השאלה נשארה בעינה,
אם אתם לא סומכים על רופאים, ולא על נטורופתים, על מי אתם כן סומכים? על עצמכם? מאיפה הידע שרכשתם? לימדתם את עצמכם את השיטות האלו, על-ידי ניסוי וטעייה? תראה, אני חי לפי האמונה ש"גם על שעון מקולקל שווה להסתכל, כי הוא מדייק פעמיים ביום". זה שאדם לא רופא, לא אומר שאני לא אאמין לדברים שהוא אומר. אני קורא כל מה שאתה כותב, בידיעה שגם אם אתה לא איש מקצוע, זה לא אומר שאתה טועה. אבל אני גם חושב על מה שאני קורא. אם אתה אומר שטבעוניים לא חולים אף-פעם, אז כבר נהיה לי קשה לקבל את הטענות שלך. גוף האדם נהדר, אבל הוא לא הרמטי, ולא יהיה. אחרי שאמרת משפט כל-כך חד משמעי, כל-כך בלתי מתפשר, קשה לי לקחת ברצינות את שאר הדברים שכתבת - גם אם הם נכונים לחלוטין. ובגלל זה אני שואל אותך, בלי שום שמץ של ציניות, בלי זלזול, אני באמת רוצה לדעת - מאיפה הידע שרכשת? אתה מדבר בכזה ביטחון עצמי, ומפגין הרבה מאוד ידע. הייתי רוצה לדעת מאיפה הוא הגיע, כי אני יוצא מנקודת הנחה שרופאים ונטורופתים, שעוסקים במקצוע הזה כל חייהם, בין היתר יצא להם גם לקרוא ולהתעניין במקורות שגם אתה, אדם שהוא (ככל הנראה) לא רופא או נטורופת, למד מהם. ובעיקר הסטטיסטיקה התמוהה הזו, שמעולם לא היה טבעוני טהור ומוחלט שחלה במחלה כלשהי.