איך לאכול את זה?

אטיוד5

Active member
איך לאכול את זה?

הזמנתי בשעה טובה חלונות ממפעלון אלומיניום. המפעלון הזה מנוהל ע"י זוג נשוי. אני מדבר שם עם האשה, מירי אחת, שהיא המנהלת-מרכיבה הצעות מחיר-מזכירה בשעה שבעלה, עופר, הוא איש המקצוע-מרכיב-מהנדס-פועל. אנחנו בקשר כבר חודשיים-שלשה (כבר סיפרתי לכם את הסיפור ההזוי על המרדף המשותף שלנו בחוצות העיירה אחרי גנב הפלאפון המסטול?). היום שאלתי אותה אם היא תהיה מחר בעבודה כי אני רוצה לבוא עם אשתי לבחור צבע. ואז היא שלפה: "מה? אתה נשוי? חשבתי שאתה רווק!". אז מה זה אומר? א - שהיא לא מבינה איך הצלחתי למצוא מישהי שמסוגלת לחיות איתי. ב - שאני נראה לה בן 18. ג - הוסיפו כאוות נפשכם.

shellyland

New member
שההתנהגות שלך לא משדרת שאתה

לא פנוי ו/או לא מעוניין. מהיכרות וירטואלית איתך, אני מרשה לעצמי להניח שפה ושם זרקת פלירטוטים עם או בלי לשים לב.

אטיוד5

Active member
ונשואים לא מפלרטטים?

האמת, אני לא מעונין בה, ממש לא. היא לא הטיפוס שלי בכלל. אבל אני נחמד באופן כללי. לכל הבריות ובמיוחד לאלו עם הביריות. (סתם, סתם, שונא ביריות). כבר אסור להיות נחמד? [התשובה שלך שהנחמדות שלי היא לא נחמדות אלא פלירטוטיאדה מגונה כבר לעוסה, אז תחשבי על משהו אחר בבקשה] את יכולה לפרט מה היא "התנהגות משדרת שאתה פנוי"? גם ההתנהגות שלך משדרת שאת פנויה, לדעתך?

shellyland

New member
אני לא יכולה לפרש

כי זה לא משהו קונקרטי. זאת מין הרגשה שנשים קולטות מגברים. איזשהו תדר שמשדר אם הם אופצייה או לא. כנראה שאתה לא משדר אותו נכון, או שאתה כן רואה בעצמך אופצייה. לעיתים, מה שאתה חושב שמשדר נחמדות, מתפרש בצורה אחרת. ברוב המקרים, הבעייה איננה עם הפרשנות אלא עם האופן בו משודרים המסרים. אני לא מנסה להגיד את זה לגנותך. כמה מחבריי הטובים ביותר הם פלרטטנים כפיתיים ולא מודעים לזה (מלבד כשאני אומרת להם).

אטיוד5

Active member
זה שאני רואה עצמי כאופציה ...

זה נכון. אבל לא בשבילה. לכן זה תמוה.

Islington

New member
אני מופתע כל פעם מחדש, כנראה

למה החתימה שלך מתחילה באמצע השיר?

shellyland

New member
היא מתחילה

בדיוק בשעה הנכונה. (תבקש מהגדולים שיסבירו לך).

shellyland

New member
אזולאי

תחכה לך הפתעה מחר בבוקר.

Islington

New member
שאמורה לפחות מבחינה רשמית

להסגר, כשאתה מתחתן. או שאולי אני פשוט צעיר ואופטימי.

shellyland

New member
אתה בסדר, ילד. באמת שאתה בסדר.

אתה בטובים. אל תתן לַעולם לקלקל אותך.

למעלה