איך לא?!!?!?!?

איך לא?!!?!?!?../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סיכום שבוע!!!
שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע של אומן אחר:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה:
מאכל שבועי:
הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע:
יום שעשה לכם את השבוע:
מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
ציטוט שבועי:
ציון לשבוע הנוכחי:
תוכניות לשבוע הבא:
תמונה:

בר דותן

New member
סכמ"ש

סיכום שבוע!!! שיר השבוע של נועם:בורח שיר השבוע של אומן אחר: אהבת נעורי חוויה טובה שעברתם השבוע: אין תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה: הכל מאכל שבועי:אין הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע:אסמס מקארין... :) אחי די הרבה שנים יום שעשה לכם את השבוע:אין מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב: אסמס מקארין ? בן אדם שעשה לכם את השבוע:מריה ציטוט שבועי: אני שונא את השמש, את אור הירח, חברת תאורה מסריחה ציון לשבוע הנוכחי: חרא.. תוכניות לשבוע הבא:אין תמונה: בהמשך

inbarIL

New member
שבוע סיוט.. העיקר שנגמר

שיר השבוע של נועם:מקום.
שיר השבוע של אומן אחר:עיתונים, חדשות, לישון- החדשות
. אף אחד משנינו, איש יקר, חורף- עברי. חוויה טובה שעברתם השבוע:Voca people תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה:כל השבוע היה חוויה לא טובה..ממ מאכל שבועי:טריקולד
הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע:לא יודעת.. יום שעשה לכם את השבוע:אין כזה.. מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב:מופע אתמול, ארוחה עם אמא בן אדם שעשה לכם את השבוע:יש הרבה, אבל הכי הרבה אמא. ציטוט שבועי:"ואולי החום יעשה את שלו. ואולי הקור יגמור אותי" ציון לשבוע הנוכחי:עדיף שלא תוכניות לשבוע הבא:עדיין לא ממש ידוע.. תמונה:

יובלל ג

New member
מסכמשת

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע של אומן אחר: the day that never comes-metallica חוויה טובה שעברתם השבוע: יום מצחיק באיחוד תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה: חברה שלי התאשפזה ביום שני והיא לא הולכת לצאת משם בקרוב
מאכל שבועי: חציל הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע: 'משחררים אותי הביתה לשלוש שעות ואני חוזרת' יום שעשה לכם את השבוע: רביעי מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב:
בן אדם שעשה לכם את השבוע: אספוש ציטוט שבועי: "טיפש טיפש בעיני הטיפש" ציון לשבוע הנוכחי:7 תוכניות לשבוע הבא: שהיא תשתחרר, ימי עבודה, עבודה, לקבל משכורת , ימולדת להדרי. תמונה:

המחצללת

New member
'כל השבוע מרגיש כמו שבת..' (הלוואי.)

שיר השבוע של נועם: 'אחרים בעצמי' , 'שקיעה'
שיר השבוע של אומן אחר: 'חורף'/עברי , 'זה לא אותו דבר'/עברי , 'ככה זה לאהוב אותך'/ברי, 'לילה'/החדשות , 'חלל'/החדשות
חוויה טובה שעברתם השבוע: ההשקה של החדשות, אתמול עברייייייייייייייייייייייייי
תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה: החרא הדברים שקרו לפני הבגרות באזרחות. אוח.
מאכל שבועי: בורקס פיצה?
הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע: דנה וקארין
יום שעשה לכם את השבוע: שני בערב, חמישי בערב
מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב: כמו החוויות הטובות- ההשקה של החדשות, אתמול עברייייייייייייייייייייייייי
בן אדם שעשה לכם את השבוע: איקו ושיר
ציטוט שבועי: 'זה רק הרגש שחוטף מכה'
ציון לשבוע הנוכחי: 6
תוכניות לשבוע הבא: בעזרת ה' נקווה נועמיקו באשקלון, תיאטרון, הופעה של נקמת הטרקטור בת"א
תמונה: אני ועברייייייי

'אור ראשון בחוץ, את לי אור בפנים, מאירה אותי'

שיר השבוע של נועם: מקום..
שיר השבוע של אומן אחר: לילה לבן-התקווה 6, עד מתי-מרסדס, לעולם מצידי-היהודים, בעין הסערה-ערן צור, מלא גאנז אנד רוזס...
חוויה טובה שעברתם השבוע: לא לסגור את השבת הזאת, אין לכם מושג כמה זה הציל אותי. תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה: כ-ל השבוע האחרון. מאכל שבועי: עוגת גבינה של אמא, וסושייייייי
הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע: 'א-ה-בה :)' ושאף אחד אחר לא יעיז להבין!!!11
יום שעשה לכם את השבוע: אתמול, ללא ספק. מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב: לא מאורע, אבל שיחה עם המפקדת שלי שהורידה לי אבן ענ-קית מהלב... בן אדם שעשה לכם את השבוע: כ"כ הרבה. אמא, שי
, ענברי, שיר, עינתי, גל, אליעדי, דן, ועוד כמה מהבסיס.. ציטוט שבועי: 'כי במקום שכולם מיוחדים, אף אחד לא מיוחד באמת!' ציון לשבוע הנוכחי: 2 תוכניות לשבוע הבא: לשיים ת'בירוקרטיות המעצבנות של הצבא ולעוף לב"ח, לפגוש אנשים מהקורס, ללמוד מה שצריך, לפגוש בחמישי את ענברי בת"א
.. תמונה: יצור!

יאללה לסכם...........

שיר השבוע של נועם: סיפור אהבה שיר השבוע של אומן אחר: כבשים-עברי, בגלגול הזה-שלום חנוך חוויה טובה שעברתם השבוע:טובה?אממ לגלות שיש לי הסעה עד הבית,ואתמול
תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה: כל מיני דברים שנובעים מחוסר ודאות. נורא. מאכל שבועי:מילקי מקס!!!!!!!
הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע: לא יודעת... יום שעשה לכם את השבוע:שישי. מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב:אתמול בנמל תל אביב. בן אדם שעשה לכם את השבוע:בנות מהבסיס.. ציטוט שבועי:אנחנו באוטו, אני מתן שירה ודניאל,ואז אני רואה תמ"פ שלי מהקורס טמ"מ בצבא,קיצור אני מספרת להם את זה, מתן פותח תחלון ואומר לו 'מ"פ טממממממממממממ' 'שיר ליאונוב' ואז הכי התפאדחתי בארץ!!!!
ציון לשבוע הנוכחי: 5 תוכניות לשבוע הבא: לארוז מנות קרב!!!! לאאאאאאאאאא תמונה: לא באלי

פלדלמן

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo98.gif הסתנוורתי מקודם! הפכתי לערפדיתתתת

שיר השבוע של נועם: כנראה
שיר השבוע של אומן אחר: Madonna - Papa don´t preach
חוויה טובה שעברתם השבוע: אתמול
היה מגניב
תשתדלו לא לרשום חוויה פחות טובה,אבל אם אין בריירה:
מאכל שבועי: חמין!!! הכנתי אתמול ואכלתי היום!! ועוגת ביסקוויטים!!! טעים טעיםםםם
הודעה במסנג'ר\אסאמאס שעשה לכם את השבוע: הפלאפון לא לידי כרגע, אני משתדלת להתנתק השבת מהפלאפון
יום שעשה לכם את השבוע: אתמול
מאורע מיוחד שעשה לכם את השבוע מגניב: לא זוכרת
בן אדם שעשה לכם את השבוע: צונאמי
ציטוט שבועי:
ציון לשבוע הנוכחי: 6-7
תוכניות לשבוע הבא: ראיונות עבודה, לצאת וכאלה
תמונה:

למעלה