איך ליצור DB ב -Access ע"י JDBC?!!!

111shimrit

New member
איך ליצור DB ב -Access ע"י JDBC?!!!

אני משתמשת ב -JDBC על מנת לנהל מסד נתונים ב -Access. אני יוצרת קישור למסד ע"י אובייקט connection של JDBC. את המסד יצרתי באופן עצמאי ע"י השימוש בתוכנת Access וביצעתי לו רג´יסטרציה דרך ODBC. ברצוני ליצור את המסד ולבצע את הרג´יסטרציה דרך קוד בג´אווה. איך ניתן לעשות זאת? הערה: את הקישור עצמו אני יודעת לעשות השאלה היא איך ליצור את ה -mdb עצמו?

אז כמו שהבטחתי לך....

הרי לך קוד שכתבתי. הסבר: הקוד מבצע תאימות בין בסיס נתונים שנכתב ב MySQL ומוגדר ב JDBC תוך כמובן פיתוח בסביבת Java. הקוד מבצע קריאה מבסיס נתונים ODBC לבסיס נתונים JDBC. שימי לב, אני כתבתי את הקוד של SQL2000 אם כי לא צריכה להיות בעיה מול Access. מקווה שתביני את הקוד...ואם לא את מוזמנת לשאול. בהצלחה לך!

אופס....הפייר וואל שלי....

הנה הקוד...
בהצלחה!

רגע רגע רגע...

אני מבין שאת יודעת לסנכרן בין ODBC ל JDBC. האם את שואלת כיצד בסיס הנתונים של ACCESS יעבוד לך על JAVA? כעקרון הוא יעבוד רק אם תבצעי את אחד מהפתרונות הבאים: 1.סנכרון בין בסיס הנתונים של ACCESS לקוד ה JAVA 2. להשתמש בבסיס נתונים ביכול ל"רוץ" בסביבת JAVA ז"א לכתוב בסיס נתונים חדש (לא נשמע לי הגיוני אם בסיס הנתונים עמוס) לדעתי, הייתי ממשיך להשתמש בבסיס הנתונים של ACCESS אבל מסנכרן אותו לקוד ה JAVA באם זה המקרה, הקוד ששמתי כאן מבצע זאת. בהצלחה לך!

למעלה