איך להתחיל עסק עצמאי?

רופיפי

New member
איך להתחיל עסק עצמאי?

שלום רב, הייתי שמחה לקבל מכם טיפים כיצד להתחיל בעסק עצמאי, אני אמא לתאומים בני 7 חודשים, סטודנטית שנה ג' לנתורופתיה. לפני הלידה התחלתי את דרכי כמטפלת ברפואה משלימה (צמחי מרפא ותזונה, אבחון אירידיולוגי,טיפול בצלילים-קולנים ורפלקסולוגיה). אני מתכננת לקראת הקיץ לשוב לעבוד, אך יותר מהכול הייתי רוצה לפתוח קליניקה משלי- בבית או לשכור, אין לי מושג מהי הדרך הטובה, המהירה והנכונה לשווק את עצמי, האם קודם לשכור קליניקה ואח"כ לפרסם או להיפך, איך הכי כדאי לפרסם - עיתון, אינטרנט, פליירים או משהו אחר.ממש לפני הלידה עברתי לאיזור מגורים אחר (ליד בנימינה) ועדיין לא הספקתי ליצור קשרים, להכיר אנשים או לפרסם את עצמי מפה לאוזן (גם לא היה לי זמן...) מאוד הייתי רוצה לממש את עצמי ולהתפרנס מהטיפולים כי זה מה שאני עושה הכי טוב, הבעיה היא שלבנות קליניקה זה דבר שלרוב דורש זמן .אני חייבת בקרוב לחזור ולתרום את חלקי בהכנסות המשפחתיות, אני חוששת ממצב שלא תהיה לי ברירה אלא לחפש עבודה כשכירה ואולי אף בתחום אחר, דבר שירחיק אותי ממה שאני הכי רוצה לעשות. אשמח ללמוד מנסיונכם

0 אור 0

New member
במקרה שלך דוקא הדרך הקלה

עלולה להיות קשה יותר. נראה לי שעם שני תאומים בבית יהיה קשה מאד לקיים קליניקה ביתית ובאמת להתרכז בטיפולים. במקומך הייתי מנסה להתחיל בקליניקה שמנותקת לחלוטין מהבית - באיזור שליד בנימינה יש לא מעט מודעות לרפואה משלימה, אז אם תצליחי למצוא קליניקה משותפת למספר מטפלים, או אפילו להתחיל כשכירה אצל מישהו, זה יכול לתת לך בקרה טובה יותר על הזמן, וגם דרך להתחיל ליצור חוג מטופלים בהדרגה. אם זה מה שאת הכי רוצה לעשות, אז אין טעם לחפש עבודה כשכירה בתחום אחר - המשכורות נמוכות, הדרישות גבוהות. אז כבר עדיף לקבל משכורת נמוכה בספא, אבל להתחיל לקדם עצמך למקום שאת רוצה להיות בו.

רופיפי

New member
כן, כל עוד הם בבית בכל מקרה

אין בכוונתי לטפל, לקראת הקיץ הם יכנסו למשפחתון ואז אני חייבת להתחיל להזיז עניינים. האם יש אתר כלשהו של מטפלים / ספא שבו אוכל באמת לחפש עבודה כשכירה או קליניקה משותפת?

0 אור 0

New member
את יכולה לחפש בלוחות הפורום

אבל נראה לי שאף יותר אפקטיבי פשוט לחפש בפרסומים המקומיים באיזור מגוריך את העוסקים בתחום וליצור אתם קשר.

למעלה