איך להתחיל עם בנות??

PCingAddict

New member
איך להתחיל עם בנות??

שמתי
שרצו פה כבר כמה שאלות בנושא, ובתור אחד שגם לו קשה עם זה, חשבתי שאולי הבנות היקרות שמשתתפות בפורום יואילו לעזור ולהגיד איך אפשר להתחיל איתן לעזאזל

זו שאלה של אופי....

משני הצדדים אין נוסחא מיוחדת לזה מה שכן אתה יכול לשאול מה הדרך שבנות היו רוצות שיתחילו איתן יעני מה החלום שלך לגבר שיציע את עצמו בשבילך בנות שתפו פעולה

תיקון קל...

השאלה היתצה לא מיהו אביר החלומות שלך אלה מה דרך החיזור שאת חולמת עליה?

shirakl

New member
ממי ../images/Emo23.gif

נראה לי שבלבלת אפילו את עצמך
אני אישית חושבת שזה ממש לא תלוי בחיזור, אלא תלוי בגבר... מישהי רואה מישהו מסויים שמוצא חן בעיניה, אז זה כבר לא משנה מה הוא יגיד ואיך הוא ינסה להתחיל איתה - היא תרצה אותו. לעומת זאת מישהו יכול לחזר אחרי מישהי בצורה הכי רומנטית שיש, אבל הוא אל מצא חן בעיניה, ולכן היא אל תרצה אותו... כלומר, העצה הידידותית שלי אליכם: פשוט היו עצמכם. ואם הבחורה לא מקבלת אתכם כמו שאתם, אז כנראה שהיא לא שווה אתכם ולא מתאימה לכם. ואם מישהי דוחה אתכם, אל תאשימו את עצמכם ותחשבו שלא התחלתם איתה נכון, או שעשיתם משהושגוי, פשוט תבינו שלא מצאתם חן בעיניה... דוקא אם תנסו לעשות משהו צבוע, זה מגדיל את הסיכוי שמישהי תשים לב לזה וצ'יק צ'ק תזרוק אתכם מכל המדרגות... מקווה שהעצה שלי תהיה יעילה...

תסתכל בהמשך העמוד

יש שם כבר הודעה בנושא... ואני חייבת לציין ששירה צודקת..אם הבחורה לא מעוניינת זה לא יעזור אבל תנסה, בהצלחה

lironyyy

New member
ממש נכון

הדבר הכי חשוב זה שתהיה עצמך ואז הבחורה תוכל לראות אם האופי שלך סבבה אני אישית צוחקת מבנים שמתחילים איתי בקטעים של פוזות וכאלה אתה פשוט צריך להפסיק לחשוב על איך להתחיל עם בחורות ופשוט להתחיל איתם זה בטח סתם מלחיץ אותך יותר כשאתה חופר בנושא

למעלה