איך להיגמל מנרות...

• פותח הנושא mafin
  • פורסם בתאריך

mafin

New member
איך להיגמל מנרות...

שלום, מאחר ויש לי בעיות עם הקיבה אני משתמשת בנרות גליצרין על בסיס קבוע (לא קשור להרזייה)והחלטתי להפסיק עם זה ועכשיו אני לוקחת פסיליום שזה סיבים תזונתיים שלוש פעמים ביום ופרובויוטיק שזה החיידקים הטובים ושותה הרבה וכבר כמה ימים שאין לי כלום למי שמבין, איך אפשר להחזיר את המעיים ממצב של עצל לפעיל? תודה ניסיתי מיץ שזיפים, מולסה ושום דבר לא עוזר..

ה מוזה

New member
בבקשה כמה עצות

שהעלו בעבר הגולשים לטיפול בעצירות ובהצלחה
לקיבה ייקח זמן להתרגל לפעולה עצמאית מבלי משלשלים למינהם,קראי בקישור יש הרבה תרופות סבתא ולהאזר בסבלנות, גם ללכת ולעשות פעילות גופנית יעזור

smady a

New member
בעייה מוכרת וקשה. יקירתי חלק מכך

אכן בעייה רפואית אך חלק גדול מזה זה בראש. דבר ראשון. אכילה נכונה ותזונה נכונה ומאוזנת. הרבה מים הרבה אוכל עם סיבים תזונתיים הרבה ירוקים שמקלים על היציאות תשתדלי לא להשתמש בנרות ועוד. ספורט עוזר מאוד.

צרלי7

New member
היי

לשתות כל בוקר לפני האוכל כוס מים ענקית עם קצת שמן זית לפני כל ארוחה כוס עד 2 מים להוסיף לסלט באופן קבוע כף מ: סובין שיבולת שועל, נבט חיטה וזרעי פשתן טחונים (להשיג בסופרים או חנויות טבע) פעילות גופנית (מספיק מתונה, כמו הליכה לפחות 3 פעמים בשבוע) בהצלחה

baba moshe

New member
לא רק עוזר גם מרפא

קח ראש שום(זה הזמן)לטגן בשמן זית פעמים ביום בוקר וערב לאכול עם סלט ירקות +מיץ לימון ותראה פלאים תוך 3 ימים

למעלה