריצים ורק למקום הראשון עולים 20000 מעריצים?
N nushix New member 10/8/06 #1 איך לעזאזל... לכל הלהקות יורדים מעריצים ורק למקום הראשון עולים 20000 מעריצים?
מ מורושיתת1 New member 10/8/06 #3 לא יורדים לי מעריצים ואני לא מקום 1 אולי כל מי ששמעת שאמר היה לו תקריות ועשה הופעות שלא יצאו טובות!
N nushix New member 10/8/06 #4 לפי החוקים החדשים... מספר המעריצים הוא קבוע כלומר כל מי שמרוויח מעריץ גורם למשהו מהלהקות הגדולות להפסיד מעריץ. לכל הלהקות הגדולות יורדים מערצים מלבד ללהקה שבמקום הראשון... לה לעומת האחרים עולים המעריצים(והכסף) בכמות לא הגיונית (יותר מ - 200,000 בכמה שעות)...
לפי החוקים החדשים... מספר המעריצים הוא קבוע כלומר כל מי שמרוויח מעריץ גורם למשהו מהלהקות הגדולות להפסיד מעריץ. לכל הלהקות הגדולות יורדים מערצים מלבד ללהקה שבמקום הראשון... לה לעומת האחרים עולים המעריצים(והכסף) בכמות לא הגיונית (יותר מ - 200,000 בכמה שעות)...
P princess מיצי New member 10/8/06 #6 זה לא דווקא מהגדולות...../images/Emo54.gif מרוויחים על חשבון אלו שהפסידו... גם הגדולות יכולות להרוויח מהקטנות, זה הגיני. גם ללהקות גדולות נוספים מעריצים, למה לא??
זה לא דווקא מהגדולות...../images/Emo54.gif מרוויחים על חשבון אלו שהפסידו... גם הגדולות יכולות להרוויח מהקטנות, זה הגיני. גם ללהקות גדולות נוספים מעריצים, למה לא??
M MineraL New member 10/8/06 #5 בוא אני אגיד לך למה עלה לי כי אתמול ירדו לי 2-4 מיליון מעריצים, התלוננתי על זה והם חזרו. איזה קטע!!!1
בוא אני אגיד לך למה עלה לי כי אתמול ירדו לי 2-4 מיליון מעריצים, התלוננתי על זה והם חזרו. איזה קטע!!!1