איך להמם אותו??

אש לי

New member
וואווו מדליק

שיהיה לך כוח אשמח לקרוא על גבר אריה וההתאמה עם אישה שור אודה לך

אריה - שור

ואני חשבתי לתומי שתשאלי אותי מה שלומי קודם(זאת אני חייבת לדעת....זוכרת??).... אבל לא נורא, אני אקליד לך ........
אריה ושור (מתוך אסטרולוגיה מין ואופי/מרטין) ========================================== הדואט הרומנטי שלהם עלול ליהפך למלחמת התנצחות מילולית. שניהם איתנים בדעתם ועומדים על שלהם, כך שתחרות הרצונות עלולה להוליד התפוצצות. ייתכן ותהיה להם פרשת אהבים נעימה וחמימה, אבל ה"אריה" שוקק החיים ירגיש את ה"שור", שהוא שלוו ושאנן. מאידך, ה"אריה" יתרעם תמיד על קמצנותו של ה"שור". הרפתקאה אפשרית, אבל קשר ממושך יותר מוטל בספק." זה מה שכתוב.......

אש לי

New member
צורה לך- התגעגעתי

אם אני זוכרת??? לא שכחתי ולא התייחסת שניכנסתי עוקבת אחרייך קוראת ואפילו הגבתי איחלתי....מה עוד ממי? יש לך אומץ לשלוח במסר את המספר פלפון שלך
אגב האריה זה עדיין אותו שכן סיפור כזה ארוך בושה אם תחדשי לי משהו לא? חחחח המון תודה באמת

ואיך השילוב של אשה עקרב ,

עם גבר בן מזל מאזניים? ומה הנקודות הרגישות של גבר זה? מה מהנה אותו?

אריה.......

אריה - צעדים ראשונים (מתוך אסטרולוגיה מין ואופי/מרטין) ===================================================== "בפגישות, אין לספור פרוטות. אם אתה מחזר אחרי אישה "אריה", אל תפשפש אפילו בארנקך, כי היא מעריצה ביזבוז ומשוכנעת שהיא ראויה לכל זה, וגם להרבה יותר...אל תופיע לפני הדלת שלה במכונית "פולקסווגאן" מרופטת. היא מעדיפה מכוניות נוצצות. למעשה, יש לה חולשה למותרות, לראווה יומרנית, ובתוך תוכה היא בוחה שהינה שייכת לחברה הגבוהה. אתה מתכנן מתנה? מוטב שתהיה מרהיבה. " ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!

אש לי

New member
אוי לא../images/Emo8.gifגבר אריהPLEASE

והתאמה לבת מזל שור? אין חחח וואווו תודה לך

למעלה