איך לנקות את הבית

• פותח הנושא ARY09
  • פורסם בתאריך

ARY09

New member
איך לנקות את הבית

שלום לכם פורום נחמד ויעיל אני צופה בכם ואף נעזר רבות כבר זמן רב מזה זמן אני טרוד בבעיה שאולי תוכלו לעזור לי ....אבל אני נורא מתבייש לשאול ....(אז בבקשה אל תצחקו עלי...) אני גבר כבן 40 גר בדירה שכורה מזה חצי שנה ,אני מנקה ככל שאני מבין לפחות פעם בשבוע טעטוע ,שטיפה וזהו הבעיה : אני אמור לעזוב בעוד חודש ובעל הבית רוצה את הדירה בחזרה נקיה ... ואני פוחד שהנקיון שלי לא יהיה לטעמו או שלא יספק את רצונו בבקשה משהו יכול ללמד אותי על קצה המזלג איך מנקים מאיפה מתחילים ובכלל .... תודה וסליחה על השאלה והבקשה המביכה

נקיון דירה שחוזרת לבעליה

אחרי שתוציא מהדירה את כל הציוד שלך - בד"כ מדובר על נקיון בסיסי ביותר (ממילא מי שיכנס לגור שם אחריך ינקה יסודי לפני שיעבור). להשאיר קירות נקיים ממסמרים ומחורים - קונים בחנות עשה-זאת-בעצמך או בטמבוריות חומר לאיטום חורים - מוכן או אבקה שמערבבים עם מים (פרופילה). עובידם לפי ההוראות של היצרן, ובעזרת שפכטל סותמים את החורים. צובעים/מסיידים את הקירות (אם זה מוגדר בחוזה שלך), או רק בצורה יפה מעל לחורים שסתמת. מעבירים טאטוא בכל הבית ושוטפים אותו. אם יש דברים מלוכלכים מאוד - מנקים גם אותם. למשל - מעל לכיריים - בעזרת מסיר שומנים לכיריים וכדו'.

יש חברות שמתמחות בדברים האלה

אם לא מת חשק לך לעשות לבד. זה לא מאוד יקר (כיוון שלא קשה לנקות דירה ריקה), ומי שעושה את זה כבר מתורגל בדברים האלה.

למעלה