איך להכיר בחורה?

tomilia

New member
איך להכיר בחורה?

גיליתי שזה הרבה יותר קשה מאשר להכיר בחור.. במיוחד בסביבה ה"תומכת" בה אני חייה..

TwelveEyes

New member
מועדונים? פאבים? חדרי צ'ט אפלים? :)

מה זה עניינה של הסביבה, אגב, עם מי את יוצאת?

tomilia

New member
לא יודעת איך להסביר

חושבים שאני סתם אומרת.. אפילו שאני מתארת להם איך אני מרגישה..

resputin

New member
תני להם לחשוב מה שהם חושבים,

אם הם לא מאמינים, ולא יאמינו גם כשתנשקי בחורה מול הפנים שלהם- סימן שזה לא שהם לא מאמינים, אלא לא רוצים להאמין. ואם הם לא רוצים להאמין, שידפקו את הראש בקיר עם הדעות שלהם.

tomilia

New member
העניין הוא

שהם החברים שלי... לא אכפת לי אם הם מאמינים או לא בסופו של דבר הם יהיה חייבים לתמוך (אני מקווה..) אני פשוט צריכה את התמיכה, אני מאוד ביישנית ולוקח לי המון להתחיל עם בחורה (דבר שעשיתי רק פעמיים)...

little bony

New member
יא.. אנחנו צריכות לעשות איתם שיחה

ביקשתי מחברה שלי שממש מבינה שתדבר אם אלה שלא.. ואלה שלא הן החברות הכי טובות שלי

TwelveEyes

New member
הא ../images/Emo13.gif

גם החברים שלי לא מאמינים לי, משום מה. אולי בגלל שעל כל בחורה שמתחילה איתי יש עשרים גברים.. ובגלל שמתוך התחשבות בהם, איכשהו השתדלתי לא להביא ממש את נושא הביסקסואליות שלי לכותרות אם הוא לא ממש רלוונטי באותו רגע. אז אני מניחה שהעניין הוא קצת באשמתי
מתי יצאת בפניהם? אולי פשוט הם צריכים עוד זמן לעכל את העובדה הזו.

tomilia

New member
בדיוק

אותו דבר גם אצלי... יצאתי לפניהם די מזמן.. זה לא עזר כנראה כי לא היה לי קשר רציני ממש עם בחורה

TwelveEyes

New member
הממ...

קשר רציני עם בחורה יכול להיות פתרון טוב... אלא שבחורות טובות לא בדיוק נופלות מהשמיים, לצערנו. וגם אם כבר תמצאי מישהי כזו, ייתכן מצב שבו הם פשוט יעברו לחשוב שאתן ביחד סתם בשביל הסקס, בגלל התיאוריה הדפוקה שביסקסואלית זה סה"כ שם אחר לנימפומנית.

tomilia

New member
לא חושבת

שהם יחשבו שזה רק בשביל סקס... כי אני חרמנית ידועה שנורא חשוב לה הרגש.. אבל בחורות טובות באמת לא נופלות מהשמיים..... ממש חבל

גואנו

New member
ברור שהן לא

גם בחורים טובים לא נופלים מהשמיים צריך לעשות משהו כדי למצוא אחד מן השניים..

DecayCell

New member
זה די מזל

אם בחורים/ות טובים/ות היו נופלים מהשמיים סביר להניח שהם היו נפגעים קשות, מה שהיה גורם לבזבוזם המהיר יתר-על-המידה...

black hock

New member
חחחח דיי בעסה ליפול ככה לא?

הלוואי באמת אבל היה כ"כ פשוט למצוא קשר טוב ובריא עם בת/בן/חיה מי אמר את זה?!

little bony

New member
אני אמרתי להן את זה

בערך בחופש הגדול.. אחת מהם היום סיפרתי לה שידיד שלי ניסה לשדך לי מישהי.. עכשיו הייתי קצת דלוקה עליו.. אז זה טיפה העליב אותי שהוא מנסה לסדר לי משו אחר.. אז אמרתי לה שאמרתי לו לא.. אז היא אומרת לי "יכולת פשוט להגיד לו שאת לא לסבית" רציתי לצרוח עליה שתכניס לראש שאני B אבל הייתי באמצע שיעור.. היא הייתה החברה הכי טובה שלי ועכשיו אני מתחילה להתרחק ממנה

tomilia

New member
מכירה את זה..

היום סיפרתי להן שאני רוצה לנסוע לחיפה להפגש עם מישהי שהכרתי.. והן הגיבו נורא בזלזול.. כאילו אני לא באמת יכולה להקשר למישהי או שסתם שטויות.. ממש הכעיס אותי.. למה הם לא מבינים? הם הכי פותחים בעולם לגבי הומואים, לסביות, בי, והכל.. אז למה לא כשזה מדובר בי?

למעלה