איך להתחיל מחדש?

shaikn

New member
איך להתחיל מחדש?

שלום חברים וחברות.
בהמשך להודעה הקודמת שלי, למי שלא זוכר.
בת הזוג שלי נפרדה ממני לאחר 5.5 שנות זוגיות והלכה עם גבר אחר.

בימים האחרונים אני התחלתי לחשוב על האפשרות להכיר מישהי חדשה.
החשש שלי הוא שאני אתחיל להשוות את בת הזוג החדשה לאקסית. וכמו כן, אני מאוד חושש שאני לא יאהב כמו שאהבתי בקשר האחרון.

שלום

גם אם לא תאהב אותה כמו את הקודמת, תוכל לאהוב אותה מאד ולהנות מזה. אהבת חיי לא רצתה בי, ובכל זאת מצאתי הרבה חברות אחרות ששימחו אותי. אל תשווה, תיהנה ממה שיש לך ותשמח עליו.

Acidwings

New member
להתחיל מחדש

בוודאי שזה קשה אחרי כל כך הרבה זמן להתחיל הכל מההתחלה.
תנסה לא למהר, לא להילחץ ולא ללחוץ, פשוט לזרום,ולתת לעצמך להתאהב בקצב שלך, אתה לא צריך למהר לשום מקום...

לדעתי זה טבעי שתתחיל לעשות השוואות, במיוחד אחרי כ"כ הרבה זמן יחד, וזה פשוט עניין של להשתחרר קצת ולתת זמן.
לגבי אהבה- אל תמהר לחפש את הבחורה המושלמת הזו שתתאהב בה בשניה. זה לוקח זמן וצריך להיבנות...

בהצלחה!

Wanted2012

New member
חששות מוצדקות

קצת מבאס לשמוע .. אבל בכל אופן, אתה תשווה בהתחלה- אין מה לעשות חח אי אפשר לשלוט בזה... אח"כ כשיגיע הזמן תמצא מישהי שתגרום לך לשכוח מכל מה שקשור אליה ( בנוסף הזמן יעשה את שלו..)
לאהוב אתה תאהב, תמיד יישאר לך הזיכרון הנחמד והפחות נחמד אבל עם הזמן גם זה יעבור.

בהצלחה

המשפט האחרון שלך הוא התשובה..

זה לא הזמן הנכון להכנס לזוגיות חדשה.
5 שנים זה זמן ארוך שמשאיר צלקות , הצלקות הופכים לזכרונות.. אבל עד אז, כדאי שתיקח לך זמן לבד.
אתה בטוח תשווה כל אחת שתכיר לאקסית, הכל יזכיר לך אותה.
זה כמובן נורמלי לגמרי , פשוט שלב שעוברים מיני רבים.

לדעתי זה לא יהיה חכם לנסות כ"כ מהר להכיל בחורה חדשה.

shaikn

New member
לדעתכם/ן האם העובדה שהייתי בקשר ארוך של

5.5 שנים, עלולה להרתיע בנות שאני אפגוש?

כן, אם הזמן שחלף מהפרידה הוא קצר.

90 אחוז מהבנות, יהיו בטוחות שהן ישמשו כריבאונד בלבד, גם אם כוונותיך טובות.

Megie

New member
היי

זאת הרגשה מוכרת וסביר להניח שתיהיה נכונה בתור התחלה,
רובנו אחרי קשרים כאלו ארוכים-מתחילים להשוות רק בגלל ההרגל.
מה שנכון אגב לכל תחום בחיים- אם תעבור דירה, תחליף רכב, תעבור עיר וכו'.. אבל זה משהו שלאט נעלם ולא משאיר זכר (מניסיון)

לגבי הרגש, זה הפחד הראשון של כולנו תמיד, אבל אל תשכח שהאקסית לא קיבלה כוחות מיוחדים מה שאומר-שאין ביכולת שלה להרגיש משהו שונה מכל אישה אחרת.. אז אל תחשוב על זה בכלל, זה יכול להיות אחרת, אבל לכל קשר יהיה את הצבע והתחושה שלו, ואולי האהבה אפילו תפתיע אותו ותמצא בת זוג שתיהיה הרבה יותר טובה מהאקסית.

אתה עושה צעד נכון, שיהיה בהצלחה!

lital10000

New member

לא יכולה להבטיח לך שתאהב כמו בקשר הקודם, אם הוא היה אהבה גדולה (והתחלת צעיר, כך שאני מאמינה שזו היתה).

טעם האהבות משתנה עם הגיל. לא היתה לי אהבה אחת דומה לשניה (והיו לי שלוש אהבות "ארוכות ימים" בחיי).

מצטערת..

אבל אתה תתגבר. החיים עדיין יפים (תאמין לי, אפילו שאותי עזבו אחרי פחות שנים ביחד..).

יש גם בחורות טובות, ואתה תמצא אחת כזאת. תתנחם בכך שהיא לא היתה שווה שתזדקן איתה, כנראה.

noclue2

New member
גבר

מזדהה איתך צריך לשמור על האישה שלך וזאת שהלכה שתלך לא שווה אותך תתקדם הלאה לאט לאט 5 שנים זה הרבה זמן אחי אבל אם אחרי תקופה כזאת זה לא זה אז זה פשוט לא זה.
לא לחשוב יותר מדי להמשיך בחיים ואני יודע כמה זה קשה...
תנסה למצוא תחביבים ולמלא את מה שנעלם עם משהו יותר טוב, אל תנסה להחליף תמקום של האקסית בבחורה אחרת תמצא לה מקום חדש בלב שלך

למעלה