איך לומדים ביפן?

איך לומדים ביפן?

צריכה סיוע ממי שחי ביפן (בהווה או עבר) איך לומדים בבתי ספר ביפן (יסודי, תיכון) כמה שעות ביום כמה ימים בשבוע כמה תלמידים בכיתה. ואם פה זו לא הכתובת (אולי) איפה אפשר למצוא את המידע? (לא ביפנית, לא מבינה ) תודה גדולה מראש למסייעים.

Yosh Yosh

New member
מה שאני יודעת...

ביפן, כמו בארה"ב, היום ארוך. מה גם, שיש תלמידים ששיכים למועדונים למיניהם ואז הם נשארים בביתה ספר עד הערב. יש כ40 תלמידים בכל כתה, אם אני לא טועה... את תמיד יכולה לחפש Education in Japan בגוגל ולמצוא דברים

Manty

New member
תשובה לגבי יסודי:

בני בכיתה א' בבית ספר ממלכתי (PUBLIC). הוא לומד 5 ימים בשבוע מ 8:30 עד 2:00 (חוץ מיום אחד בו הוא מסיים ב 3:00). הבית-ספר מספק גם ארוחת צהריים חמה (המוגשת בתוך הכיתות ע"י התלמידים עצמם). בכיתת בני יש כ-30 תלמידים. מכיתה ד' מתחילים לעשות CLUB ACTIVITY שזה כמו חוגים הניתנים ע"י בית הספר אחר הצהריים. המחנכת ביסודי מלמדת את כל המקצועות, כולל, מוסיקה, חינוך גופני וכדומה. מה עוד??? ביסודי אין תלבושת אחידה, בחטיבת ביניים ותיכון יש (ממש מדים!) הרבה תלמידים הולכים לאחר בית ספר למה שנקרא ג'וקו (CRAM SCHOOL). זה למעשה כמו בית ספר נוסף פרטי המתמקד במקצועות העיקריים: מתמטיקה, אנגלית, יפנית וכ"ו). יש הורים השולחים את ילדיהם כבר מגיל הגן, אחרים מכיתה א' והלאה, אך עד כמה שידוע לי, רוב הילדים בסביבות כיתה ד' כבר הולכים (תלוי הרבה בסביבה). לימודי הערב יכוים להסתיים ב-10 בלילה והתלמידים מצופים גם לעשות שיעורי בית!!! חייבת ללכת להשכיב את הקטנה... אם יש לך עוד שאלות ספציפיות, אשמח לעזור

5 0 6

New member
"המדים" בחטיבות הביניים והתיכונים

sailor fuku? או שזה רק בבתי-ספר מסויימים? ואת יכולה לצרף תמונה של חליפות המלחים, בבקשה? תודה.

למעלה