איך לדעת.?

fairy19

New member
איך לדעת.?

היי רותי=] יש לי שאלה בקשר ל"צבעים".. איך אני אדע איזה צבע אני?..(ז"א אינדיגו קריסטל וכו'?)

רותי 11

New member
ראשית צריך לשים לב לגיל

ילדי הקריסטל התחילו להגיע לאחר שנת 2000, מה משרגיש לי שאת נולדת אחרי, וזה לא ממש קשור לצבעים זה קשור לתדרים שאיתם מגיעים אני מקבלת שאת גם לא אינדיגו. והאמת שזה ממש לא משנה באמת, זה סתם תארים שאנשים נתפסים בהם וזה שטויות בבריאה מתייחסים לכולם אותו דבר.

fairy19

New member
ממ..

חח כה אני יודעת שאני לא קריסטל וכאלה התכוונתי למה כן אני..(יעני לצבעים האחרים לא אינדיגו וקריסטל) וזאת סתם סקרנות חח אבל לא משנה

רותי 11

New member
כמו שאמרתי לך אינדיגו וקריסטל

הם לא צבעים או יותר נכון לא מתכוונים לצבעים אלה הם התדרים והתפקידים שהם בחרו בהם מבחינת הצבע שלך? תגדירי למה הכוונה, משום שיש צבע לנשמה אבל זה משהו אחר וקריסטל ואינדיגו לא קשר באמת לצבע הנשמתי

fairy19

New member
התכוונתי..

יש צבע בהילה שמראה על אישיות האדם או משו כזה לא?

backbencher

New member
קיים מחקר פורץ-דרך של

הפסיכותראפיסט פרופ' Max Lüscher, הטוען זאת: בהינתן לאדם לבחור חופשית צבעים מועדפים מתוך לוחות משפחות צבעים - ניתן לנתח את אישיותו על סמך העדפותיו. בתחתית דף זה מופיע מבחן צבעים לא מדובר ב"הילה", או ב"צבעי הילה". מדובר בניתוח השתקפות האישיות בדרך בה נבחרו צבעים מועדפים. זה לגמרי לא אותו הדבר

gavrik

New member
אי אפשר לנתח אישיות רק על סמך צבעים.

סיבה מאוד פשוטה: העדפת צבעים מסויימים נובעת משילוב של הרבה מאוד השפעות, כאשר אישיות היא רק משקל מתוך סך ההשפעות. יכול להיות שאני אוהב אדום כי אני אוהב לרצוח אנשים ולראות את הדם מטפטף, או כי אני אוהד הפועל ירושלים.

backbencher

New member
איני מתעתד להתווכח על תקפותה של התאוריה

אשר פיתח Max Luscher, מכיוון שאיני פסיכותרפיסט כדי להעריך את תקפותה של התאוריה, יש לחפש התיחסויות בכתבי-עת מקצועיים של פסיכתרפיה

רותי 11

New member
fairy19 מתוקה

ההילה שלנו (של כולנו) בנויה מכל צבעי הקשת לכולנו יש את כל הצבעים, יש מצבים יש צבעים שהם דומיננטיים יותר ויש כאלה שהצבעים שלהם לתקופה מסויימת בולטים יותר מאשר שאר הצבעים. וזה מעיד על מצב הרוח של האדם או יותר נכון המצב הנפשי של אותו אדם.

Alexa

New member
רותי

אז כשאמרת לי שהבע שלי הוא סגול למה בעצם התכוונת אם זה לא צבע הנשמה? תודה

רותי 11

New member
כמו שאמרתי - צבע הנשמה

זה לא קשור לצבעי ההילה זה קשור לנשמה עצמה, לא לגוף הפיזי. זה מעיד על רמת התפתחות הנשמתית וכאמרו אינדיגו וקריסטל זה לא קשור לצבעי הנשמה שלהם

למעלה