איך לאכול את זה?

אטיוד5

Active member
לא עיינתי בחוזה

אבל, ככה מראש, אני די בטוח שאין בו מלה אחת על סגירת אופציות. זה פשוט לא אנושי. ומשום כך, גם אם זה היה כתוב בחוזה אז החוזה בטל ומבוטל משום שחירות הפרט קודמת ומקדימה כתובים מהסוג הזה.

צימעס

New member
החוזה היהודי מניח שמי שחותם עליו

חי לפי "לא תנאף" וגם "לא תחמוד (אשת רעך)".

אטיוד5

Active member
הוא גם מניח שאני מקים תרי"ג מצוות

אבל אין אף צדיק בסדום, וגם לא בק"ק י-ם. שנית, אני לא חושב שהחוזה הזה מניח כזה דבר. כלומר, לא כתוב בו שהצדדים מחויבים לקיים את כללי התורה. עד כמה שאני זוכר עניינה העיקרי של הכתובה הוא להסדיר את עניני הממון והגט. שלישית, לגבי "לא תחמוד אשת רעך" - א. ומה אם חשקה נפשי ברווקות? ב. אינני חומד. כלומר, אינני רוצה לעצמי. אני בענייני שיתוף. כבודם של הבעלים (פויה, עדיף להשתמש במינוח "בני זוג") במקומותיהם מונחים. רביעית, לגבי "לא תנאף" היי סמוכה ובטוחה שלא באפי מדובר.
אם יש הפרה של חוזה, זה דווקא החוזה הבלתי כתוב בין הצדדים. ועליו אין לכם מושג מה הוא כולל.

צימעס

New member
זוועה.

נראה לי שאני מעדיפה להתיחס לזה כאל טכס, ולא להסתכל על המילים שבפנים.

shellyland

New member
זה לא משנה אם בשבילה או לא.

ברגע שאתה משדר Availible מריחים את זה עליך ואתה לא צריך לשדר גם Interedted.

מוּסקט

New member
ג-

לעולם לא תדע איזה סרטים יש לאנשים בראש המבוססים על הנחות מוקדמות, דיעות קדומות וניסיון חיים. לדעתי היא פגשה אותך ולאור ניסיונה בחיים ואיך שהיא חושבת או מה שהיא דמיינה, נפלת לה למשבצת "רווק". לך תדע.

shellyland

New member
לך תדע

מסיר ממני את האחריות לאופן בו אני מתקשרת. לא מקבלת.

giulietta

New member
שהיא חיה בסרט.

כמה רווקים ישראלים אתה מכיר שבונים בית?

shellyland

New member
אני מכירה אחד.

אבל אני מקווה שעד שהוא יגמור לבנות את הבית הוא כבר יתחתן.

אטיוד5

Active member
לא

הסרתי אותה אחרי שהגיס שלי איבד את האצבע שלו בתאונה. הוא עמד על פיגום ונפל, האצבע שלו נתלשה בגלל שהטבעת נתקעה על איזה זיז. ועכשיו לאתנחתא: קשה לו לספור עד עשר.

אטיוד5

Active member
וחשבתי עכשיו גם על תשובה שנונה

זאת שכל אשה יודעת למה. (לא זאת, אבל העיקר הדאחקה)

De-Panther

New member
ההורים שלי פרודים ואפפעם לא התחתנתי

נוסיף לזה את העובדה שאני גמככה כמעט עיוור ולא רואה טוב אינלימושג על איזו אצבע

אטיוד5

Active member
ככה בשבילך

רק בגלל שאתה צעיר ואי אפשר לצפות ממך שתדע - השנינות שלי התייחסה לאמה - "כל אשה בוחרת אמה, כל אשה יודעת למה" - פרסומת משנות השישים לסבון נוזלי לניקוי רצפות.

למעלה