אם אתה מחפש מקום בלי...
סיגריות ובלי אלכוהול ושיהיה לגייז - אז אין. אבל יש מקומות פתוחים או מחולקים שיותר נחמדים לך. אני יתן לך רשימה חלקית מאוד, ממה שאני ידע וזוכר (וממה שבא לי להמליץ עליו). אם מישהו רוצה להוסיף - מוזמן: 1. הפאג - נמצא בדרום ת"א. זה מועדון, אבל יש חצר חיצונית. אלכוהול אתה לא חייב לשתות. כשאתה נחנק מהסיגריות - צא החוצה. בקיץ זה רק בחוץ ואז בכלל סבבה. מוסיקת אלקטרו והופעות. נחמד... לא התלהבתי. 2. אויטה - באר שכזה, עם שולחנות בחוץ. אתה יכול לשבת בפינה או בחוץ, רחוק מהסיגריות. יש אוכל, מוסיקה טובה והמון אבל המון הומואים חמודים. זה בערך כמו מפגש אטרף - אבל לא וירטואלי. אני הייתי שם רק 3 פעמים מאז שהמקום נפתח. מסיבות אישיות. 3. תיאטרון. תלוי בן כמה אתה. זה מועדון אמנם אבל מוסיקה של דאנס פופ ובאמת שמח. בפופרינג - המוןןןןןןן בני 13 ועד 40. הרוב לא שותים אלכוהול שם. מעשנים אבל מסתדרים עם זה. מקום באמת סימפטי. אם אתה מעל גיל 27, אתה יכול להגיע לביג בויז. שזה כבר יותר בוגר ויותר נחמד. אותה מוסיקה בדיוק, אבל הסביבה שלך קצת יותר בוגרת ומבוגרת. גילאי 27 ומעלה. אני הולך בדר"כ רק לתיאטרון. ולא בגלל האנשים, אלא בגלל המוסיקה. זה המקום היחיד שמנגן מוסיקה כזאת. ועד שעופר ניסים לא יחזור לעבוד בארץ, אני נאמן למקורות. בגדול, מומלץ שתיכנס לאטרף חיי לילה, תתעדכן באינדקס מסיבות - גייז, ואם תרצה חוות דעת - תשאל ספציפית על מקום.