איך להסיר מסקרה..

איך להסיר מסקרה..

לילב טוב לכולם.. רציתי לשאול איך להסיר מסקרה בצורה נכונה מבלי לטלוש את הריסים.. זה כ'כ מעצבן כל פעם שאני מורידה נטלשות 2 ריסים בערך בסוף מה יהיה.. בגלל זה אני שונאת לשים מסקרה =/ תודה למי שתענה

נעמהdj21

New member
שלום סוויטי

את מספיגה מעט ממסיר האיפור שלך על פד הסרה/צמר גפן, מצמידה לריסים (אני אישית מניחה את הריסים על הפד/צמר גפן כאשר הוא מתחת, ואז לא נעשה שחור סביב העין!). לאחר שה"מנה" הראשונית של החומר יורדת, את מעבירה וויש, ושוב מתחת לריסים כלפי חוץ. זו השיטה שלי בכל אופן... ולקינוח אני מנקה עם מגבון להסיר שמנוניות.

נעמהdj21

New member
זה בדר"כ כבר מסיר לי באותה הזדמנות

ואם לא מעבירים שוב הפעם פד חדש נקי עם מסיר, או אפילו מגבון (לי מספיק...).

Abibas Original

New member
ובנוסף חשוב להשתמש במסיר איפור טוב..

אם את צריכה המלצות לכזה יש כאן המון שהסתובבו בפורום, אני אישית המלצתי על אנה לוטן. צריך חומר טוב שלא דורש שפשוף של העפעף שמסיר את הריסים. חוצמזה שאין לך ממש מה לדאוג, הריסים צומחים חזרה סך הכל.

LID CARE אחלה מוצר להסרת איפור עיניים!!

הוא מגיע עם בקבוק ופדים. אני שמעתי שהוא גם בתוך סל התרופות של הקופ"ח אז תבררי בסופר פאר. הוא ממש מעולה ומנקה בלי שפשוף.. נוח, עדין, מתאים לכל סוגי העור..
ממליצה בחום!!

Lola85

New member
../images/Emo207.gifתגידו זו רק אני או שמשהו נדפק באתר של

ספקטרה?? לוקח לעמודים שעות לעלות (בניגוד לאתרים אחרים..)

חולקת עליך.

לי הוא מסיר מסקרה גם היא עבה וגסה בשניות. אני שמה חומר על הפד מניחה 2 שניות על הריסים ואז מנגבת.. חומר מעולה!!

tokit

New member
טוב, נסכים שאנחנו לא מסכימות ../images/Emo13.gif

לי הוא לא מסיר מסקרות רציניות וגם לא תיחומים.

../images/Emo3.gif

סורי אם אני עולה לך על העצבים..מזל עקרב. תתחילי להכיר אותי חחח אבל תכלס באמת לי זה עובד..

למעלה