איך להגיב?

איך להגיב?

היי לכולם אני קוראת אדוקה של הפורום שלכם... היום אני יושבת לי במשרד קבלה... ניגש אלי אחד העובדים מדברים קצת, מה עיניינים וכו' וכו' ואחכ הוא מסתכל לי על הבטן ואומר לי תגידי דניאלה, מה זאת הכרס שצמחה לך פתאום? אעעעע ביאס לי עכשיו את כל היום
לא ידעתי אפילו מה להגיב, ועוד היה מישהו לידנו שחיכה למעלית( הקבלה ליד המעליות) והסתכל עלי לראות על מה מדובר:(

solee

New member
ממש ג'נטלמן .... מה אני אגיד לך ?!

אוף אנשים כאלה מעצבנים. אבל את יודעת מה! אני לא חושבת שזה בה מתוך רוע לב. אני חושבת שהם פשוט לא מבינים כמה זה פוגע. זה הכול. על תקחי ללב.
חיבוק

snopkeen

New member
לצערי...

אני נתקל בהערות מעצבנות כאלה באופן יומי.

טוב , אלא אם כן הוא טום קרוז/בראד פיט...

תשאלי אותו : ומה עם הקרחת הקטנה שאתה מצמח? או כתמי השמש שאתה מצמח? או השערות באוזניים שאתה מצמח? בקיצור תפני אותו לפורום גננות אולי יצמח לו טקט

Eran De Niro

New member
אני הייתי מגיב בצורה צינית כמו תמיד

וואו יפה לך מכוער זה מבליט לך את האי קיו , סתם אני הייתי אומר לו בצורה רגועה ושלווה ססססססססססססססססססעמק ערסססססססססססססס גם זה סתם הייתי פונה אליו ואומר לו אחי אתה יודע שזה יפה היום קרחת אבל סחטיין עליך אצלך הספר עשה עבודה חבל על הזמן זה נראה טבעי במיוחד איך שהוא עיצב לך את המפרצים ממש יפה אבל תגיד לי לא חם לך ללכת עם הסוודר הזה באמצע הקיץ , אתה יודע אנשי המערות כבר לא איתנו מיליוני שנים אל תקחי ללב חומד , יש מלא אנשים מומחים ליופי , כולם פתאום מבינים באופנה וכל הזבל מסביב אז סעאמא שלו ושל כל החכמים לדורתיהם

icy rain drop

New member
וואי אידיוט ממש..

לא הייתי חוסכת ממנו את נחת זרועי המילולית... תתנחמי בזה שאצלו הכרס היא במוח וכנראה זה מה שמונע ממנו לזכור איך מדברים...

עופר 123

New member
בפעם הבאה - לענות

אסור לשתוק על כאלו דברים. זה לא העניין אם יש לך בטן או לא, אלא החדירה לפרטיות שלך, ההחלטה להתעסק בבטן שלך, המחשבה המוטעית שהגוף שלך הוא עניין ציבורי. בפעם הבאה - לענות ולא לפחד. הוא זה שצריך לחשוש מלהעיר לך. אם את יודעת היכן הוא יושב, פשוט לכי אליו עכשיו ותגידי לו שההערה שלו לא לעניין ואת מבקשת שהוא ימנע להבא מלהגיד דברים כאלו. אם את רוצה שנטפל בו, רק תגידי איפה הוא נמצא, ואנחנו כבר נעשה את העבודה
.
עופר

pinco9

New member
תגובה למעירים לשמנים.

אני אדם מלא + כאשר מעירים לי על גופי, אני אומר להם שכל זה שלי והשגתי את זה ביושר ולא אכלתי על חשבונם של אלו המעירים לי.

למעלה