איך להתחיל?...

marik

New member
נפלאות החדר כושר

התזונה הבריאה, והמון אהבה עם הבן זוג. והליכות. וריקודים. ודיקור סיני. למה? אתה רוצה שאני אהפוך לחלק מפורום שמנות ויפות?

marik

New member
אני לא רזה בכלל

אני שמן ענקי... מה יש לך? פורום משקפיים מחכה לך

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif מוזר לי להגיב על נושא כזה

נראה לי שכל הומו/לסבית/בי וכו' ביקר בצ'טים המזעזעים האלו. וכנ"ל אטרף.. מה שהולך שם זה שוק בשר. חלילה, לא הייתי רוצה שייווצר לך רושם מוטעה על כלל הקהילה. אבל לא רוצה שתהיה נאיבי ותחשוב שזה לא קיים. כן לצערינו זה קיים. אבל חלק נורא מבינים אותך ונמצאים במצב שלך. [ד"א אם אתה בארון, אתה יכול גם לברר על איגי ליד מקום מגוריך, זה נורא דיסקרטי ויש שם בני נוער במצב שלך]. תנסה פה, תנסה בפורומי הגאווה בכלליות. את חלקינו זה אפילו לא מעניין אם אתה פאסיבי או אקטיבי. חלקינו מחפשים את הבנאדם המדהים שיש בך. מקווה שבמקום מסויים הבהרתי את מצב הקהילה. אם אתה צריך עוד משהו. או סתם לדבר. תציץ בכרטיס שלי, כל האמצעים שם. [מסרים,אייסי,מסן] בהצלחה פשוש

גופפי

New member
צודק.

רוב ההומאים עסוקים רוב היום בחיפוש אחרי זיון וזה דוחה! אני בחיים לא נכנסתי לצאט בשביל לחפש סקס כי זה עצוב. תאמין לי לא כדי לך להכיר ת'אנשים מהצאט הם עלובים וחרמנים.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אב ילדיי האוזבקים..

אנחנו אפילו באותם פורומים?

mrslbm77

New member
עולם של הומואים...

זה עולם אחר לחלוטין מהסטרייטים.. וכן בדוק שלהומואים יש סיכויים מאוד נמוכים למצוא בן זוג קבוע ושהם מחליפים בני זוג כמו גרביים ... אבל אתה יודע ...בעולמינו יש הפתעות ואולי יתמזל מזלך ותפגוש בן זוג שראוי לך... בכל אופן אל תפתח ציפיות בצ'טים זולים כמו נענע וכו' כי שם זה אך ורק זיונים (יש לי מלא ידידים הומואים אז בדוק!) בהצלחה:)

refresh me

New member
איזו השפלה עצמית.

איך הגעת למצב שתחת של גבר מחרמן אותך יותר מגוף מושלם של בחורה? זאת השפלה עצמית. אל תתייאש מבחורות.

bOy Of FreEdom

New member
מה קשור השפלה !? נולדים להיות הומו

ולא בוחרים להיות הומו . רק עם הזמן מגלים על עצמנו שאנחנו נימשכים לאותו מין . חוץ מיזה אתה לא קשור לפה אז תגובה שלך ביכלל לא קשורה. ומה מושלם בגוף של אישה !? לדעתי כלום ( בלי לפגוע)

marik

New member
זה משפיל להיות הומו?

למה קשה לך להבין שיש בעולם הזה גם מצב בו נמשכים לאותו המין? שיש לסביות והומואים וביסקסואלים?

bOy Of FreEdom

New member
עצה שלי ../images/Emo34.gif...

עצה שלי שבתור אחד מתחיל כמוך הצ"טים זה לא מקום טוב לחפש פעם 1 או להכיר אנשים ... תילך עם חבר או ידיד שיודע עליך או סתם כך .... למקום של גייז (רצוי לא מועדון רועש) סתם פאב כזה ותכיר שם אנשים .. או שאם אין כבר ברירה אז תכנס לצ"ט כאלו בכינוי הולם ואז תסתכל בכללי יש שם נערים כמוך שמדברים עם ידידים שלהם .. רצוי שתדבר עם מישהו בגילך :) בהצלחה

marik

New member
נכון

הכינוי שאתה בוחר לעצמך, והתמונות שאתה מציג את עצמך איתם - יקבעו את היחס של אנשים אליך. אם תשים תמונות עירום - יתייחסו אליך כאל סטוציונר. אם תבחר ניק פרובוקטיבי - זה יראה עליך ועל מה שאתה מחפש.

נורמא

New member
שאלה

אפרופו מקומות לא רועשים של הומואים, אני גם מחפש מקום כזה. האם אפשר ממש לקבל שמות? כתובות? אני גר באזור תל אביב. אגב, רצוי מקומות שלא יעלה לי כניסה. שאלה נוספת- אני יכול ללכת למקומות כאלה לבד? כי אין לי עם מי. תודה. נ.ב. אני לא אוהב אלכוהול ולא סובל סיגריות שזה עוד יותר מקטין את סוג המקומות שאני יוכל ללכת.

marik

New member
אם אתה מחפש מקום בלי...

סיגריות ובלי אלכוהול ושיהיה לגייז - אז אין. אבל יש מקומות פתוחים או מחולקים שיותר נחמדים לך. אני יתן לך רשימה חלקית מאוד, ממה שאני ידע וזוכר (וממה שבא לי להמליץ עליו). אם מישהו רוצה להוסיף - מוזמן: 1. הפאג - נמצא בדרום ת"א. זה מועדון, אבל יש חצר חיצונית. אלכוהול אתה לא חייב לשתות. כשאתה נחנק מהסיגריות - צא החוצה. בקיץ זה רק בחוץ ואז בכלל סבבה. מוסיקת אלקטרו והופעות. נחמד... לא התלהבתי. 2. אויטה - באר שכזה, עם שולחנות בחוץ. אתה יכול לשבת בפינה או בחוץ, רחוק מהסיגריות. יש אוכל, מוסיקה טובה והמון אבל המון הומואים חמודים. זה בערך כמו מפגש אטרף - אבל לא וירטואלי. אני הייתי שם רק 3 פעמים מאז שהמקום נפתח. מסיבות אישיות. 3. תיאטרון. תלוי בן כמה אתה. זה מועדון אמנם אבל מוסיקה של דאנס פופ ובאמת שמח. בפופרינג - המוןןןןןןן בני 13 ועד 40. הרוב לא שותים אלכוהול שם. מעשנים אבל מסתדרים עם זה. מקום באמת סימפטי. אם אתה מעל גיל 27, אתה יכול להגיע לביג בויז. שזה כבר יותר בוגר ויותר נחמד. אותה מוסיקה בדיוק, אבל הסביבה שלך קצת יותר בוגרת ומבוגרת. גילאי 27 ומעלה. אני הולך בדר"כ רק לתיאטרון. ולא בגלל האנשים, אלא בגלל המוסיקה. זה המקום היחיד שמנגן מוסיקה כזאת. ועד שעופר ניסים לא יחזור לעבוד בארץ, אני נאמן למקורות. בגדול, מומלץ שתיכנס לאטרף חיי לילה, תתעדכן באינדקס מסיבות - גייז, ואם תרצה חוות דעת - תשאל ספציפית על מקום.

white star

New member
../images/Emo54.gif פרדון?

יש לך את המפגשים של האגודה או כל אחד מהארגונים הגאים שאין סגריות\אלכוהול

marik

New member
הוא לא התכוון לבילויים?

אלא אם מפגש כזה הוא בילוי מבחינתך... ואז.. אהמ...

למעלה