אם הם לא מאמינים, ולא יאמינו גם כשתנשקי בחורה מול הפנים שלהם- סימן שזה לא שהם לא מאמינים, אלא לא רוצים להאמין. ואם הם לא רוצים להאמין, שידפקו את הראש בקיר עם הדעות שלהם.
שהם החברים שלי... לא אכפת לי אם הם מאמינים או לא בסופו של דבר הם יהיה חייבים לתמוך (אני מקווה..) אני פשוט צריכה את התמיכה, אני מאוד ביישנית ולוקח לי המון להתחיל עם בחורה (דבר שעשיתי רק פעמיים)...
גם החברים שלי לא מאמינים לי, משום מה. אולי בגלל שעל כל בחורה שמתחילה איתי יש עשרים גברים.. ובגלל שמתוך התחשבות בהם, איכשהו השתדלתי לא להביא ממש את נושא הביסקסואליות שלי לכותרות אם הוא לא ממש רלוונטי באותו רגע. אז אני מניחה שהעניין הוא קצת באשמתי
מתי יצאת בפניהם? אולי פשוט הם צריכים עוד זמן לעכל את העובדה הזו.
קשר רציני עם בחורה יכול להיות פתרון טוב... אלא שבחורות טובות לא בדיוק נופלות מהשמיים, לצערנו. וגם אם כבר תמצאי מישהי כזו, ייתכן מצב שבו הם פשוט יעברו לחשוב שאתן ביחד סתם בשביל הסקס, בגלל התיאוריה הדפוקה שביסקסואלית זה סה"כ שם אחר לנימפומנית.
בערך בחופש הגדול.. אחת מהם היום סיפרתי לה שידיד שלי ניסה לשדך לי מישהי.. עכשיו הייתי קצת דלוקה עליו.. אז זה טיפה העליב אותי שהוא מנסה לסדר לי משו אחר.. אז אמרתי לה שאמרתי לו לא.. אז היא אומרת לי "יכולת פשוט להגיד לו שאת לא לסבית" רציתי לצרוח עליה שתכניס לראש שאני B אבל הייתי באמצע שיעור.. היא הייתה החברה הכי טובה שלי ועכשיו אני מתחילה להתרחק ממנה
היום סיפרתי להן שאני רוצה לנסוע לחיפה להפגש עם מישהי שהכרתי.. והן הגיבו נורא בזלזול.. כאילו אני לא באמת יכולה להקשר למישהי או שסתם שטויות.. ממש הכעיס אותי.. למה הם לא מבינים? הם הכי פותחים בעולם לגבי הומואים, לסביות, בי, והכל.. אז למה לא כשזה מדובר בי?