איך יכול להיות

אל דאגה- היא קנתה אותם כי הם דומים

לקמץ. ָ=

Idan91

New member
אויש, אתם לא מבינים כלום.

קניתי את זה כי המרקם, כזה שמנופח באמצע, נראה לי טעים.

אנחנו לא

מאלה שמתנגדים כי מעניין יותר להתנגד (היי, שומרון, לא לקפוץ...). במקרה הספציפי הזה, אני לא יחד עם עירית לינור, שאמרה ביום חמישי בגל"צ "זה חג של הנוצרים" (במלעיל!! למה??). אנחנו לוקחים בשמחה כל הזדמנות שניתנת לנו לחגוג. אין בזה כל רע, אז למה לא? אז, בנזוגי היקר הכין לנו כיף של ארוחה, וקנה לי אחלה דיסק, ו.. היה יופי!

אטיוד5

Active member
קצת מיתממת

אם היית לוקחת בשמחה "כל" הזדמנות, איך זה שאינך חוגגת את עיד אל פיטר? איך זה שאינך חוגגת את יום השנה הסיני? את המצעד של ההומואים? וכן, יש בזה רע. לא ממש רע, אבל קצת נלעג לחגוג את שמחתם של אחרים. כי יש בזה משום התבטלות בפני תרבות זרה. את יכולה לבוא ולצעוק חמס בקולי קולות שלא כך, ומה פתאום, וכו'. אבל זה מה שזה. אני מניח שאת גם מניפה דגלי פסים וכוכבים ביום העצמאות - אותו סימפטום. מצידי, תחגגי. תרגישי שאת שייכת לכפר הגלובלי. אותו כפר שבו כולם שוחטים זה את זה. יש פה פרדוקס מסוים, נכון.

../images/Emo45.gif

רציתי להגיד את זה אבל לא התחשק לי להרעיד את אמות הסיפים של הפורום פעמיים בשבוע אחד. כמה טוב שאתה פה.... ולמה יש לי תחושת דז'ה וו קלה?

shellyland

New member
השירשור שהיה כאן - נמחק!

בשל ריבים והשמצות אישיות של חברי פורום אלה על אלה. לנמחקים נשלחה הודעה. לכל אלה שתמכו: תודה רבה על המילים היפות. לצערנו, נאלצנו למחוק את ההודעות שלכם יחד עם כל השירשור ולאבד צדיק עם רשע. אנחנו מבקשות לשמור על אוירה חמה ותומכת. דנה ושלי.

לצערי הגעתי רק אחרי

שהשרשור נמחק אבל עדיין הצלחתי לקרוא אותו (מי שסקרן לדעת איך עשיתי זאת - יכול לפנות אליי בפרטי
) ואני רוצה להתערב לרגע ולומר כמה דברים : א. זכותו של כל מנהל פורום למחוק איזה הודעה שבא לו מבלי לתת לאף אחד דין וחשבון. ב. בניגוד לנטען פה גם הודעות שלי נמחקו בעבר , ולמרות שהבעתי בפני שלי את מורת רוחי מהעניין (באופן פרטי ולא מעל גבי הפורום כדי לחולל מהומה) , ניסחתי אותן מחדש ע"פ בקשתה . ג. אני מצהיר פה באופן חד משמעי שנמאס לי. פשוט יצא לי מהאף כל הגועל נפש הזה. לא עזבתי את 372 כדי להישאב חזרה לתוך הדברים האלה .זה לא עשה טוב לאף אחד. לא לי, לא לפורום ומנהליו ולא לחברים. לכן - מהיום והלאה אני סותם את הפה . כן , כן, קראתם נכון! תמשיכו להתווכח עם עצמכם, להסכים או להסכים, אני את דעותיי אשמור לעצמי.. מי שלא רוצה לשמוע דעות של אחרים,גם כשהם קשות לו לעיכול, שימשיך לנהל דו שיח של חרשים עם עצמו. נראה כמה רחוק הוא יגיע. ד. בניגוד לשלומי (ולאנשים אחרים) אני אינני יודע מי הוא/היא המתקרא "בזמן ובמקום" ולכן גם אינני טורח לענות להודעותיו ואני גם לא בטוח שאני רוצה לדעת במי מדובר. אני, למרות שאני מחזיק ביותר מניק אחד, אומר את דבריי , גם הקשים ביותר, בצורה גלוייה וישירה ומבלי להסתתר אך פחדן הבוחר לירות מן המארב ולברוח אינו ראוי לכל התייחסות שהיא , מטוב ועד רע. ה. אני רוצה להצטרף לדבריהם של שלומי ולאזארוס (במיוחד לאחרון) ולחזק את ידיה של שלי. לילה טוב לכולם
.

למעלה