זה נושא חוזר...
זה רק אומר שאת לא לבד בעניין... תראי, דבר ראשון, תרשי לי לומר שזה לא בסך הכל, וצריך גם להתייחס לזה לא כאל סך הכל, למה אני מתכוון? תחשבי קריירה, לבחור קריירה לוקח זמן, נכון? לפעמים אפילו חיים שלמים, עד שמצאת משהו לעשות שאתה אוהב, ולהתפתח בו ולהתמקצע בו...אבל קריירה זה פלוס מינוס 30-40 שנה... ואילו בן זוג...זה ליותר
אז אל תקלי ראש במציאת בן הזוג שלך, הוא חשוב לפחות כמו הקריירה או כל אספקט אחר בחייך... ולגבי איך למצוא אותו - בואי נאמר ככה - את צריכה לעשות 2 דברים חשובים, בעצם שלושה, אבל שניים עיקריים: 1. חזון - דמייני עצמך בזוגיות, וכשאני אומר דמייני, אני לא אומר בתמונות, למרות שמרבית האנשים חושבים בתמונות יותר טוב, אני מתכוון הרגשה - תרגישי איך תרגישי כשתהיי בזוגיות, תרגישי איך את קמה בבוקר והוא מכין לך קפה, איך אתם יוצאים והוא נותן לך להתרפק עליו, תרגישי איך את תרגישי כשתצאו לסרט והוא ינשק אותך פעם ראשונה (הבנת את הכיוון? תחייכי בעיניים עצומות, אז ככה). 2. תעשי משהו - זה לא משנה מה...את חייבת להיות בתנועה, להיות בעשייה, להיפגש עם אנשים...חוג חדש, ספינינג, מסיבות, אין לי מושג, מה שבא לך...כל עוד את במגע עם אנשים. 3. כשתהיי בתנועה מספיק זמן, ותרגישי אינטואיציה לגבי מישהו, תרגישי איזה משהו, צירוף מקרים כלשהוא שדוחף אותך למשהו ספציפי (חופשה, דייט, אין לי מושג...) את צריכה ללכת על זה... איך תדעי אם זה זה? אם זה הסימן שלך? זה יהיה קל, זה יגרום לך להרגשה טובה, וזה יסתדר (יהיה לך בראש צליל כזה של מפתח מסתובב במנעול...אז ככה). חשוב להנות בתקופה הזו - את צריכה להיות בתדר גבוה (הכוונה שאת צריכה להיות שמחה, ולא, לשבת בבית ולראות סרטים בגרביים ופיצה לא עושה אותך שמחה, צאי להיות עם אנשים...), ורק אז דברים קורים. זה לא יקרה בן לילה, אבל אני מאמין שזה יקרה... אל תשכחי לחזור לספר לנו. גלאל.