איך להפתר מוולדמורט

Shaby Sababy

New member
זה עוד אחד מהדברים

שלדעתי תקעו את רולינג. כמו שיקוי המזל הזה. זה דברים שיכלו להשתמש בהם כ"כ הרבה פעמים, ויש להם כ"כ הרבה השפעה. לדעתי היא לא הייתה בכלל לספר על מחולל הזמן והשיקוי.

CigaretteBurn

New member
../images/Emo58.gifאבל...

גם לשיקוי מזל יש גבולות. אחרת כל אחד היה לוקח שיקוי כזה מתי שבא לו והעולם היה מושלם.

Shaby Sababy

New member
בדיוק, זה מה שאמרתי

כמו שכל טעות קטנה היה אפשר להחזיר את הזמן. אבל זה העניין, שאלו דברים יותר מדי טובים, ואי אפשר לתרץ את זה בפזיזות, כי מי צריך פזיזות שיש לו מזל) כנ"ל לגבי השעונים. ככה היו יכולים לבדוק מי משקר ומי לא, לשנות כל טעות קטנה. זה דברים שלדעתי לא היו צריכים להיות בספר.

../images/Emo9.gif סרט מצויין...אבל זה ממש לא נותן

דוגמא טובה תחשוב על זה- עם הוא היה בא והורג אותו עוד שהוא היה תינוק בכלל היה יכול להיות מהפך בעולם

ענבאך

New member
מה, להרוג את וולדמורט

כשהוא היה תינוק? א. אי אפשר לדעת. ב. למה אתם תמיד תוהים איך הדמויות לא חשבו על הפתרונות הכי פשוטים. פשוט כי ככה העלילה הייתה משעממת.

ToryMaster

New member
אין לי פין

בטח שהיה יכול להיות מהפך בעולם, אבל מי אומר שהמהפך הזה היה חיובי?

DoubleTrouble

New member
בוא נראה

מצד אחד חבל שלא עשו את זה מצד שני לא יודע אם היית הורג אותו לפני אז כבר לא היו כותבים את הספר אז חבל

../images/Emo12.gifאבל זה מעוד מסוכן תחשוב על

הסיכוניים ... אם יגלו אותו..
וזה שהוא יהרוד את וולדמורט ישפיע בצורה ניקרת על העתיד!!! ואני מתכוונת גם לסובבים אותו

שמתם לב ש..(ספוילר לספר 5-4)../images/Emo106.gif

יש דמות אחת שמתה! בספר הרביעי זה הילד מהוגוורטס שהיה בטורניר גביע האש,ברח לי שמו... בספר החמישי סיוריוס בלק. ובספר השישי גם.

ענבאך

New member
סדריק../images/Emo99.gif

שמתם לב ברביעי ובחמישי מתו אנשים שהם המאהבים של הארי?

legogras

New member
זה כי רולינג../images/Emo105.gif

זונה, והיא מתעקשת לשים אותו עם ג'יני, למרות שהיא שייכת לדראקו

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifלא ממש-

בספר הרביעי נהרג גם המאגל הזקן(איך קראו לו?!) בשפר השיש נהרגו גם דמויות שוליים נוספות ונעלמו הרבה אחרות.

למעלה