איך יכול להיות איך???????????

הבן דוד

New member
איך יכול להיות איך???????????

השירשור שלנו ירד כמעט לעמוד השני וניתן לזה לעבור בשתיקה??????. אין מצב!! לעולם לא!! אז חייבים לעשות שירשור לא קשור בשיט ולכתוב פה שטויות כמו חיי המין של משה <24+עורלה> האף והמחלת נפש של שחף <מה היא רוצה זאתי???> הוד מעלתו אנוכי <מה אני רוצה בעצם??> והנספח לענייני שקשוקה סיירוס <שכבר הוכרז כבן זוגו של משה> ואיך אפשר לא לסיים עם סעאמקקק מתי כספי ואמרו אמן!!! אה וגם אטפי על עמיר פרץ וזה... אז עכשיו יש פה עוד שירשור מטומטם וגם לו אתם תגיבו אז סבבה לכם תתלהבו

של מי הילד הזה אהה???

ולמה נתנו לו מקלדת למה?????? למה יש חשמל בחדש שלו שמחובר למחשב ולא לביצים שלו למה???? ולמה יש חמצן נקי הוא זקוק לחנקן!!!! י

הבן דוד

New member
אה... זה נו...

תתבייש! ההורים שלי אמרו למשה שמור עליו בייביסיטיר שלא ידרדר ויצא מטומטם כמו שאר המשפחה... תראו מה קרה לי.. לא נהייתי מטומטם... אני פשוט מפגר! אתה מבין? אני ואתה זה אותו ענף משפחתי... רק שכל אחד מסיבותיו... אני כי זה מקומי ונח לי <ויש לי פלייסטשן 3 גם וזה..> אתה כי אתה קוף... אבל רק מעניין אותי דבר אחד...המרוקאית הקטנה גם לפה תגיע הרי... לאיזה ענף היא קשורה? בעצם.... אולי באמת כדאי לקשור אותה קצת וזה.. אזיקים ושוט ו..ו... ככה לבוא ו... אה ..אה.. אה...זה.. מה המצב?

טוב...איפה אלה עם החליפות הלבנות?

זה הזמן לקחת אותו נו...קשרו אותו טוב שלא יצליח לברוח! נ.ב. נה נה בננה...נידחפתי לשירשור כי שמעתי מרוקאית.. לא יודעת למה התכוונת אבל נידחפתי מה 'כפת לי אה?

הבן דוד

New member
אוקיי חברה זו היא...

הנה היא תספו אותה!! go go go!! נו..... אברה קדברה!! נו חייב להיות מישו פה שהמילים האלה אומרות לו משו קוד כזה וזה... נו די חברה זה לא מצחיק... נו.. די נווו....... אני לא משוגע!!! שחף??????? משה????????? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וווועעעהההההההההההה!!!

טוב נו...

המצב שלו הרבה יותר חמור ממה שחשבתי... אז מממ "סופו של כל עירקי בתלייה"...תתלו אותו!

למעלה