איך להתמודד ....

אור112

New member
אולי זה לא רק אינטנסיביות?

אולי הפנטזיות של בעלך הן יותר מהסקס הרגיל שלכם? אם נראה לך שיש בזה משהו אז נסי לשאול אותו לגבי הפנטזיות שלו ואם את כבר יודעת אותן אז את כבר יודעת מה הבעיה. אם להגשים לו אותן או לא, זה כבר בידייך

נכנסת באיחור - אם את עוד כאן

בטח כבר שמעת את ה´בדיחה´ שלאונן זה לעשות אהבה עם האדם הכי קרוב אליך. לדעתי את ממש לא צריכה להפגע. בעיקר שאת עצמך עושה זאת לעיתים, אז בודאי מובן לך שזו לא רק זכותו הבסיסית לענג את עצמו כשבא לו, אלא שזו בעיקר דרך אחרת, שלדעתי, לא קשורה לסוג הקשר המיני.(מה גם שאצלכם טוב. כך את אומרת). אני מסרבת לקבל את ההנחה שזה על ´חשבון´ בן הזוג. והמינון שונה מאיש לרעהו כי אנחנו שונים ברהבה דברים כך שגם על זה לא נראה שיש מקום להתלונן. ד.א. לפי מה שאני יודעת סקס פעם בשבוע זה יותר מהממוצע גם אם בסקר לפני חודש כתבו אחרת. אני מדור שבו לא דיברו בגלוי על אוננות או בכל אופן אני לא, וזה אף פעם לא עלה אצלנו. (טוב לא רק זה, האמת) אבל היום הרבה יותר קל לי עם בן זוג אחר לדבר על זה. אז זה גם בעיני לא הכרח. יש אנשים שזה מקום מאד מאד פרטי בשבילם, ואפילו בן זוג הוא לא פרטנר לשיחה על זה. ככה שלא נראה לי מומלץ להבהיר לו בכל מחיר ש´את יודעת´!. זה עלול להיות מאד מביך עבורו. ואחרון חביב: נקודה למחשבה: אוננות לוקחת דקות ספורות בהן את/ה דואג/ת רק לעצמך. וזהו. אין את המאמץ והמחויבות לדאוג לבן זוג כשאתה תשוש אחרי כמה שעות
למשל..

bladimari

New member
איזה עיתונים בדיוק את קוראת.....?

יש לך במקרה מנוי על "לאצטנייה" (באידיש) ? סקס פעם בשבוע זה יותר מהממוצע ? שלך ? שלי ? לעובדה שקבעת בנחרצות .."אני מסרבת לקבל את ההנחה שזה על חשבון בני הזוג" יש על מה להסתמך ? המינון של בן זוגה הוא קבוע,ולדבריה מזה שנים אז ייתכן מאוד והוא האדם הקרוב ביותר אליו,אבל עם הזוגיות שלה בודאי לא.

למעלה