איך להמם אותו??

איך להמם אותו??

שאלה שהגיע אלי למייל -------------------- אישה בשנות הארבעים עם מערכת יחסים עמוקה מחוץ למסגרת הנישואין. מאהבה המנוסה הוא הגבר השני שהיה לה בחייה, מלבד בעלה. לאיש יש נסיון עשיר בחיי מין. חיי המין שלהם הם תמיד "כמו בפגישה הראשונה" לדבריה. ולשאלתה: השבוע הם אמורים להיפגש והגברת רוצה שינויים. שינויים לטובה. היא רוצה קצת להיות "אחרת" אך לא יודעת איך. היא מתביישת למרות שיודעת שאין לה במה. רוצה להעז יותר רק שלא יודעת איך, לא יודעת איך ליזום. על פי דבריה - מאהבה קצת חושש ליזום איתה ובצדק . (למה "בצדק" - לא פרטה.) מקווה שנוכל לתת לה טיפים בכדי שתוכל לגרום לו להיות קצת המום..... ============== עד כאן לשון המכתב. ולאלמונית - כמה שאלות לי אליך. אני מבינה שהוא הרבה יותר מנוסה ממך וכי הוא לא יסרב ל..דברים מסעירים יותר מהסקס הרגיל שלכם. כתבת שהוא לא יוזם דברים מטורפים כי הוא חושש ממך. כתבת שהוא חושש בצדק. למה? אם לא היית פתוחה לשינויים - נראה לי שכל תעוזה מצידך מעבר לרגיל תהמם אותו
הייתי שמחה אם היית מיידעת אותי מה ה"רגיל" אצלכם ולתת לכולנו "נקודת פתיחה".. יכול להיות שמעולם לא ניסית סקס אוראלי והלכת עם זה "עד הסוף" לדוגמה. יש לי חבר קרוב שסיפר על ידידה שזו היתה מתנת יום ההולדת שלה לבן זוגה. היא אמרה לו: "היום אתה נשאר עד הסוף ולא בורח.." זו היתה המתנה האולטימטיבית בשבילו מתברר
אבל - יש כאלה שלפנק את בן הזוג אוראלית עד הסוף הטעים הוא סקס סטנדרטי בשבילן
כך שזה לא יתפוס. ממכתבך הבנתי שאת מחפשת טיפים מיניים להפתעה.. הדרך היחידה שנוכל לתת לך רעיונות היא אם תגידי מה הסטנדרט אצלכם. אנאלי? אוראלי? בנאלי? האם תמיד זה בחדר סגור על מיטה? אולי שינוי מקום ותעוזה בכיוון הזה יתנו את ההשפעה אליה כיוונת?

dor50

New member
איך להמם אותו....

שתחכה לו ליד הדלת עם תחתון סקסי בלבד וזרועות פתוחות.

להיזהר ב"המהומים"-

כי הוא יכול לקבל התקף לב! חברה ,ספרה כי היא הפתיעה את בן זוגה בכך שהביאה את חברתה הטובה לסקס משולש צלעות. הוא בהחלט היה המום! אגב, פסי יקירתי מהם "דברים מטורפים" של סקס? מתחילה לחשוב על אישפוז מרצון.

הערב שמעתי כמה חידושים ../images/Emo6.gif

תשאלי את זו שחייבת לדעת.. יש לה ספר על מזלות ומה כל מזל "מעדיף" במיטה.. הרגה אותי מצחוק..

כן, כן.......

ציינו את המזל של בן/בת זוגכם..... ואני יספר לכם איפה לגעת להם...ומה לעשות להם...ואיך להביא אותם לקצה !!! רציני, יש ספר כזה.

מה לעשות עם איש מתאומים-

אבל באותה הזדמנות את יכולה בבקשה לתת עוד טיפים על מזלות אחרים שאשמור בבוידם של החיים יכול להיות שיהיה שמוש מאוחר יותר...

גבר בן מזל תאומים ביקשת.....

והנה תקבלי....(ציטוט) תאומים- חיי המין שלו (מתוך אסטרולוגיה מין ואופי/מרטין) ===================================================== "לא תימצאי שהוא מתנשם בכבדות, אין הוא תךובעני או תאוותני. הוא משחק תפקיד כפול- אחד המתעלס ומשנהו- מביט, משתתף- ומשקיף מן הצד. אם הוא רוצה בכך, הוא מסוגל ליצור אצל בת זוגו הסכמה מתאימה, כי הוא יודע בדיוק איך לעורר תגובות רצויות. הרעיון יותר מאשר הפעילות עצמה מעורר אותו, לא כל כך לשם התענוג שמפיקים מהפעילות המינית, כמו מה שהפסיכולוגים מכנים בשם תפיסת העניין - היכולת להבחין איך הוא מבחין, כך שבשעת מעשה הוא גם מסוגל לספק את סקרנותו לגבי צורת העשייה. כשהוא מגיב, הוא לומד על עצמו איך הוא מגיב. תמיד הוא המבצע וגם המשקיף מן הצד. הוא מעדיף מין כשיש אור מסביב, ואחד הדברים המעוררים אותו - כשהוא רואה מראות בהן משתקף המשגל מכל הזוויות. אחד הגברים ה"תאומים" המתכתבים איתי סיפר לי שבשעת משגל הוא אוהב להתבונן בסרטים שנועדו לגברים בלבד. במקרה זה, הוא מחקה את הפעילות שעל המסך או שהוא מתמרן עם בת זוגו כדי להתעלות עוד יותר. הוא מתחמם בהדרגה. ליקוק הפות אינו מלהיב אותו במיוחד ואינו משתלהב על ידי ליקוק הפין, אבל הוא נהנה מהקדמות אחרות. הוא משתהה ומשהה את הנאתו, נושך בקלילות את אוזנייך, חורש בעדינות את גבך בציפורניו. אגב, תיכנון יעיל משחק הוא את משחק הגירוי, בטרם ישיג את מטרתו. המשגל אמור להיות מהיר וסוער. "תאומים", אפילו כשהשיג מה שרצה, מתלבט וחוכך בדעתו אם אמנם היה כדאי. הוא אוהב להתעלס כמעט בכל מקום, ובכושר השיכנוע שלו מסוגל הוא ללכת למיטה כמעט עם כל אישה. אבל אופן הביצוע שלו הוא בינוני למדי, כי הוא מעוניין יותר בסיפוק עצמי או סיפוק סקרנותו, ורק אחרי זה סיפוקה של בת זוגו. מין קבוצתי חביב עליו במיוחד, כולל פעילות דו-מינית, כי הוא נהנה מן ההזדמנויות המגוונות שמין כזה מזמן לו. גירסה שגם היא חביבה עליו : להתעלס עם בת זוג אחת כשהשניה מאוננת לפניו. ידיד "תאומים" שח לי שהוא מתגרה ביותר כשהוא צולל במים. הוא ובת זוגו מתייחדים עשרים רגל מתחת לפני המים. הוא מתרגש כשהוא חושב על הריכוז הדרוש לקיים יחסים בשעה שצריך לחשוב גם על תרגילי נשימה קצובים וקבועים, כפי שהצלילה מחייבת. חיפושיו אחרי צורות משונות ביותר של סיפוק מיני מביאים אותו לפעמים לידי סאדיזם אלים: יחסים בולטים ומעוותים בין אדון לעבד" וואלה, כל הכבוד לי שהקלדתי את כל זה.....זה ספר מטורף אבל מגניב !!!!

אש לי

New member
מה איתם???

מה להם ולסקס?
סתם שיתפתי אותך עם מה שיש לי בבית גם אני שור אבל אני אששששש

סרטנים! סרטנים!

ספרי לי מה סרטנים ארגנטינאים אוהבים
חוץ מזה שהם טעימים.. מה עוד??

סרטן....עמוד 72....

סרטן - חיי המין שלו (מתוך אסטרולוגיה, מין ואופי/מרטין) ===================================================== "הוא זקוק לעידוד תמידי. אם יזכה בך, יהיה אהוב מרנין לב. הוא נהנה לשחק את תפקיד המורה, והאישה תנהג בתבונה אם תשכנעו להאמין שהוא מגלה לה לראשונה את מסתורי המין. הוא יוליכנה צעד בצעד, יסביר לה מה הוא עושה ומדוע, ומה צריכה היא לעשות. אל תשסעי את דבריו ברמז המעיד שאת כבר יודעת ושעשית זאת מקודם - אחרת ייכנס מיד לקליפתו, אולי אפילו כדי לחלום על כל הדברים הנפלאים שיכולתם לעשות יחד. הוא גם סבלן וגם תוקפני, ולא לעיתים קרובות את נתקלת בשילוב שכזה. למן ההצעה הנלחשת הראשונה יודע הוא לאן מועדות פניו, אם גם יפנה לכך בדרך עקלקלה במיקצת. הניחי לו להיות המנהיג, המסע ימצא חן בעינייך. אחרי ככלות הכל, את מפיקה הנאה כמוהו מהדרך עצמה, ולא רק מן היעד הסופי. במשחק האהבה הוא מתקדם לאיטו ובמתינות. הוא מעוניין לספקך, ובה במידה גם לענות על צרכיו. הוא מעדיף להתחיל במשגל לאו דווקא במיטה, ייחבק אותך בזרועותיו ויגרור אותך לשולחן או לשידה, ואז ירים אותך בעדינות למעלה, יעבור מגירוי ביד לחיכוך עדין באיבר המין. הוא מומחה בגירויי הדגדגן, בטרם משגל. הוא מעדיף את האצבעות על פני הפה. ואולם מגעו כל כך רגיש שהוא ממש מקבל תחושות בקצות האצבעות. אחת השיטות החביבות עליו: הוא מניח את איבר המין שלו בין שדי האישה, קרוב למדי אל פיה, כך שתהיה מסוגלת לגעת בקצהו בלשונה. שילוב של עיסויי השדיים והלשון מגביר את תענוגו. טכניקה אחרת היא המשגל "בלי עזרת ידיים": עירום במיטה לצידה של בת הזוג, שניהם עם ידיים משולבות מאחורי הגב. הוא מתאמץ ומתפתל לקראת תנוחה מסויימת, אגב גירוי חושים בולט. גברים רבים שנולדו במזל זה הם "מתחככים" : הם נהנים להתחכך לעומת עכוזיהם או מפשעותיהם של זרים...." יש המשך.....תתקשרי !!!!

אמא´לה! קניתי!! ../images/Emo6.gif

בטח שאתקשר! פסי (שוברת את הראש איך היא "תשחק אותה" תלמידה עם בן זוג בן 21..
)

דור 103

New member
לחייבת...

הכרתי מישהי בת מזל אריה נו מה דעתך......?תני כמה טיפים....ביי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חבר´ה...שימו לב...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|

בכיף אני אצטט לכם מתוך הספר ...אבל, חשוב שתדעו איך הספר בנויי....ואז כל אחד יבקש את מה שמעניין אותו. הספר מחולק ל-12 מזלות ובכל מזל תתי-כותרות לפי הפירוט הבא: לדוגמא מזל עקרב : - הנקבה - חיי המין שלה - הזכר - חיי המין שלו - צעדים ראשונים (הכוונה איך להתחיל עם,בדוגמא הזו, בן/בת מזל עקרב) - אזורים אורגניים - צעדים אחרונים (הכוונה איך לסיים קשר עם,בדוגמא הזו, בן/בת מזל עקרב) ובסוף הספר יש התאמות... יאללה, תבקשו מבטיחה להביא את עיקרי הדברים !!!! נראה לי כי את הערב אני אסיים בקלדנות אין-סופית

הנחה,רק איזורים ארוגנים של תאומים-

את כל הצעדים-יודעת לרקוד לבד. קדימה ואחורה. אבל האזורים,שיהממו אותו זה מסקרן....אותי.

תאומים - אזורים אורגניים

תאומים - אזורים אורגניים (מתוך אסטרולוגיה, מין ואופי- מרטין) ========================================================== הידים והזרועות עד לכתף רגישים במיוחד. גברים "תאומים" אוהבים כשמוצצים את אצבעותיהם לאט, אחת אחר השניה. לגבי שני המינים יחד, יש לנסות לגעת ביד ברפרוף על פני זרועו של "תאומים". כמעט ולא נגעת בעור, וכבר יש לו צמרמורת חשקנית, כאילו חתרו קצות העצבים לגעת גם בך. טפיחה מקרית של קצות האצבעות על ידו עשויה לעורר רטט של הנאה בחוט השידרה שלו, נשיקה בחלק הפנימי של הזרוע היא תענוג מיוחד. לשם שוני מעניין ופרובוקטיבי, נא להעביר בקלילות את השפתיים ואת הלשון מן המרפק ועד בית השחי" בהצלחה אחותי !!!

למעלה