איך יכולתי??????????

AOESOF

New member
איך יכולתי??????????

10 שניות לסוף הפרק המילולי הראשון אני רוצה לענות על שאלה 30 ומגלה שנגמר המקום בדף (כנראה העתקתי אותה תשובה פעמים לדף בערך באמצע הפרק) וזה גם מלחיץ אחרי פרק ראשון כזה.

נמרוד17

New member
מה שעושים במקרה כזה

אפשר להשאיר את זה לפרק באנגלית ואם יש לך זמן כמו לי בסוף הפרק לתקן.. מקסימום אם אין זמן אז לקראת הסוף שופכים על הדף מים ואז לפי מה שהבנתי (מהמורים שהיו לי בקידום) הבוחנים נותנים לך איזה 15 דקות להעתיק את כל דף התשובות מחדש.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif במקום להתעסק בשטויות ../images/Emo59.gif

לא מגיעים למצב שדבר כזה קורה. לי זה קרה באחת הסימולציות שעשיתי בבית, ואז נורא פחדתי שזה יקרה לי בבחינה האמיתית, אז פשוט כל 5 -10 שאלות, אתה בודק שמספר השאלה שאתה עונה בחוברת, היא מספר עיגול שאתה משחיר. לא גוזל זמן ובטוח בשבילך.

אני...

אני בודק כל שאלה, אין לי מושג איך מגיעים למצבים כאלה
פשוט כל שאלה להסתכל לאן מסמנים את התשובה. זה לא כל כך מורכב

Rinushkaa

New member
גם אני בודקת כל שאלה

את המספר שלה.. אבל עכשיו אין מה לזרות מלח על הפצעים. תקווה שזה פיילוט או שתחכה למועד הבא.. אין מה לעשות..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif נכון שבודקים כל שאלה ../images/Emo59.gif

מן הסתם לא סתם משחירים עיגולים אבל- אחרי כל כמה שאלות כדאי ממש לבדוק שאתה עונה במקום נכון. כאילו, שהמוח שלך יגיד לך שיש סכנה שסטית בטעות משבצת וכדאי לבדא שלא. לפחות אצלי זה היה ככה. וזה באמת דבר מבאס
תקווה שסטית מהמשבצות בסוף, או שזה היה פיילוט.

AOESOF

New member
היה לי כיסא ולא שולחן

וזה גוזל זמן יקר להחליף כל פעם את דף התשובות בחוברת השאלות אז אני זוכר כל דף את התשובות ורק אז מסמן.. אבל במקום שזה יחסוך זמן הצלחתי לעשות את ההפך. טוב לא נורא זה היה יותר לקראת הסוף כי אני בודק מדי פעם איזו שאלה אני. דרך אגב בשאלת השלמת משפטים באנגלית היה : The ... of the bowling is לא זוכר המשך התשובה object?

Rinushkaa

New member
אני זוכרת תמשפט לא את התשובה

יכול להיות, תלוי מה שאר התשובות... בכל אופן, אתה צודק זה ממש לא נוח עם כיסא אבל עכשיו אין על מה לדבר, מקווה שזה לא הרס לך יותר מדי..

OBJECT

מהמילה OBJECTIVE אני משער.. אני יודע את זה מSHOOTERS , שבסוף שלב אומרים "objective complete" אז אם זה אומר המטרה הושלמה, אז הסקתי שOBJECT זה מטרה
זה היחיד שהתאים, כל השאר היו מילים לא קשורות

Rinushkaa

New member
הפירוש של זה

זה מושא, אובייקט, חפץ אבל אפשר להשאיל את זה גם ל"מטרה".. גם לי נראה שזאת הייתה התשובה.. לא סגורה על זה.. אם אתם זוכרים את שאר התשובות זה יכול לעזור..

spittea

New member
objective וודאי

המשפט זה המטרה במשחק הבאולינג היא להפיל כדורים | objective

אני יודע בוודאות שהיה OBJECT

אם היה OBJECTIVE , לא הייתי חושב הרבה , שמעתי יותר מדיי את המשפט.. OBJECTIVE COMPLETE PLEASE RETUREN TO THE RALY POINT מה שמזכיר לי מה זה בכלל RALLY או RALY POINT ? תמיד יש את זה במשחקים ...

qet1

New member
זה כמעט קרה גם לי

בפסיכו ביום חמישי. אני כבר לא זוכר אם בטעות דילגתי על שאלה (סימנתי את 22 במקום הנכון ואז עברתי ישר ל 24 וסימנתי את התשובה שלה במקום של 23). למזלי בשאלה 25 כבר שמתי לב...

למעלה