איך להתחיל

black_light

New member
איך להתחיל ../images/Emo35.gif

היי! יש לי שאלה אליכם, המון פעמים ניסיתי לעשות מדיטציה ואף פעם לא הצלחתי. יש לכם אולי איזו דרך או הצעה מה אפשר לעשות על מנת להצליח?

nepthys

New member
הממ..

אני לא יודעת, תגידי לי בדיוק מה את עושה, ואני אנסה לראות מה קרה..

black_light

New member
אני ניסיתי לעשות מדיטציה..

ניסיתי פשוט לשבת בחדר בשקט ולהתרכז, הבעיה שלא הצלחתי "לנקות את הראש". תמיד היתה איזה מחשבה או שיר שהסתובב בראש. לא הצלחתי פשוט לא לחשוב על כלום. אני קראתי בכל מיני מקורות שכך אני אמורה לעשות מדיטציה. אם זה לא כך, או שיש איזה דרך אחרת להגיע לריכוז אשמח אם תכתבי לי.

O.B.E Explorer

New member
את לא חייבת לרוקן

יש הרבה אנשים שבאמת יש להם בעיית ריכוז, אני קחלק מהאנשים האלה פשוט מתמקד במשהו מסוין, ולא מרוקן את הראש, תנסי להתמקד בעצם מסוים או מישהו או שיר וכו אני בטוח שבסוף יצא, ואם כל אלה עוזרים, אני מציע hemi-sync או סתם מוזיקה שקטה

nepthys

New member
זו בעיה שיש לרוב האנשים,

לדעתי הכי עוזר זה פשוט לספור בין הנשימות שלך... או שתשימי שעון לידן ותספרי עם התקתוקים שלו, משהו כזה.. לי זה עוזר, לפחות.. תנסי ותחזרי אלינו?

אלירטי

New member
בתור אדם היפראקטיבי לחלוטין:)

הנה כמה דברים שעוזרים לי לעשות מדיטציה וסתם להרגע: קודם כל להיות לבד קצת קשה שיש משפחה אבל בטח יש לך זמן כלשהו שאת לגמרי לבד בבית אז תנסי לשבת במקום שאת אוהבת בבית לאו דווקא החדר שלך אפילו שזה בדרך כלל המקום בכל מקרה תשבי\תשכבי בתנוחה נוחה אל תנסי להרגיל את הגוף לתנוחה שאת נמצאת בה תדאגי שיהיה לך ממש נוח אם מסתובב לך שיר בראש תנסי להעביר את המחשבות דרך אותו שיר או לשים מוזיקה ברקע זה מאוד תורם לפי דעתי מוזיקה זה נפלא (אגב לא חובה מוזיקה שקטה או רגועה כמו שייעצו פה לפחות לא לי אם מה שמרגיע אותך זה רוק כבד ולא לוויתנים בתקופת חיזור זה בסדר:)) חוץ מזה השיטה של נפטיס של הנשימות וגם התמקדות בנקודה שמישהו יעץ עובדת בעיקר נקודה מיוחדת בתקרה או בקיר אצלי ואם יש לך מאוורר תקרה תסתכלי עליו מסתובב ומסתובב (זה מה שאני עושה הרבה) בכל מקרה מקווה שהצלחתי לעזור אלה רק דברים אישיים שעוזרים לי ולא משהו שאני מנסה להגיד כאבסולוטי:)

black_light

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אני ניסיתי, אבל קטעו אותי אחרי דקה או שתיים.. אני אנסה שוב ברגע שיהיה לי בית ריק. לגבי המוסיקה, אני באמת חושבת שאלך על הרוק הכבד..
אגב, חברה הציעה לי להתרכז בנר. מה אתם אומרים?

Black-Sphere

New member
להתרכז בנר

יש לזה 2 שיטות בעלות מטרות שונות מאוד פופולריות: למדיטציה: פשוט להתרכז בנר ובלהבה שלו. זו שיטה לא רעה בכלל... תרגיל לשליטה בדמיון: להסתכל על הנר, לראות אותו דולק, ואז לעצום את העיניים ולשחזר את התמונה שראית בדמיונך. כל פעם שאתה מאבד את ה"תמונה" בראש תפתח את העיניים ותתחיל מחדש.

O.B.E Explorer

New member
שיטה מצוינת

השיטה הכי טוב שלי להתרכז זה אם מוזיקה לריכוז נפשי(לא מוזיקה של רוק פופ מטאל וכו´) אלה, מוזיקה המפיקה גלי רדיו המשפיעים על המוח, אם את\ה רוצה האי סי קיו שלי הוא 7711338 ואני יכול להכין לך קטע למטרות מסוימות(מדיטציה, שינה עמוקה, למידה מוגברת, או סתם דרך להעביר את הזמן בדמיון מוגבר) ם יש עוד אנשים והביקוש יהיה גדול, אני יכין אתר :)

Justin Angel

New member
שלום שלום

כדי להתחיל לעסוק במקשוף (מאגיה ,קסם וכישוף), אני ממליץ לך על הספר "מקשוף-הבסיס". הספר ניתן להורדה בחינם ומכיל את כל יסודות המקשוף, ובכך מתאים מאוד טוב לאנשים שרוצים להתחיל ללמוד מקשוף. הערה אם כבר הזכרתי את האתר: עוד מעט יהיו כמה עדכונים באתר, רדיו, צ´אט , ספרים , FAQ ועוד :)

pianist77

New member
אולי לא כדאי?

היי! לפי דעתי כדאי לך להתייחס יותר ברצינות לנושא. אם היו מציעים לך לפתוח את חלקי גופך לראוה כדי להתבונן בהם מבפנים-היית מסכימה? כך את מתכוונת לנהוג לגבי מוחך. התבוננות בתוך המוח -שהוא מערכת הפיקוד. יש בזה גם המון סכנות- וכדאי לדעת.

למעלה