איך להפנט אותה אני מתה לרדת לה

איך להפנט אותה אני מתה לרדת לה

היי לכולם אני וחברה שלי חברות כבר מהילדות . כשהיינו קטנות היינו מתחבקות ומתחככות זו בזו מבלי שאף אחד ידע . במשך השנים, אני לא יודעת מה זה עשה לה אבל לי זה הביא פנטזיות . אני מוצאת את עצמי מאוננת עליה בלי סוף . היא ממש רזה ונראית כמו דוגמנית ואני מתה לרדת לה . אני נמשכת לבנים אבל אליה הכי בעולם ומעדיפה לרדת לה יותר מלהיות עם כל גבר אחר . היא נראית מתביישת בעניין הזה למרות שיש לי הרגשה שבתוך תוכה היא רוצה . דיברנו על זה פעם והיא אמרה לי שהיא שאם היא הייתה בן אז היא לא הייתה מפסיקה לרדת לי . אני אמרתי לה שאני יכולה לרדת לה . והיא אמרה שהיא רוצה לרדת לי אבל היא לא מסוגלת להעיז ולהיפתח . הבנים מסביבנו קצת מפריעים כי הם מתקשרים הרבה אבל גם כשאנחנו לבד היא סגורה הרבה יותר ממני . אני בשבועות האחרונים אוננתי עליה כל כך הרבה והחלטתי שאני רוצה להפנט אותה . ניכנסתי לאתרי אינטרנט וגילתי סתם אתרי פורנו שלא לימדו אותי איך להפנט אותה . בבקשה, אני מחפשת אתרים שיוכלו ללמד אותי טכניקות היפנוט איך להפנט אותה שארד לה והיא תגיע לאורגזמה ותתמכר לי ותרצה ממני שכל הזמן ארד לה . בבקשה, אשמח גם לקרא עצות או קישורים לאיך להפנט אותה ולא סתם דברי ביקורת עליי כי נמאס לי מביקורות . תעזרו לי בכל מה שאתם יודעים ותנו עצות או כתובות של אתרים עם מאמרים ורעיונות .

Malan

New member
ani gam rotsa lareet la

Ani ered la velach veaz ani eapnet otchen,sababa? Taanu li lehodaa lemalan

וואוו ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

כולי נרגשת מהשאלה שלך. בת כמה את? אני בכלל נשואה, תמיד הייתי רק עם גברים ולא הרגשתי משיכה לנשים. עד שלאחרונה בעלי ואני החלטנו לצרף מישהי שלישית למיטה. הדרך לשם היתה מעניינת בפני עצמה אבל זה כבר סיפור אחר. היה לי מדהים. במיוחד כשהיא ירדה לי!!! אני לא יודעת איך מהפנטים וגם לא בטוחה שזו הדרך הנכונה. צריך ליצור אווירה נכונה
. מקום נוח, שקט, פרטי, רומנטי, קצת יין |יי ותותים... ולאט, לאט להתקרב, להתחיל במגע עדין ביד, ללטף. לא ישר לרדת. להיות הדרגתית, סבלנית, קשובה לקצב שלה. ספרי לי איך היה אני מתה לשמוע.

למעלה