איך יוצרים תיקיה דרך הCMD?

RubberDucky

New member
איך יוצרים תיקיה דרך הCMD?

איך יוצרים תיקיה דרך הCMD ששם התיקיה יהיה התאריך הנוכחי? יש את %DATE% אבל זה יוצר תתי תיקיות של התאריך, כמו זה: C:\SUN 20\02\05 יש אופציה כזאתי? אני מנסה לכתוב batchfile לגיבוי אוטומטי... מדובר על W2K

antidot

New member
------->

mkdir "%DATE:/=-%"​
זה יחליף את ה slash במינוס ויצור תיקיה "Sun 02-20-2005" אפשר להתחכם עוד קצת בשביל לפשט:
SET MYDATE=%DATE:/=-% SET MYDATE=%MYDATE: =-% mkdir %MYDATE%​
זה מה שיוצא:
C:\Documents and Settings\antid0t\tmp>SET MYDATE=%DATE:/=-% C:\Documents and Settings\antid0t\tmp>SET MYDATE=%MYDATE: =-% C:\Documents and Settings\antid0t\tmp>mkdir %MYDATE% C:\Documents and Settings\antid0t\tmp>dir Volume in drive C has no label. Volume Serial Number is B813-8354 Directory of C:\Documents and Settings\antid0t\tmp 02/20/2005 07:29 PM <DIR> . 02/20/2005 07:29 PM <DIR> .. 02/20/2005 07:29 PM <DIR> Sun-02-20-2005 0 File(s) 0 bytes 3 Dir(s) 20,261,253,120 bytes free​

RubberDucky

New member
:)

10X!!!!!!!!!! גיגלתי עד שהתפוצץ לי הראש.... כנראה שלא חיפשתי את המשפט הנכון... יש מקור כלשהו ששם ניתן למצוא שילובים של פרמטרים מהסוג הזה?

RubberDucky

New member
אני מתכוון יותר לכיוון של variables

עכשיו ראיתי את הhelp של פקודת הSET... אני הולך לשבת עליה... כל פעם מגלים דברים חדשים....

antidot

New member
------->

Start->Help חפש לפי command line reference the truth is out there

RubberDucky

New member
ועוד משהו קטן:

יש מגבלה על אורך נתיב התיקיה אליה מועתקים הקבצים? לדוגמא: xcopy config H:\Apps\off Utillities\server\server Backup אני מקבל Invalid number of parameters אבל כשאני מעתיק רק ל H: אז אין בעיה...

antidot

New member
אני אגלה סוד קטן

את אותו פרק יש כבר במחשב בקבצי help.

למעלה