איך לכל הרוחות

Maladict

New member
איך לכל הרוחות

אני מתרגם senior Wrangler? מעולם לא הפריע לי לא לתרגם את זה אבל אני צריך את זה לעבודה שלי.... (עוד שבוע היא תהיה מוכנה וכולכם תוכלו לקטול אותי בכיף:)). ואגב קראתי the dark side of the sun ואני חייב להגיד מה זה הספר המעפן הזה? בחיים אני לא האמין שטרי כתב אותו.

RainBird

New member
המפתל הראשי? יש לי שאלה. אני חייב לדעת כי כנראה פספסתי משהו במהלך הדרך, מי זה ../images/Emo150.gif?

אוקיי, טוב ששאלת

הנה קטע שכתבתי שכנראה יתפרסם בפרוייקט החדש ששירה התחילה לאני ממשיך להודעת החדש האולטימטיבית לואיס (או בסימנו הנפוץ
) הוא אחראי הרכש של הוצאת כינרת שכידוע הוציאה את ספרי עולם הדיסק לעברית. הוא אחראי לכמה דברים טובים כמו פירסום פראצ'ט בארץ ולכמה דברים רעים כמו נורית שרעבי (הסבר בהמשך) ולהפיכת קרן (קרניאלה על הבמה) לקנאית דתית מטורפת וילדותית. בכל אופן, היא זאת שהתחילה זאת, פעם היא צלצלה אליו כדי לברר משהו וגילתה שהוא כזה איש עם מבטא אנגלו סקסוני ומאז יש עליו בפורום כל מיני סברות שונות שהנפוצה ביניהם היא שהוא איש עם כובע קאובוי ושפם (מכאן בא סימנו
), אחת הגרסאות הפחות נפוצות, שלי, אומרת שהוא רק איזה בחור שעובד בהוצאה כינרת, או אפילו יש סיכוי שכבר פיטרו אותו, ואין בו שום דבר מיוחד. אבל מאז קרניאלה ועוד כמה מחברי הפורום אבל בעיקר קרן התחילו לבגוד לו כמו מטורפים ולדכות באכזריות אתיאיסטים כמוני.

Gdil

New member
מה זאת אומרת מאז?

זה התחיל עוד לפני שנולדת! אני לא מבין איך לא ממגרים את תופעת הצעירים החצופים, שמישהו שעוד אין לו 14 יקניט את קשישת הפורום?

מ א ג ר ט

New member
דביר?

מה עובר עליך? אתה בסדר? סוף שבוע עכשיו! לאנשים יש זמן לראות את הדבר הזה...

Gdil

New member
לא פייר! חסרה לי איזו תוכנה,

אני לא יכול להיכנס.

ויימס

New member
בשורה הכחולה למעלה בוחרים בchatv

זה נראה כל כך פשוט עכשיו כשאני אומרת את זה, אבל האמת שממש הסתבכתי עם זה בפעם הראשונה שעשינו צ'אט.

למעלה