איך לסדר את הזמן?

איך לסדר את הזמן?

היי לכם.. מה שלומכם? אני דיי בבעיה ואני לא יודעת איך לסדר את הזמן שלי.. ביום ראשון הבא יש לי מגן באזרחות וביום רביעי באותו השבוע יש לי מגן בגיאוגרפיה על 5 יחידות כלומר המון חומר.. 3 מחברות בערך.. עכשיו אני לא יודעת מתי ללמוד למה? אוףף... איך אני אלמד חומר של שנתיים ב3 ימים..??

בייבי17

New member
אז ככה..

דבר ראשון זה לחלק את החומר, תחלקי את החומר כך שבימים לאת לומדת לאזרחות, תעברי ותלמדי טיפה את ג"ג.. פשוט לחלק את זה לנושאים, לעשות טבלה של מתי אני לומדת מה... ~ בהצלחה ~

מוזקאית

New member
הכל יעבור.

גם אני כשהייתי בתקופה הזאת הייתי אומרת:מה?חומר של 3 שנים ביומיים?אבל אין מה לעשות ניסיתי להיות מציאותית ולא להתחמק מהמציאות.כי שום דבר לא יעזור.אבל הנה היום אני כבר שנתיים אחרי ברוך השם.איזה כיף זה.מאחלת לך הצלחה בכל ושתעבור התקופה כמה שיותר מהר..

מוזקאית

New member
הכל יעבור.

גם אני כשהייתי בתקופה הזאת הייתי אומרת:מה?חומר של 3 שנים ביומיים?אבל אין מה לעשות ניסיתי להיות מציאותית ולא להתחמק מהמציאות.כי שום דבר לא יעזור.אבל הנה היום אני כבר שנתיים אחרי ברוך השם.איזה כיף זה.מאחלת לך הצלחה בכל ושתעבור התקופה כמה שיותר מהר..

מוזקאית

New member
הכל יעבור.

למעלה