איך יוצאים מפה?

shl10

New member
איך יוצאים מפה?

בא לי קצת להירגע ממה שקורה במדינה שלנו. לנסות מקום שונה. העדיפות שלנו, מעבר לארה"ב, אך אנו פתוחים להצעות נוספות. גם לבעלי וגם לי יש תואר מתקדם כך שדרך לימודים זה בעייתי. אשמח לקבל עצות

אנרכיה

New member
לא מתניע לי ה../images/Emo160.gif

Guy K

New member
היי...

את היציאה שלי מהארץ עשיתי במסלול קצת אחר כי לי דווקא אין תואר. אני מניח שאם יש גם לך וגם לבעלך תואר מתקדם, יש לכם כמה אופציות. לברר דרך מקום העבודה שלכם לגבי משרות בחו"ל. אני יודע שבדרך לאחיות יש שלל הצעות לעבודות בחו"ל דרך קשרים של ביה"ח שלהם עם בתי חולים בחו"ל. קשרים עם חברים לתואר שעשו את המעבר גם יכולים לעזור. אם אין לך קשרים שכאלו דרך העבודה או מכרים מתחום עבודה דומה אני בטוח שתוכלי לברר באינטרנט או דרך קונסוליות אילו עבודות נחשבות עבודות מבוקשות במדינה שאת רוצה להגר אליה, וכיצד עושים את זה. שוב אני חוזר לדוגמא של אחיות (כי אמא שלי אחות) - אחות שמבקשת להגר לארה"ב כמעט תמיד מתקבלת בזרועות פתוחות, ובד"כ גם משתכרת מצוין. שפים בבית מלון בארץ יכולים בקלות להגיע לבתי מלון בחו"ל דרך הרשת שהם עובדים בה. לחברות הייטק יש תמיד קשרים עם חברות אחיות או שותפות מחו"ל. אני בטוח שהקשרים שאת מחפשת קיימים, צריך רק לבדוק. אם תאמרי לנו במה את ועלך עוסקים בטח נוכל לעזור יותר! בהצלחה גיא

shl10

New member
תודה על התגובה

אני אספק עוד קצת אינפורמציה.. בעלי רואה חשבון ולשנינו יש גם תואר שני במנהל עסקים. אנחנו בוחנים את האפשרות להגר לארה"ב כבר מספר חודשים אך לצערי הרב אנו עומדים במקום משום שאין לנו אישור עבודה. אין לנו אפשרות לעשות את זה דרך מקום העבודה,ואנחנו בקשר עם חברים שגרים בארה"ב ובנתיים זה לא העלה דבר. אשמח לקבל עצות נוספות שיהיו לנו לעזר.

עולים!!!

לקומה 48 בעזריאלי....וקופצים !!! אה.....וכשקופצים.....רצוי שזה יהיה על מרצדס...אם כבר למות אז למות בסטייל
.

shl10

New member
את באמת מקסימה

את באמת מקסימה. מה הייתי עושה בלעדייך? והרעיונות שלך גדולים!!!

roy269

New member
מנהלת פורום חביבה

אני חושב שהתגובה הנ"ל צריכה להמחק וכמה שיותר מהר אני יודע שמקסימה חברה וותיקה בפורום אבל התגובה שלה הפעם עברה את גבול הטעם הטוב

roy269

New member
לפי תגובת נושא ההודעה

היא לא קבלה את זה בהומור וזה מה שקובע

אם כך...........

אני מציעה לך לנסות את זה גם!!! פחחחחחחח פשוט חסר חוש הומור לחלוטין! תקרא בבקשה את תגובתה של הבחורה הנחמדה ותראה...... היא לפחות צחקה וזאת היתה הכוונה.... גם במסר אישי שהיא שלחה לי.. תשתדל לא לקבל זאת קשה.....אין לי כוח לטפל בעוד התקף לב היום! אממממממ אחחחח איזה עולם.

judyr

New member
אתה חושב כך, אחרים חושבים אחרת

אני מכירה את מקסימוש... ואני בטוחה שלפגוע זה לא היה בכוונתה אז קדימה להמשיך הלאה ולא לעשות מזה יותר ממה שזה באמת.. יום נפלא

roy269

New member
אפשרויות

א. לימודים - תמיד אקטואלי, גם לבעלי תארים מתקדמים, אפשר להוסיף תואר בתחום אחר, להיות עוזר מחקר. אפשר לימודים חלקיים, במסגרת השתלמות רבע, חצי שנתית ומשם להמשיך הלאה. הוצאת תעודת הוראה - יעזור בסעיף הבא... ב. לימודים - מהצד השני של המתרס, למצוא מקום בו תוכלו ללמד, החל מהבסיסי ביותר - לימוד עברית בבתי ספר יהודיים, ועד ללימודים מקצועיים, מתמטיקה, פיסיקה וכו´ ג. מציאת חברה בארץ שתשלח אתכם לפתוח/לעבות סניף שלהם כאן. חברה שיש לה כאן סניף וצריכה את המומחיות המקצועית שלכם. ד. עבודה בגופים התנדבותיים, הממנים לכם את השהייה, משהו כמו "תנו לחיות לחיות" החשוב הוא להגיע עם ויזה חוקית, אפילו לפרק זמן מוגבל. כאשר תהיו כאן, תהיינה הרבה יותר אפשרויות, פשוט הצעת עבודה למישהו הנמצא מעבר לים, קצת לא רלוונטית למעסיק שמחפש עובד מהיום למחר. לכן כדאי גם המגבלה של עבודה חלקית, ירידה ברמת שכר ואפילו חיים תקופה מסוימת על חשבון חסכונות להגיע ולנסות. בהצלחה

למעלה