איך כותבים סושי?

tals56

New member
איך כותבים סושי?

סושי כאילו המאכל איך כותבים אותו?

dannyshadow

New member
זה סושי בהיראגנה, כן?

ביינתים למדתי את a-o , ka-ko ו sa-so, ועכשיו מתחיל ללמוד את הT ואני חייב להודות למי שתנן את האתר הזה ללימוד היראגנה, האתר מעולה!

dannyshadow

New member
..נחמד לראות

שממש אפשר להצליח לקרוא משהו ביפנית. מפחיד שאחר כך גם צריך ללמוד קטאקנה, וקנג'י, כמה שנים לפחות.

GnomeBubble

New member
קטקאנה זה כמו הירגאנה

מהיר. קאנג'י לוקח יותר זמן, אבל אפשר ללמוד גם בשנה. העניין שקאנג'י הולך ביחד עם מילים - גם אם תדע, עקרונית, לקרוא את הקאנג'י, אי אפשר ממש "לקרוא" מילה שלא מכירים ביפנית. זה ההבדל.

dannyshadow

New member
אז הפתרון? ללמוד את כול הקנג'י?

מוזר שבשנה אפשר ללמוד, ממה שהבתני ילדים יפנים לומדים מא' עד ו'. ואולי זה רק בגלל שהם ילדים.

furrball

New member
יש עקביות מסויימת

קנג'י מורכבים מכמה מאות אלמנטים בסיסיים. אז הם לא תמיד מסודרים באותה הצורה בתוך סימנית, אבל יש עקביות מסויימת שמקלה על לימוד. כדאי להתרגל לקאנג'י יחד עם לימוד מילים, אפילו עם עדיין לא יודעים איך לכתוב אותם או ממה הם מורכבים וחוץ מזה - אין לאן למהר, לא? זה בא עם נסיון.

dannyshadow

New member
כן, אני אדבר איתכם כשאני אסיים

עם היראגנה וקטאקנה, ויש לזה עוד זמן^

GnomeBubble

New member
אפשר הכל

ילדים יפנים לומדים קאנג'י (וכמעט כל דבר אחר בעצם, לרוע מזלם), בצורה של חזרה ושינון חסרי כל תחכום. חוץ מזה, אל תשכח שהם גם צריכים ללמוד באותו הזמן שהם לומדים קאנג'י גם את כל המקצועות האחרים שבבית הספר. לעומת זאת, אם אתה לומד יפנית בצורה אינטנסיבית, אז אפשר לקצר זמנים.

chukaa

New member
איזה אתר זה בדיוק?

אתה יכול לתת לי את הכתבות?

GODnapoleon

New member
תגידו איפה יש מתכונים לסושי?

ושאלה יותר ספציפית זה איך עושים את האורז ? ואת החביתה? תודה.

tals56

New member
אתמול ראיתי איזה תוכנית

שאמרו שארכדי גידאמק(איזה שם קשה לאיות)עושה מסיבה או משהו והראו את השפים והסיני שם בצד עשה סושי אז ראיתי שהיה לו מין שטיח קטן כזה ממקלות שיפודים כאלה והוא שם על זה את העלה הזה הירוק ואז שם עליהם את האורז וגילגל ומשם כבר העבירו קטע ^^

למעלה