איך להתחיל

כשאחי הצעיר היה בן 5

הוא שאל פעם את אמי "מה פירוש המילה זונה". אמא שלי ענתה לו כמובן שמדובר במוכרת מזון. כמה שעות אחרי זה נכנסתי לחדרו לנשק אותו לילה טוב, ומצאתי אותו רועד בכל גופו לתוך הכרית בצחוק בלתי נשלט. "מה קרה ירון?" שאלתי אותו "אמא לא יודעת מה זה זונה"

שרוֹן

New member
משהו פה נראה לי חשוד

כדי לראות ישבן נמרץ מתוך איסוזו טרופר, היית צריך לסוע בסמי-טריילר.

יוסי ר1

Active member
האמת, כשמנסים לשחזר מתוך הפרטים

מה באמת ראה עמיש, עולות תהיות לאמינות התיאור - ישבן נשי מתנועע? ומה עם שאר החלקים? איזו תנוחה ננקטה שם, לא מסיונרית, לא דוגי - מה כן? מה שברור הוא , כי אגדת הילדים, שתינוקות באים מכרוב - נמצאה נכונה.

ע מיש

New member
יש לי שאלה יותר קשה

בעניין תעלת הימים המתוכננת. איך הם בכלל מצפים שהמים יזרמו מאילת לים המלח כשים המלח הוא למעלה ואילת היא למטה? כל העסק נראה לי בלוף, סתם ספין.

שרוֹן

New member
מה זאת אומרת?

הם גם יחפרו את התעלה, וגם יהפכו את המפה. אל תדאג.

חציחצי

New member
נו, אז שיסובבו במעגל קטן -

90 מעלות. ואז גם הכנרת תתמלא, וגם ים המלח, וגם יהיה אפשר להפריח את השממה, וגם, בכלל, יתגשם חזון אחרית הימים וכולנו נשתה סופסוף מי ים, וזה יהיה מאד מלכד ומאחד, כמו שתמיד קורה כשיש קטסטרופות (או "קסטרופות", כמו שהשיפוצניק שלי היה אומר), ויהיה שלום עולמי, ואני לא מבינה איך אף אחד לא חשב על זה קודם.

ע מיש

New member
אני כבר מכיר אותם

בהתחלה חופרים ואחר כך מספרים סיפורים. לדעתי צריך לבדוק את העניין ביסודיות לפני שמתחילים בכלל לדבר.

יוסי ר1

Active member
באמת אתה חכם בלילה. התעלה היא

תעלת הימים, אבל מתכננים ויבנו אותה בלילות, אז ממילא לא רואים איז צד למעלה, והמים יזרמו לאן שיגידו להם.

שרוֹן

New member
אפילו זה לא

מערכות יחסים המתקיימות בתוך איסוזו טרופר מגובות כידוע בגלולות או התקן תוך רחמי. לו זו היתה חיפושית, אפשר היה לדבר על סיכוי כזה.

חציחצי

New member
פחחח.

מערכות יחסים מתקיימות בתוך איסוזו טרופר. נראה לך שמישהי תקיים מערכת יחסים עם מישהו שיש לו חיפושית? אפילו בלי המערכת זה נראה לי מסובך.

eliUSA

New member
יש לי שאלות

אם הוא בנוי לתלפיות אז למה הוא מחוץ לעיר? אם הם באיזוזו אז למה הם זזו? תנסה לשנות אולי האמינות תשתפר

למעלה