איך לחבר מד סלד?

• פותח הנושא o2z
  • פורסם בתאריך

o2z

New member
איך לחבר מד סלד?

יש לי מד סלד, יש לו 4 חוטים אדום,שחור,לבן וירוק. אם מישהו יודע לאן צריך לחבר כל חוט אני אשמח לקבל עזרה (יש לי את החיפושית אם המושבי ריקרו והרבה זמן לא הייתי במפגש אבל זה ישתנה)

roni marino

New member
מד סל"ד

שני אלה נחוצים להפעלת השעון : אדום : 12+ שחור : אדמה אם אני לא טועה : לבן : חבר לתאורה של הספידומטר ( כלומר לאחר מפסק התאורה ) ירוק : למינוס של הסליל . לפני שתחבר את נחוט הירוק , תדליק את האורות ותראה אם תאורת השעון נדלקת אם הכל תקין תמשיך לחבר את החוט הירוק , אם לא אז תחליף בן הירוק ללבן .

אופיר המחיר נע בין 300-1000 ש"ח..

פשוטים אפשר להשיג במחיר של 300 ש"ח ומקצועיים ספורטיבים עולים 1000 ש"ח

RamN

New member
אני חשבתי על לקחת של אופנוע

מה אתם אומרים??? אולי אפילו של BMW ככה זה יהיה מנוע בוקסר וזה לא יזייף לי

roni marino

New member
אל דאגה

רם , זה לא יזייף לך כל עוד זה 4 בוכנות בנזין . אצךי זה מזייף , כי זה של אוטובוס ישן מסוג דיזל , אבל זה משתלב בצורה מדהימה . ראיתה את זה , לא ?

RamN

New member
כן ראיתי.....

אני רוצה של אופנוע בגלל שאין לי מקום לדחוף אותו לדשבורד בגלל שזה אמריקאית, וככה הוא יהיה עם קופסה והכל ואני יוכל לחבר סיבבו איזה טבעת פח שאותה אני יבריג לדשבורד או משהו...

roni marino

New member
אוי

איזה PITBULL אמרתי לך להתמקד בגרמניה המוזנחת , תאמין לי היא שווה את החצי אטומטית שלך .

RamN

New member
מה פתאום.... הקופסת ריקבון הזאת

בחיים לא תגיע ליופי של האמריקאית שלי.... תאכלס אתמול עשינו בה נסיעת מבחן למרות שאין ברקסים... והיא גם דיי עגלה.... יכול להיות שהקרבורטור לא מכוון אבל... לא בדקתי תכיוונים שלו עדיין... רק רצינו לראות שהיא נוסעת וההילוכים עוברים, אני צריך להחליף לה גם 4 בולמים נראה לי....

RamN

New member
סבבה תודה..

אני צריך שתעשה לי סיבוב בשלך להרגיש תהבדל... אני פשוט רגיל ל 1600 ואין לי מושג למה אני אמור לצפות מ ה 1300 הזה...

למעלה