איך להפעיל את PHP?

dedtheded

New member
איך להפעיל את PHP?

שמעתי הרבה על השפה , אבל ניסתי להוריד ואני לא מצליח. אני מתכנת כבר הרבה זמן ב ASP , אבל לא הצלחתי לא להוריד ולא להפעיל את PHP. אני על שרת IIS 5 , Windows. מהיכן ניתן להוריד גרסה עובדת של PHP , ובכלל מדוע צריך להוריד את PHP(אף פעם לא הורדתי ASP...). בתודה מראש לכל העונים, בר.

WebKiller

New member
אחי זה פשוט

את ה PHP ניתן להוריד בחינם מאתר הבית של החברה www.php.net ובקשר לשאלה שלך מדוע מורידים PHP ו ASP לא, אז התשובה פשוטה,כל עמוד שנכתב ב PHP זקוק למפענח PHP, אך ASP בשונה מכך הוא אינו שפה שדורשת מפענח אלה הוא טכנולוגיה המבוססת על שתי שפות שהשרת IIS יודע לפענח כי זה מובנה בתוכו, אני מניח שאתה יודע שהן VB SCRIPT ואת השניה אני אישית לא זוכר.

dedtheded

New member
המשך שאלה

את PHP הורדתי מהאתר , ועכשיו יש לי תיקיה עם קבצים. קראתי את ההוראות בקובץ התקנה , עשיתי את מה שצריך , ופשוט לא קרה כלום. כלום לא השתנה לפני\אחרי ההתקנה , ועדיין PHP לא עובד. בר.

WebKiller

New member
ישמע מוזר

שמע, אני יודע שזה אמור לעבוד, אז אני אשאל אותך כמה שאלות: 1. האם ביצעת את כל הסעיפים הנידרשים תרם הפעלת ההתקנה (לפי מה שאני זוכר זה עריכה של כל מיני קבצים)? 2. האם ביצעת התקנה? 3. האם ביצעת את פעולת ההפעלה של ה PHP?

למעלה