איך להגיע?

gitanuela

New member
איך להגיע?

מישהו יודע איך להגיע לסטודיו של שירי וילד? הסטודיו בתוך קניון גני הרצליה? אני לא מקומית ואני מגיעה היום לסדנא. תודה!

La Vela

New member
אני לא באה בסוף

היום אני מסיימת מאוחר ושישי גם עובדת אולי אבוא לבקר בראשון או שני תהנו

flamenca

New member
חוויות מהסדנא...

טוב, אני לא אוהבת לשפוט דברים לפני שאני חווה אותם במלואם ונותנת להם לשקוע, אבל אני כן יכולה להגיד בשלב הזה שקרן ואבנר נורא נורא נחמדים, רואים שהם רוקדים הרבה שנים אצל הפרוקוס, ואבנר שר ממש יפה!!! רק באסה אחת בינתיים - אומנם הריצפה מפיקה צליל מאוד יפה, אבל היא הרבה יותר קשה ממה שאני רגילה. מקווה שלא יתפרקו לי הברכיים מזה...

gitanuela

New member
חויות מהסדנא

קרן ואבנר מדהימים,אני אישית פעם ראשונה נוגעת בסיגירייה והוקסמתי. קרן עוצמתית ברמות קשות ואבנר אכן שר נפלא. זוג מדהימים,נהנית מכל רגע.

i envy you all so much../images/Emo7.gif

i know this amazing couple from spain and they have so much to offer us in israel. i really upset that i cannot do the workshop with them. but i don't worry, because i know they will come back again and then i'll do their workshop. have fun as long as you can, keren is amazing and so do avner. gypsy

La Vela

New member
אפשר להשלים את החומר?

אם אני אגיע ביום א' הם לימדו כבר הרבה או שאין טעם? אכן הסגיריה והסולאה הם המקצבים מספר אחת לטעמי בקצב בגיטרה ובשירה שלא לדבר על התחושה

flamenca

New member
בוודאי!!!

בהחלט אפשר, פשוט תגיעי טיפה יותר מוקדם ובכיף אני אראה לך את הצעדים. זה ממש לא יותר מידי.

sevilla

New member
הקורס מלא עד אפס מקום

אנחנו מצטערים אבל הקורס מלא עד אפס מקום ואין לנו אפשרות לצרף עוד אנשים. בפעם הבאה...

למעלה