איך ישמרו על דן הערב?

יואבי17

New member
איך ישמרו על דן הערב?

טוב, אז חשבתי לפתוח שרשור יצרתיות... כל אחד יכתוב איזה טוויסט לפי דעתו ההפקה תעשה כדי לשמור על דן היום (ואני מצפה פה לדברים הזויים ברמות). אני לדוגמא חושב שהפעם יעתיקו טוויסט מהמירוץ למיליון ואחרי שכולם יצביעו הם יגלו שדווקא הפעם אין הדחה, ייתנו לו עוד שלושה ימים, יחזירו את נועם ואז הבנים יעלו על הבנות. עכשיו תורכם

galya13

New member
הלוואי שכבר יעיפו טותו. אבל נראה לי שלא

בטח יעשו משהו שהוא ישאר. הרי יש עוד תחרות של מי שצריך להחליט מי ה-2 שלא מצביעים. אז בטח איזה בחור יזכה, ויחליט על 2 בחורות שלא מצביעות, ואז כל התוכנית להדיח את גן הלכה. גם לא בטוח שנעמה ומרינה ירצו להדיח אותו. אולי סתם יראו את זה בפרומו. יש לי הרגשה שליה הולכת הביתה. מרות שאני ממש אוהבת אותה ורוצה שהיא תישאר.

LiRs Lullaby

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

העובדה שמראים את ה"בפרק הבא" כשכל תשומת הלב מופנית לעבר הדחה ברורה של דן נועדה להטעות את הצופים ותו לא. בטח הקטע של ליה ושאר הבנות שמסתודדות לקח על האי שתי דקות (ולפני משימת נטרול ההצבעות) ורק אחר כך כשמישהו משבט ג'יבארו יזכה הם ישובו לתכנית א' שהיא הדחת סבאנה אחד אחד. וליה היא כמובן תהיה זו שתעוף, היא יותר מדי בולטת כרגע. ובלי שום קשר, קראתי הרגע ראיון עם ליה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506488,00.html

Volldemort

New member
זה לא ברור?

הם הולכים לעשות משימה של מי שיגיד את המילה "גיא זוארץ" תוך כדי גניחות על רגל אחת, יזכה בחסינות. כמובן שכל שאר חביר טאיינו ייפלו בזה אחר זה מסיבות מסתוריות (ההפקה ירתה בהם חיצים בזמן המשימה)

asap1

New member
אתגר החסינות

מי שכותב את השם הפרטי שלו הכי מהר מנצח.

JeykinsN

New member
xDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בסוף זה יהיה ככה ^__^

B o N u s

New member
את המשימה הזו אני דווקא זוכר היטב.

כל מי שעל-פי תעודת הזהות קוראים לו "דן מנו" זוכה. מסתבר שיש אחד כזה במשחק. טל

LiRs Lullaby

New member
דברים הזויים ברמות אין לי,

אבל אני אשתדל...
בפרק של היום ההפקה תחליט שהפעם מותר לבנות להצביע אך ורק נגד הבנים, ולבנים אך ורק נגד הבנות, אבל יעבירו את ההצבעה של שחר לבנים כי היא ממילא ניצחה במשימת הפרס "מי לא זכה עד עכשיו בשום דבר?" ובמשימת החסינות "מי קיבל את הכי הרבה פחות זמן מסך?". ואז זה יהיה דן-גיא-שחר-עידן-משה נגד ליה, ונעמה-מרינה-ליה-יעל נגד דן. ליה, השבט המבולבל אמר את דברו. היי שלום, מלכה קפואה.

Volldemort

New member
../images/Emo12.gif אפילו לא שמתי לב לזה... חח

צחקתי בגלל המשימה. נמ. טוב, לא חשוב

l סיו l

New member
אמממ...האמת הכל יכול לקרות../images/Emo6.gif

עם ההפקה היקרה אי אפשר לדעת,אבל הם עושים את הדבר הנכון
חחח סתם,האמת אין לי מושג בטח הוא יזכה בגרזן הכפול בעזרת השם

furtadofanatic

New member
יהייה צריך להשיט ספינה של מנו ספנות...

את הספינה ניתן להביא בעזרת אחד מהפריטים שהבאתם איתכם מהבית....

AmitNHB

New member
הם לא צריכים לשמור עליו יותר.

העובדות ש"מועצת השבט" הולכת להחליט מי עולה לגמר ושהקהל הולך להחליט מי ינצח, הופכת את דן (וגם את נעמה) למישהו שהמתמודדים ירצו להמשיך איתו. הם אולי ערכו את הפרק שעבר וואת הפרק של היום באופן שנראה לכאורה כי יש התלבטות, אבל בתכלס אין סיבה לאף אחד מחברי ג'יבארו שעבר להצביע נגד דן. ליה טסה היום. אין ספק בכלל.

ruti

New member
הכל תלוי מי זוכה בכוח הכפול הערב

לדעתי זה ליה או עידן, ואז דן מרגיש מאוד מאויים ולכן משה צוחק עליו. זה לדעתי מה שיקרה. כעת השאלה האם הבנות לא יערימו על ליה ויפילו אותה בפח, כי הן הרי סתומות כמו אבקת כביסה.

למעלה