איך להתחיל

ע מיש

New member
איך להתחיל

אפשר למשל: "ראיתי זוג מזדיין" איכסה, לא יפה לכתוב ככה, מה אנחנו כאן ברברים? איזה מין מילים אלו וזה גם לא מדוייק. לא ממש ראיתי אותם עושים את זה, זותומרת ידוע לי, או לפחות אני משער במידה רבה של בטחון שהם אמנם הזדיינו אבל האמת היא שכשאתה חולף בדווש בשתי שניות על פני איזוזו טרופר שחונה איזה עשרה מטר ממך מאחורי שדרת ברושים אתה לא יכול ממש להיות בטוח מה שהולך שם, רק לצרף אחת לאחת ולהסיק מסקנות ממראה ישבן לבן שהתנועע נמרצות כשהוא נשקף לו מבעד חלונות המושב האחורי. אפשר להתחיל אחרת, למשל: "איזה כיף זה לעשות את זה באיזוזו טרופר כחול" אבל את זאת אני לא יודע, כמו שאומרים - קניתיו אך טרם הספיקותי, גם לא דיברתי עם אף אחד שעשה זאת, או לפחות אף אחד שסיפר לי שעשה זאת ומנסיוני הפרטי בחיים בכלל אני משער שאולי זה לא כל כך כיף. בכל זאת עוברים שמה אנשים, מי ברכב ומי ברגל ומי באופניים וגם אין כל כך מקום. כלומר, לא זו בלבד שלא בטוח שהם עשו את זה כפי שכתבתי לעיל, יכול להיות שזה גם לא כיף. אם אכתוב שזה כיף יכול להיות שארחיק מעלי את הקוראים מחמת חוסר אמינות. ועם זאת אין ספק שראיתי ישבן נשי בנוי לתלפיות מתנועע מעלה מטה מבעת לחלון האחורי של האיזוזו בשדה, ליד שדרת ברושים, לא רחוק משדה הכרוב המפריד בין עיר מגורי לכפר הסמוך. את העובדה הזו אי אפשר לקחת ממני וגם לא את הזכרון. בקיצור צריך פתיחה אחרת כגון: "האם הישבן מעיד על אופי בעליו?" הכי עניין אותי מיזותי המתנועעת שם. זאת האמת. רק בשביל זה הייתי צריך לעצור אבל לא עצרתי כי כבר חלפתי על פניהם עד שהבנתי מה קורה שם ולחזור כבר התביישתי. לא יפה. מאידך, הייתי חייב לדעת משו על האישה. גברים לא מעניינים אותי אבל נשים בהחלט כן. מן הנמרצות שיערתי שהיא ספורטיבית וגם אוהבת להזדיין. אחרת יכלה לשכב במנוחה ושמישו אחר יתאמץ לו שם במרחב המוגבל הזה באמצע השדה בין עיר נכבדת למושב יוקרתי. מכל מקום – לפי התחת בלבד היה קשה לי להסיק מסקנות. (המשך יבוא, תוכלו לקרא אותו גם בקישור ל 168, הקומונה החביבה עלי שבה אפשר לכתוב את הדבר הלא נכון בזמן הנכון וגם להפך.)

חציחצי

New member
../images/Emo62.gif אז ככה

נולדים ילדים מכרוב! (לא, לא כאלה שעשויים מכרוב)

גנגי

New member
סליחה, זו לא החסידה

שמ&@$%ת עם החסיד, וככה נולדים ילדים? (אני יש לי כבוד, אני לא כותבת מילים כאלה!)

חציחצי

New member
מה פתאום.

חסידות הן חסודות. אבל אני בטוחה שאם היה מסתכל מאחורי הברוש, היה רואה את להקת החסידות שהמתינה שם בסבלנות.

יוסי ר1

Active member
אני חייב לספר על ה"איך להגיד"

ייתכן וכבר סיפרתי פעם, אבל הסיפור עדיין מוצלח. טיילנו פעם בשבת, כשבני היה עדיין ילדון קטנטן בגן. והנה על השביל מולינו, זוג חיפושיות רפואיות (לא זוכר את שמן המדעי, אבל אילו יצורים יפיפיים, חיפושית עם בטן ענקית בשחור וסגול, שבימי קדם נהגו לטחון ולהכין סם מוות לשונאים). ואותן חיפושיות עסקו במרץ בקיום המצווה הראשונה. בני שאל בהפתעה "מה זאת"?, ואני ניצלתי את ההזדמנות להסביר על העברת זרע והפריה וכו'. בני הקשיב בתשומת לב, ובסוף ההסבר המלומד פלט "אה, הם מזדיינים!". זוגתי מספרת שהצבעים והגוונים שפני עטו, לא היו מביישים פרג או סלק. רק מההפתעה, לא מכך שהוא מזהה את הפעולה.

גנגי

New member
הנוער של היום...../images/Emo178.gif

אבל יפה שלחיפושיות שמכינים מהן רעל קוראים "חיפושיות רפואיות". זה קצת מזכיר לי, במחילה, את 1984.

ע מיש

New member
מזקיר סיפור אחר

אבא וילד הולכים ברחוב ורואים שני כלבים מחוברים. הילד שואל את האבא מה זה, האבא עונה שכלב אחד סוחב את הכלב השני ועוזר לו לחצות את הכביש. אז הילד שואל: אם הוא עוזר לו אז למה זה שלמעלה דופק אותו בת...

ihtiyar

New member
רפואניות, "מצווה ראשונה" וכל השאר

יש קשר ישיר בין הרפואניות לבין ה-"אה, הם מזדיינים!" של הזאטוט (הכוונה לילד במקרה זה). כשהן מאויימות, מפרישות הרפואניות (חיפושיות הרפואה) מן המִפרקים נוזל צהבהב המכיל קנטרידין, שהוא חומר צורב. בימי קדם היו אוספים (הגויים,כמובן. האברכים שלנו היו לומדים תורה) את הנוזל הצהבהב והריחני הזה. במקרים שבהם הרוח חפצה אך הבשר לא עמד, היו מורחים מעט מן החומר הזה, מברכים את "והיא שעמדה לאבותינו" בלשון זכר, וממתינים לחומר הצורב שיפעל את פעולתו המרוממת נפש וגוף. מה שקורין: אפרודיזיאק עד כאן תרומתה של הרפואנית לתנועת העכוזים. אם מעניין אתכם עוד משהו מחייה של המניוקית הזאת (החיפושית, לא העכוזנית) אפשר להמשיך לקרוא. הרפואנית מטילה את ביציה בסדקים באדמה. כשבוקעים הזחלים הזערערים, הם ממהרים לטפס על הצמחים בסביבה ולהגיע לפרחים. ממרומי שִבתם על כס הפרחים, הם אינם מגלים עניין כלשהו בטכניקת האהבה האנושית המייגעת המתבטאת באנחות ותנועת אגנים, אלא הם ממתינים לדבורים. כשמגיעה דבורה בודדת אל הפרח, הזחל נצמד אליה ועף לו כמו נילס הולגרסן אל הקן של גב' דבורה. בקן הוא טורף את הביצים והזחלים של בעלת הבית, מקנח באבקת הפרחים ובדבש שהיא הכינה לצאצאיה, ומתגלם. ומן הגולם - אם זה לא בפראג - בוקעת לה רפואנית חדשה. בתמונה: רפואנית שצילמתי בקורסיקה תובב"א

יוסי ר1

Active member
תודה על התוספת, את החלק על

הדבורים לא ידעתי. מה שכן, כפי שכתבתי נהגו לטחון אותן, ולהכניס למזונו של איש שחפצים בקבורתו. ה"כיף" שברעל זה, הוא שהקרבן מפתח סימפטומים של התקף לב, ומת בסופו של דבר ממעין התקף לב. אז לא היו בדיקות שלאחר המוות, כדי לקבוע האם התקף הלב נגרם מחומר כלשהו.

חציחצי

New member
יש ספר מגניב מאד

(או לפחות כך חשבתי, כשקראתי אותו מזמן מזמן) בשם My Uncle Oswald, שעוסק בדיוק בחיפושית כזאת, ובאיך אפשר לעשות ממנה הרבה כסף ותהילת עולם. אם אני זוכרת נכון, התקף לב מקבלים ממנת יתר.

ihtiyar

New member
sic transit gloria ../images/Emo111.gif

אם נוטלים כמות קטנה של הרעל החיפושיתי הזה (cantharidin), זה יכול לגרום לפריאפיזם (זיקפה לא-לאומית ארוכה), אבל במינון יתר זה יכול לגרום למוות. נדמה לי שלא בעקבות התקף לב, אלא בגלל פגיעה קשה בכליות. השימוש התרופתי שהיה בחומר הוא לסילוק גידולי עור, ואם אינני טועה השימוש הזה בוטל. בקיצר, הלוואי רפואניות כאלה על ה&%ן של כל צוררינו....

ספר עתיר זיונים פנטסמגוריים

של רואלד דאהל הידוע כמחבר צ'ארלי והשוקולודה

הוא דש בה פנים ואחור

הוא דש בה מכל הרוחות, ועדיין היה מטעין ויורה עוד ועוד, בלא שים לב לכך שקנה התותח שלו כבר היה מלןהט מן הסתם ורותח ממש...

המה שמו שלו ניעור לחיים והזדקר

בתוך מכנסיו, משל היה לו שם מקל טיולים. מדובר בזיגמונד פרויד, אותו משגלת גיבורת הספר ש"ריח עז של זימה היה נודף ממנה" כמו גם את אינשטיין, רודן, רמואר, ליאופולד מלך בלגיה, אלפונסו מלך ספרד, וידוענים רבים אחרים

חציחצי

New member
א. אין צורך, תודה,

גם לי יש אותו מול העיניים. ב. למיטב זכרוני, מתוארים שם בפועל בדיוק שני זיונים, ושניהם - למטרה "מדעית" ו"מקצועית". ג. לא קראתי אותו בעברית. לפי הציטוט שלך, טוב מאד שלא קראתי אותו בעברית. המקור מעודן פי אלף אלפי מונים. הציטוט נראה ונשמע כמו פורנו.

למעלה