איך להתאפר?

iyד eNוגyת

New member
של מי? היא סתם לא הבינה

וחיפשה על מה להעיר לי... עובדה שמה שהיא תיקנה זאת בדיוק הכוונה שלי אבל עזבו...

יפית, אני הייתי ממליץ לך

קודם כל אין לך מה להצר את האף, האף שלך בסדר גמור מה שכן בעזרת צללית חומה את יכולה לתת צל במקומות שהצל בהם הוא טיבעי.. תתחילי קודם כל במריחת מייק אפ שזהה לגוון העור שלך, הקפידי שהקונסילר שתמרחי מתחת לעיניים ועל העפעפיים יהיה בשני טונים יותר בהיר מגוון העור שלך, זה מעניק מראה זוהר.. פדרי את הפנים בפודרה שקופה ועברי לעיניים. מכיוון שגוון העור שלך הוא צהבהב קחי צללית בגוון ורוד בהיר ומבריק ומרחי על כל העפעף, לאחר מכן קחי צללית בגוון סגול כהה שנוטה לפוקסיה ותעלי אותה בקו אלכסוני בין סוף העין לאמצע הגבה וצרי כפל עין פתוח מה שפותח עיניים קטנות ושקועות כשלך.לאחר שהנחת את הצללית עם המברשת טשטשי עם האצבע כדי שלא יהיו מעברים חדים. מרחי מסקרה בנדיבות ועברי לעצמות הלחיים. געי באיזור השקוע שליד האוזן ודעי שמשם את צריכה להתחיל עם הסומק הפיסולי. בטפיחות הניחי את הסומק החום מסוף האוזן אל כיוון סוף השפתיים (אבל שיטשטש ולא יגיע בצורה חדה בדיוק עד קו השפתיים) קחי את השאריות במברשת ופזרי אותן מתחת לקו הלסת בהצלחה

מוגזם או לא?!

נכון שבשביל לצאת לרחוב וכו' הוא מוגזם...אבל תחשבו שהיא איפרה ככה אולי כי זאת עבודת הגמר שלה וזה צריך להיות דברים שונים, אולי כל אחת מכן הייתה עושה משהו שונה, אבל חפיף מוגזם מותר לה :) זה רק פוטו

che55

New member
א. זו עבודה של ירין שחף ולא של תלמי

תלמידה שלו.....יש בבית הספר של ירין תמונות של כל השלבים שהוא איפר אותה. ב. זה סגנון איפור של אופנה, צילומי מגזינים - שהוא מוחצן בכוונה, ולא איפור ערב או כלה או יומיומי.

למעלה