איך לכל הרוחות

למעלה בעיגולים...

יש חצי עיגול כזה של "צ'אט" אחרי שלוחצים עליו נפתח חלון הצ'ט... ושם בוחרים צ'ט בסיסי ונכנסים וזהו! הא!

DviRincewind

New member
מה?

למה שאני לא אהיה בסדר? אז מה אם סוף שבוע? לאנשים יש זמן לראות מה?

ויימס

New member
כאילו, הכוונה היא שמישהו ישתול אותך

על כך שאתה משמיע דברי נאצה בנוגע לשוקולד מריר.

לפני 14 שנים לא היה אינטרנט בישראל

דודי גולדמן הביא את האינטרנט לשימוש ביתי ב 1994 (אז היה WFW3.11 והחיבור היה במודם 28800)

Gdil

New member
הוא אפילו לא הבין את זה!

עד מתי? כמה זמן ניתן לנטע (אין קשר משפחתי) הזר הזה להצמיח שורשים בגינת הפורום המלאה עצים בעלי שורשים עבים וקרניאלה? עד מתי?

די, באמת

אם זה מה שאתם עושים לכל בנאדם חדש שרוצה להצטרף לפורום ומביע דעות קצת שונות משלכם אז אני די מבין למה לחדשים קשה פה. אנ'לא יודע, מצד שני אתם יכולים להישאר, אתם, כל ה"וותיקים" עם אותן דעות, אותן הודעות, אותו סיפור שוב ושוב. לא יזיק לכם גם לצאת קצת מהיהירות ומהאטימות שלכם ולקבל קצת דם חדש. ניסיתי לתרום, לעשות משהו, אבל אוי לא, אני לא סוגד ל
! ו, אלוהים אדירים, מסתבר שאני גם לא יודע מה הקשר של מזגן! אוי ואבוי! לך מפה! אתה לא מתאים!!!
גדיל, שאלת עד מתי הנטע הנוראי הזה יצמיח שורשים באדמת הפורום המקודש שלכם. אז בסדר, אם אתם כל כך רוצים אז אני אעזוב באמת. לא צריך לעקור...

Gdil

New member
למה הרצינות? לזה אנחנו לא רגילים.

אני גם לא סוגד ללואיס. אני גם לא כותב על מזגנים.

Maladict

New member
אני אתן לך טיפ

אם אתה רוצה להיות לאחד ומוותיקי הפורום וזה באמת לא קשור לכמה זמן אתה פה באמת. תבוא ותנסה להכניס לנו בשיניים. פה מתקדמים בדיוק כמו שמתקדמים באוניברסיטה הנעלמת. ואגב אם עוד פעם תקרא לגדיל ותיק מתנשא נמצבך לא יהיה טוב הוא אולי מתנשא אבל הוא בהחלט לא ותיק הוא סך הכל שתיל שרק נתנו לו בטובתנו חסרת הגבולות להצמיח שורשון.

Maladict

New member
הרבה דברים כמובן

למשל.... להמשיך לבהות בקיר או לרוץ לרוץ ואז לעצור אפשר להגיד שהאפשרויות הן בלתי מוגבלות.

מ א ג ר ט

New member
ואני ותיקה?

כלומר יותר מק', פחות מנ' ול'. הרבה פחות מד'. בערך באותו הזמן של אa. בקיצור, מפברואר אשתקד. זה קרוב לשנה... הקטע הוא שלקח לי חודשים להתרגל למקום, ועכשיו אני מריגה נוח להשאיר כל הודעה שהיא. וזה לקח קצת זמן, והיו כמה תאונות בדרך. אבל עכשיו אני כבר מתלוננת על שואלי הלואיס למינהם.

ויימס

New member
חבריי היקרים בעלי הבעיה הנפשית.

תפסיקו לריב. זאת באמת לא המטרה של הפורום, ולכל מי שמעז לרדת על רוני כי הוא נמצא פה פחות ממנו, אני הייתי פה לפני מלדיקט ולפני מאגרט ולפני קרניאלה ולפני את'קלנה ולפני גדיל ולפני עוד הרבה אנשים אחרים, צעירים פעורים קטנים ותמימים שכמותכם, רדו ל-20 ותעשו לי טוסט וקפה, אבל תנערו ת'חלב כי אני אוהבת קצף. זה עשה לכם טוב...? יופי, אני שמחה! עכשיו סתמו ת'פה, ואם אין לכם משהו טוב לתרום לפורום, אל תשאירו הודעות שקוטלות אנשים אחרים, במיוחד לא את רוני שתרם לפורום בתקופה שהוא פה יותר מכפי שאנשים מסויימים עשו במשך... תקופה יותר ארוכה, אוקיי?

RainBird

New member
אוקיי... הבנתי. אבל... למה פשוט לא לקרוא את פרצ'ט באנגלית? האלה האם יודעת שהאנקדוטות הכי טובות שלו בילתי ניתנות לתרגום, והספרים שכן תורגמו... טוב אני לא רוצה להזכיר את הריבת תפוזים Fiasco שלא לדבר בכלל על התרגום המזעזע של מכשפות בחוץ לארץ והניסיון העלוב לתרגם סלנג בריטי משובח. ובנימה עגמומית זו... מישהו ראה בארץ את A Hat full of sky? ועוד שלושה ספרים יש לי את כל עולם הדיסק על המדף... טרי העביר לי את כל השמירות בצבא. ואני הייתי עוד מאבטח מתקנים. ארדן.

למעלה