איך להמשיך?

ami026

New member
איך להמשיך?

שלום. אני בן 27, יש לי תואר במדעי המחשב (בהצטיינות) ותואר במשפטים, שניהם מהאוניברסיטה..עבדתי כסטודנט שנה וחצי בתפקיד מתכנת בחברת היי-טק גדולה ומוכרת וכעת אני עושה סטאז' במשרד די גדול (מה-20 הגדולים)...החלטתי שבעריכת דין לא מתכוון להמשיך היות שהוא די משעמם ונטול אתגרים ו/או תגמול הולם...שאלתי היא האם ישנן חברות שבהן ניסיוני והשכלתי ישמשו יתרון? חברות שמחפשות אנשים עם פוטנציאל לתפקידים מאתגרים? מלבד תכנות אני גם די נמשך לתחום העסקי..לא ברור לי היכן כדאי ורצוי להמשיך..הצעות?

להמשיך

לפעמים תפקיד אחד משעמם יכול לצבוע את התמונה ולתת תחושה שהבחירה במקצוע היתה שגויה, מה שאין כך בהכרח. אולי מקום העבודה והתפקיד הספציפי הזה אינם מאתגרים או מתגמלים, ולא המקצוע בכללותו? נראה לי שכדאי לך לשקול יעוץ קריירה לפני שאתה מחליט על שינוי. עם הרקע שלך אתה בהחלט עשוי להשתלב בתפקידים ניהוליים, אבל כאמור שווה בדיקה מעמיקה כדי לגבש החלטה.

ami026

New member
המשך...

היכן עורכים את הבדיקה הזאת וכמה היא עולה? האם מייעצים גם לאיזה חברות ספציפיות לפנות או רק באופן כללי לאיזה סוג משרות אני מתאים? בתודה מראש

יעוץ

מטרת היעוץ היא לעזור לך בגיבוש ההחלטה על המשך הדרך המקצועית, עשויות להיות מוזכרות חברות שיש מקום לפנות אליהן, אבל לא בהכרח רשימה ממצה שלהן. ישנם מכוני יעוץ עם תעריפים שונים. תוכל לבדוק איתם טלפונית או באתרים באינטרנט.

למעלה