איך לזהות אותי

פו-הדוב

New member
איך לזהות אותי

אין שום סיכוי שתראו אותי אבל אם במקרה תראו אז תדעו מי הדמות אני 1.68 שיער שחור מתולתל די גוץ עיניים ועור חום ואני אחד האנשים שנראים בין רע לגרוע מאוד. ביי פו-הדוב

imagine

New member
מה?!?!

חשבתי שפו הדוב הוא דוב נמוך ושמן בצבע צהוב. אין על ראשו אפילו שערה אחת שחורה ומתולתלת וכמובן, כמובן שאין לו עור חום, הוא פשוט צהוב. :) האא חוץ מזה אתמול באתי לראות איזה תמונות שלי סרקתי וגיליתי שכולם נעלמו מהמחשב, מה? איפה הם? והתמונה היחידה שנשארה משום מה נורא התעוותה, מישהו עיוות לי אותה, וצייר עליה קו שחור!

N0

New member
יכול להיות...

שאחיך הקטן שיחק לך עם המחשב... N0 לא סובל שאחיו הקטן נוגע לו במחשב...

imagine

New member
לא לא לא

יכול להיות שאחותי הקטנה שיחקה לי במחשב, אין לי אח קטן. :) שאלתי אותה אתמול אבל היא אמרה שלא, ת`אמת התשובה שלה לא משנה כי היא די שקרנית. די הגיוני שהיא עשתה את זה, כי פעם נכנסתי בגללה לקריז נוראי כי היא הורידה דברים מהאינטרנט שאמרתי לה שאסור לה. הקיצר, הייתה לה תיקיה ומחקתי לה את כולה (את כלללל התמונות של כריסטינה) אז אולי היא מחקה לי את התמונות. אם הייתי יודעת איפה כל התמונות האלה הייתי סורקת אותם שוב, אבל אין לי מושג איפה הן. לא משנה, הצטלמתי לפני כמה ימים ואני צריכה להכניס את הפילים לפיתוח ואם יהיה לי מזל, אולי אלו יהיו תמונות קצת יותר פוטוגניות שלי. לילך, הלא פוטוגנית שזה מחריד.

N0

New member
מחקת לה את התמונות ?

את האמת די מגיע לך... N0 פשוט מרביץ לאחיו מכות... אה נכון אנחנו בנים ככה אנחנו פותרים סיכסוכים איזה ילדותיים אנחנו. :) N0

imagine

New member
מחקתי לה הכל

אולי היו שם גם עבודות, משחקים, לא יודעת ולא אכפת לי כל כך. כמה טוב להיות רעה.. :)

N0

New member
אח שלי...

לא היה יכול ללכת שבוע אם הוא היה עושה לי דבר כזה... לא שהוא היה מצליח :)... N0

Tiptip RuLeZ

New member
בפעם הבאה שיש לך משהו חשוב

תהפכי אותו לקובץ מוסתר...אחותך הקטנה בטח לא מבינה איך מציגים קבצים מוסתרים...רק תזכרי איפה שמת אותו

mmm

New member
תצפיני....

דרך זו יכולה לפתור את בעיותיך הגדולות ביותר, אה, ותשימי גם גיבוי.... מממ, הכי חשוב גיבוי. BY mE

imagine

New member
זה בסך הכל תמונות

זה לא מי יודע מה חשוב. מה שחשוב הוא איפה התמונות המקוריות... אמ.... ללכת לנבור בהרי התמונות אצלי בבית? לא כדי. טוב אני אשאר בחוסר ידיעה.

mmm

New member
לא הנקודה....

ע``מ להגן, ולשמור, על כל דבר צריך לנקוט בצעדי זהירות. היום תמונות... מחר.... BY mE

kirk hammet

New member
שכחת משהו

עם חולצה אדומה ... וגם ... שובב פו שלנו מסתובב בלי מכנסיים ואפילו בלי , ישמור האל , תחתונים ! משוקץ ! זוהמה ! גוי !

imagine

New member
תחשבו על משהו

נגיד, דונאלד דאק, הוא הולך בלי מכנסיים, אבל אחרי שהוא מתקלח הוא שם מגבת. כן.... הסבר..

hasaroot

New member
סורי ברנשים

אבל אני כנראה עומד לאחר באיזה רבע שעה... תחכו לי, אם אתם עידן לא בדרך.. הסללפון שלי הוא054605452 תודיעו לי אם אתם זזים לפנישאני בא... habarnash זה כן לטלפון(בבקשה...)

למעלה