איך לחסום את ה-IP במחשב?

peach20

New member
איך לחסום את ה-IP במחשב?

שמתי לב שכשאני קונה בגד או נעליים בחו"ל, אז המחיר פתאום מוקפץ. הציעו לי לחסום את ה-IP בשביל שזה לא יקרה. הורדתי תוסף חוסם מכרום, Block IP request in chrome, אבל אני לא מבינה איך להשתמש בו ואיך הוא חוסם, אם בכלל- מה התוסף או האופציה המומלצת לחסום IP והאם יכול להיות מזה בעיות באתרים מסוימים (אם אני חוסמת IP), תודה וחג שמח (-:

Avis1964

Member
במקרה שלך המונח לחסום את ה- IP אינה נכונה...

את צריכה לגלוש באתר בחו"ל עם שירות VPN
לפני מס' ימים הייתה שאלה כאן בנושא. קראי את השרשור פה
מאחר ולא ציינת מאיזו מדינה בחו"ל את מבצעת את הרכישה יהיה קשה לתת לך פתרון אולטימטיבי. עם זאת אני מצרף קישור לאתר hide.me שמספק שירות VPN אנונימי אונליין חינמי, ומאפשר באמצעות שרת פרוקסי לבחור שלוש מדינות. הולנד, גרמניה וארה"ב.
אם הרכישה שלך מבוצעת באותן מדינות דלעיל תבצעי נסיון וחזרי לדווח.
בהצלחה וחג שמח

peach20

New member
הבנתי, תודה, דרך אגב שימוש בתוסף- ‪Unlimited Free VPN - Hola

יכול גם לענות על העניין?

Avis1964

Member
שימוש בתוסף Unlimited Free VPN - Hola לא ייתן מענה לצרכייך..

תפקידו של תוסף זה הוא למעשה שירות פרוקסי המאפשר לגשת לאתרים שנחסמו בישראל . יש המון אתרים שמגבילים כניסה מישראל מסיבות שונות כמו זכויות יוצרים וכו'. למשל, במקרה של האזנה למוסיקה מאתר פנדורה התוסף עוקף את מגבלה זו. כמו כן הוא מאפשר לצפות ולהאזין ללא הפרעות במגוון אתרים חסומים לישראל. לעניות דעתי זה לא ייתן מענה לצורך רכישה בחו"ל שאליו את מכוונת. אבל תמיד תוכלי לנסות. זה חינמי ולא עולה כסף. שווה לנסות !!!
בהצלחה
חזרי לדווח

blzvi

Active member
מענין ,אני לא שמתי לב

ובכל אופן את אמורה לתת כתובת למשלוח אז הם ידעו

peach20

New member
כן, אבל אז זה מאוחר להם מידי כי כבר שילמתי...

בהרבה אתרים עצם זה שאתה מראש עם IP ישראלי מקפיץ את המחיר בעשרות אחוזים.

blzvi

Active member
לא מכיר

אולי יש אתר ספציפי כזה להראות לנו?
לא רוצה הרבה ,רק אחד
אני מבטיח לבדוק אותו עם IP ישראלי ו IP אמריקאי

Avis1964

Member
לעניין כתובת למשלוח...

ישנן חברות שילוח רבות שמספקות כתובת פקטיבית בארה"ב ובאירופה כדוגמת מסטופ או ushops לקניות מארה"ב ודומיהם. כמובן שהשירות עולה כסף בהתאמה למשקל/נפח החבילה. אז גם על עניין זה אפשר להתגבר אם ממש ממש רוצים לרכוש מחו"ל ושהעניין משתלם מבחינת כדאיות כלכלית. אני אישית לא בדקתי את דבריה של פותחת השירשור peach20 לפיהם בעיית התשלום היא משנית לאחר ביצוע תשלום.
אני מצרף כאן לדוגמה קישור מאתר mustop לחישוב מחירי השילוח לישראל לפי המשקל והנפח של החבילה.
חג שמח לכל באי הפורום !!!

למעלה