איך לעבור בסיס??? דחוף!

turhaknv

New member
איך לעבור בסיס??? דחוף!

שלום. אני חייל די חדש בצבא ( חודשיים וכעט חצי ) וכעת הציבו אותי בחיל האוויר בבסיס ביסנ"מ ( שנמצא רחוק מאוד מביתי, ליד באר שבע ) וכנראה, בנוסף למרחק הבלתי אפשרי, יהיה עליי לישון בבסיס ולא לצאת יומיות או כמה פעמים בשבוע. על אף הבעיות שישנן בביתי (אותן כמובן לא אפרט כאן), הצבא דחה, על הסף, את בקשותיי להעברה וכעת פשוט הציבו אותי, מיד אחרי הקורס, בבסיס שנמצא בסוף העולם שמאלה... ( או ימינה ). אנא מכם, מה עליי לעשות כדי לעבור מהבסיס לבסיס שנמצא קרוב יותר במרכז (אני אגב תושב ראשל"צ)... אני יודע שלא אוכל להגיש טופס 55 לא לפני שלושה חודשים שהייתי בבסיס האם החדש שלי... בבקשה בבקשה בבקשה, ענו לי בהקדם... - תודה מראש... ה"נדפק"...

שריונר 7

New member
ביסנ"מ זה לא כזה רחוק

כולה חצי שעה אחרי באר שבע! וחוץ מזה למה את שואל את זה פה? יש פורומים שמתעסקים בזה.... אני בטוח שיוכלו לעזור לך שם ( סדירים ...).

turhaknv

New member
כן, כן, כן

קודם כל זה כן רחוק - ואם בשבילך לא, אתה תמיד יכול להחליף אותו, הוא בטח יוותר על זה עם כל ה"כאב" וה"צער" שבעניין... שנית, אני שואל את זה כאן, כי אתם, עם ה"ניסיון" הבלתי מתפשר, אמורים לדעת דברים כאלה... לא?

שריונר 7

New member
זה לא רחוק!

( תבקר בשזיפון ליד אילת ואז תבין שביסנ"מ זה בכלל קל"ב ...) חוץ מה אישית אין לי נסיון בלצאת ממקומות בצבא ולעבור מיחידה ליחידה.

PooKiPsiT

New member
לא...

מי שיודע דברים כאלה אלה אנשים שהתנסו בעניין. חיילים משוחררים לא יודעים הכול.. מה שחיילים משוחררים כן יודעים זה שהם לא רוצים להפוך את הפורום לפורום שאלות צבא....

למעלה