איך להתאפר?

איך להתאפר?

טוב התמונה באיכות גרועה, אני יודעת. והאור והכהות שיש לי בפנים נראים שונה לגמרי במציאות... ובכל זאת, אני די בהירה-צהבהבה
ואת הפנים המלאות אפשר לראות... (אותן אפשר לראות תמיד) אז איך להתאפר? מה ואיך להבליט? לטשטש? תודה...

KerenWelling

New member
אממ...

את יפה חבל שאת יורדת על עצמן ככה... בכל מקרה התמונה ששמת לא ממש ברורה ובשביל לתת לך עצות צריך לראות את הצבע האמיתי של העור ואת הפרצוף שלך על נטורל... אין לך תמונות אחרות?

מה נסגר איתך להגיד לכל אחת שהיא

יפה? יכול להיות שהיא יפה, אבל לא רואים את זה בכלל בתמונה הזו.

KerenWelling

New member
אוי מה קרה?

אני נוהגת לעודד אנשים ולא לרדת עליהם על כל דבר קטן... בכל מקרה זו הפעם הראשונה שאני אומרת למישהו בפורום שהוא יפה... ובכל מקרה מה הבעיה? ולמה סתם לרדת על אנשים? ואם היא באמת לא נראה משהו בתמונה השאת, מאיפה לך שהיא לא יפה במציאות? די להיות כזאת נגטיבית...ותפרגני לאנשים.יעזור לך.

אם אני לא טועה,

לפני כמה שרשורים אמרת לעוד מישהי ששמה תמונה שהיא יפה. אין לי בעיה עם זה, ולא הבנת אותי- לא אמרתי שהיא לא יפה במציאות. אמרתי שהתמונה הזו שהיא שמה מטושטשת ונוראית ומלאה צללים, ולהגיד שהיא יפה בתמונה הזו, זה כל כך שקוף שזה לא. שוב, יכול להיות שהיא פצצה בריב לייב- אבל בתמונה המעוותת הזו היא לא. תרגיעי.

יופי שלא נסחפת בכלל , מה את בידיוק

לא רואה כל כך בתמונה ?!? אומנם התמונה באיכות לא מהטובות אבל די רואים בבירור את הפנים שלה. וכן , גם לפי דעתי יש לה פנים יפות, מה את לא מרשה לנו להגיד למישהי שהיא יפה?!?

iyד eNוגyת

New member
../images/Emo98.gif אחותי...

לפי דעתי את נראת טוב אל תלכלכי פנים עגולות זה הרבה יותר יפה מרזות נפולות כאלה אבל עזבי תשמעי לא רואים אותך ממש בתמונה אז לפחות ננסה..... אני חושבת שאם יש לך פודרה כהה קצת יחסית לעור, את צריכה לשים אותה מתחת לעצם של הלחי...בצדדים של האף...ובמסגרת של הפנים.... א- זה מבליט את העצמות ב- זה מצר את האף ג- זה מצר את הפנים אני לא אומרת לך שיהיו לך פנים שחיפיות אבל זה נותן קצת אשליה אם יש לך מייקאפ כהה באיזה טון 1-2 מהעור שלך זה גם עושה את העבודה קיצר הבנת את הקטע- להכהות את האזורים שצריך לטשטש זה נותן אשליה בקשר להבלטה....לפי דעתי תבליטי את העיניים והשפתיים... ליפגלוסים שמתאימים לך, רימל כמובן- אני לא יכולה להגיד לך בדיוק כי התמונה ממש לא ברורה אבל ניסיתי בערך

מה מייק אפ כהה?

את ממליצה לה לשים מייק אפ כהה מהעור שלה? זה יוצא נוראי! אל תשימי מייק אפ כהה יותר. זה יתן לך מראה פנים שזוף ומראה גוף שלא מתחבר לפנים שלך. גם לשים אבקה כהה בצידי האף תצר את האף בלבד. תכהיי מעט בעזרת אבקה את צידי הפנים שלך, הסנטר, ממש על קו הלסת, וכן מתחת לעצמות הלחיים.

yottami

New member
בנות תתחילו לפרגן אחת לשניה בבקשה

אנחנו לא בגן חיות..פירגון לא עולה כסף....

iyד eNוגyת

New member
אם היית קוראת טוב........

היית רואה שאמרתי לה להכהות בעזרת פודרה יותר כהה מהעור שלה או בעזרת מייקאפ כהה- תאמיני לי אלה רק דוגמאות כדי שהיא תבין את הרעיון חוצמזה שבקורס של איל מקיאג' שדודה שלי עשתה אמרו להם שניתן להכהות בעזרת מייקאפ כהה יותר- ותראי שגם ציינתי שזה גוון אחד או שניים שזה כלווום אז תפסיקו כבר לחפש מה להעיר אחד לשני פה!

בקורס של איל מקייאג' שאני עשיתי,

אמרו לי שלעולם אל תשתמשי במייק אפ בגוון יותר כהה אלא אם את רוצה ליצור מראה שזוף, וגם זה רק במקרה שאת ממש מומחית ויכולה להשוות אותו לצוואר איכשהו. זה לא מרזה. ואין לי עניין להעיר. אני פשוט חושבת שאמרת משהו לא נכון, ותיקנתי אותך. למה לקחת כל דבר ללב? ולמה שמישהי תנסה את זה על עצמה ותסבול מהשגיאה הזו?

ועוד:

ניתן להכהות בעזרת מייק אפ כהה יותר (D18 בד"כ) את צידי הפנים, אבל לא את כל הפנים. אולי לזה התכוונת.

iyד eNוגyת

New member
זאת הייתה הכוונה, ואחות שלי....

אני לא לוקחת ללב האמת- דיברתי על הפורום בכלליות ול ספציפית עלייך אתם מעירים אחד לשני ביקורת שהיא בונה בעיקרון אבל גם נורא עוקצת, אז בתור אחת חדשה פה שקראה כמה דפים כדי סתם להיות בעניינים..... אני אומרת שהייתי בהרבה פורומים לפני ובדרך כלל האווירה של הפורום היא זאת שגורמת להרבה אנשים להצטרף... אז תעשו טובה- כל אחד פה יותר מוכשר מהשני...תפסיקו לחשוב שאתם אלוהים ותתנו יותרמ הכישרון והידע מאשר להתלהב שיש לכם אותו ופה, שומדבר לא נאמר בעוקצנות. אל תראו את זה ככה

למעלה