איך להתאפר

נעמה333

New member
איך להתאפר

להתלבש ואיזה תסרוקות (יש לי שיער די קצר) לעשות כדי להראות שבובה?,רעות?

זה בסדר אני תמיד עונה כשאני נכנסת

לכאן או כשיש לי זמן... מתוקה את לא צריכה להיות לחוצה אם אני לא עונה כמה שעות זה לא אומר שאני לא רוצה לענות. לא תמיד יש לי זמן להכנס לכאן.. את יודעת גם לי יש חיים... ועכשיו לעיניינו.. להראות שובבה... זה לא מן סוג של איפור.. את יכולה להראות שובבה במבטים שלך לא באיפור שלך..

michal18

New member
איך שאני רואה את זה

רעות די צודקת אבל יש דברים שובבים: לדעתי EYE GLOSS הוא דבר שובב - זה ממש יפה, אמנם הוא לא עמיד וצריך לחדש אבל זה ממש לא נורא. עכשיו נומבר 7 הביאו לארץ וזה רק 54 ש"ח וכרגע גם יש מבצע 1+1 כך שיוצא לך לשלם רק 25 שח למוצר ממש נדיר. יש בורוד ובז´ ושניהם מקסימים. מומלת לכולן פה, לא רק ללוק השובבי...

michal18

New member
ממש לא!

רעות, חמודה, טעית הפעם! יש כזה דבר EYE GLOSS שמיועדל עיניים. לא הייתי ממליצה לך לשים ליפ גלוס על העיניים, זה לא יחזיק רגע. לעומת זאת "איי-גלוס" יותר עמיד יחסית. קפיש?

אוקי, סליחה ../images/Emo13.gif

מודה, טעיתי!

הדרומית

New member
בטח שיש לך חיים רעותי

ועוד איזה חיים את עושה בחופש
אני חושבת שעדיף שלא נספר לחברי הפורום
בקשר לבחורה ששאלה על השובבות, שיער פרוע, או פרוע מאורגן (זו תסרוקת פרועה שצריך מיומנות כדי להגיע אלייה...), בשביל להגיע לשיער הפרוע מאורגן את צריכה הרבה קליפסים, הרבה גומיות קטנות... פשוט לשחק עם השיער. פה חבל שיער, פה צמה הדוקה... ושאר השיער פזור. אני מקווה שהבנת את כוונתי. בנוגע לאיפור, אני חושבת שאיפור ורדרד ייתן לך מראה שובבי, אולי גם כחכחל-תכלת. שילובים של ורוד ותכלת גם ייראו נהדר, עם כמה שזה נשמע לא קשור זה יוצא פצצתי

נעמה333

New member
להדרומית

תודה רבה, בקשר לתסרקות אני ינסה (רעיון יפה), איפור אני לא סובלת ורוד ויש לי עיניים כחלות אז אני חושבת שאני הלך על כחולת או תכלת תמלצי על חברה ומה אם אבזרים מה ומאיפה?

הדרומית

New member
לא לא לא

אם התברכת בעיינים כחולות אל תשתמשי בתכלת או כחול, כי.. כי.. זה לא יבליט לך ת´עיינים. הצבעים השובבים המתאימים לכחול הם לבן+סגול, ברונזה גם יבליט לך יפה את העיינים ויתן לך מראה שובבי. אני ממליצה על הצלליות של קרליין, קסטרו, רבלון מסקרה של נמבר 7 עיפרון שחור לעיינים רק מקסטרו סומק של קרליין

קנגורית

New member
דרמיתו´ש!!!!!!!!../images/Emo24.gif

רעותי מה שלמכן? מיכלי מתוקה הרבה זמן לא ראיתי אתכן!!! התגעגעתי מאוד

הדרומית

New member
הכל טוב בובה ../images/Emo9.gif

ותקראי לי בשמי הפרטי, מישל
זה עדיף על דרומית. גם אני התגעגעתי חומד. מה שלומך?

למעלה